Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumy_Clt spune:
Neatza,
eu sunt un pic mai bine, chiar daca n-am folosit butoiul...pe seara mai ca statea sa imi plezneasca capul..si totul s-a rezumat la reprosurile pe care ni le-au facut finii pe care i-am cununat la inceputul lunii....am ramas trasnita de ce mi-au auzit urechile, asa ceva nu credeam ca e posibil in veci... dupa cateva zile in care au evitat sa ne raspunda la telefoane, mailuri si alte alea, au sunat.. si ne-au "lamurit"../.s-a dus naibii totul, clar nimic nu mai poate fi la fel, si daca ei n-au inteles nimic spaga lor... asta este...mai bine ne lipseam si nu ne mai bagam... asta este
Galli fruntea sus! linisteste-te si vezi ce e de facut cu tatal tau.
Scumpelor eu am scapat tre sa ma duc la munca, ne auzim diseara...uf, la mine in birou e primavara mai toti colegii sunt in concediu.....sufla vantu..si eu am o gramada de facut..
va pupicesc dulce
Never say never!!!
guzelnico spune:
Ada29- Z29 CM
Amy2007- Z3 CM
Ancamac- Z19 CM
Babyblue- Z17 CM, Z2 de la IA. Sa fie cu noroc!
BlueFlower- saptamana 12 de sarcina
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z26 CM
Galliciana- Z5 CM, stimulare, 30 iulie- marea IA
Guzelnico- Z18 CM
Libra- Z15 CM, stimulare pt IA
Lumy_Clt- Z30 CM
Lyly_mar- Z15 CM
MayanMistica- Z21 CM
Menics- Z13 CM
Micomic- Z24 CM
Mona40- Z24 CM
Sorinake- Z21 CM
Soricica- Z3 CM, a inceput stimularea pt IA
Simonia- Z0 CM, asteapta "rusii", poate s-au ratacit
Uratica- Z6 CM
galliciana spune:
neata si de la mine!! multumesc fetelor pt cuvintele voastre!
ieri nu am fost buna de nimic, asta e....
incerc azi sa mai dreg busuiocul pe aici, aspirici,si restul...
am fost la alexia ieri, e grasunica,deja, are 3,750 sau mai mult,
mananca si doarme toata ziua.
closty imi da in fiecare seara o stare de rau,nici nu mai stiu cand sa il iau....
va doresc o zi buna!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
buna dimineata fetelor,
galli, - un gand bun , si multe rugaciuni din partea mea pt tatal tau.
mayan- ultima suta de m, abia astept sa ne povestesti cum te distrezi prin tara...
nico, tu ce mai spui draguta,
soricica - sa fie cu noroc
mona, imi pare rau ca fini asa v-au rasplatit... pacat
va pe toate
eu... plimbari prin statiuni, plaja la greu, si ma gandesc sa plec in co cu sora-mea, copilul si cumnatul pana la Cluj, unde avem neamuri, verisori, cred ca-mi va face bine...
sa stiti ca nu stau degeaba, ies la cafea aproape in fiecare zi... il gasesc eu si pe cel potrivit...deocamdata nu m-a dat nimic pe spate... unde or fi frate barbatii bine? sunt casatoriti toti?
ofof... va doresc o zi minunata
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics buna dimineata fetelor, galli, - un gand bun , si multe rugaciuni din partea mea pt tatal tau. mayan- ultima suta de m, abia astept sa ne povestesti cum te distrezi prin tara... nico, tu ce mai spui draguta, soricica - sa fie cu noroc mona, imi pare rau ca fini asa v-au rasplatit... pacat va pe toate eu... plimbari prin statiuni, plaja la greu, si ma gandesc sa plec in co cu sora-mea, copilul si cumnatul pana la Cluj, unde avem neamuri, verisori, cred ca-mi va face bine... sa stiti ca nu stau degeaba, ies la cafea aproape in fiecare zi... il gasesc eu si pe cel potrivit...deocamdata nu m-a dat nimic pe spate... unde or fi frate barbatii bine? sunt casatoriti toti? ofof... va doresc o zi minunata http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
manu, au inceput perlele, esti pe drumul cel bun!!!
felicitari!!!!
multumesc pt gandurile voastre bune, inca odata!!!
mayan e in tara?????
mona e in tara!!
lumy e cu finii!!
iti dam voie sa pleci in co cu sora ta, dar ai grija - barbatii din cj sunt smecheri!!
pur si simplu cel sortit tie nu a aflat inca!! atata tot!!
nu dispera! va veni!!
ai sa capeti pana la urma un simt f dezvoltata al analizei dintr-o privire, si vei vedea!!!
ma intorc la treburi, pupici la gagici!!!
galliciana spune:
nico, multumim pt listuta!!!!
singurul lucru cu care ma zbat e ca,
nu stiu cand sa mai iau closty!!
pupici la gagici!!!
galliciana spune:
brunadria, multumim pt vot, si te asteptam printre noi!!!
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Galli, speram ca esti mai bine azi! DD ajuta sa raspunzi bine la stimulare si sa se prinda bb la IA. Lupta pentru asta!
Lumy, am inteles eu bine, finii n-au fost multumiti de darul vostru? De ce nu v-au spus de la inceput ce pretentii au? Poate, cum spuneai si tu, nu va mai bagati. Urasc cuplurile care considera nunta o "afacere". Si daca nu le-a iesit "profit", atata se plang si se stramba ...
Ancutica, nu prea mai fac nimic. Astept sa treaca saptamana sa mergem in weekend-uri la mare, astept sa treaca vara sa incepem iar procedurile pt. bb. Nu prea am chef de nimic in perioada asta.
Soricica, iti tinem pumnii, sa raspunzi bine la tratament si sa se prinda bb.
Menics, nu te descuraja. Vine el, alesul, cand nici nu te gandesti.
Calde imbratisari tuturor!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana nico, multumim pt listuta!!!! singurul lucru cu care ma zbat e ca, nu stiu cand sa mai iau closty!! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Cum adica nu stii cand sa iei closty? Dr ce ti-a spus? Daca nu-ti face bine closty, de ce nu ti-a dat altceva?