Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

galiciana, o sa ne rugam pentru mama ta, poate se rezolva prin tratament.
inca nu a venit cm. joi si sambata am facut cate un barza si erau negative. mai tarziu, dupa uscare aperea a doua liniuta firava. cred ca era eroare. scrie ca rezultatul este cel care apare in primele minute.
astazi am facut altul. este o singura liniuta si mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fete dragi , pc-ul meu are o groaza de draci pe el , mai ca-mi vine sa-l arunc pe geam.Aici e balamuc mare cu pregatirile pt vacanta , bagaje , listute ..sambata dimineata plecam spre Romania.
E atata balamuc de parca as pleca pe Luna
Gallidraga te pupam cu mult drag pentru tatal tau , dar cum a zis si Baby Blue ..cu dragoste si rabdare veti trece marea si tatal tau va fi bine.Conteaza sa fie luat din pripa si descoperit ce se poate face ptr binele dansului.
Azi e sarbatoare mare , roaga-te ptr el .Si eu voi aprinde candelute ptr mama mea , pentru D-zeu si ziua de azi.De asemeni ma voi ruga si ptr tatal tau

Mergi la inceput

Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you' re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and says, thats her...

Mergi la inceput

Uratica special for you :

Poate parea un paradox, dar preocuparea superevelor pentru propria cariera este invers proportionala cu preocuparea pentru felul cum arata. Vestimentatia este totusi o arma covarsitoare. Principiul de baza pentru a reusi in cariera este sa te imbraci adecvat pentru postul pe care il visezi, si nu adecvat postului pe care il ocupi.

( supereva)

Du-te cat mai sobru la interviuri si pune-ti angajatorul in lesa , sa vada bine cu cine sta de vorba.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut la fete,
Sunt in viata...
Nu v-am citit dar abia acum am ajuns si eu un pic la net....
Suntem bine...
Liniste si pace..
Am stat azi 3 ore in picioare la rand la obtinere C.I. pt Fica-mea...
In rest Romania e minunata...
Ciorba de legume, de perisoare....Tocmai aud la TV derspre linica si povestea cu ovulele....naspa...
Va pupic si promit sa mai intru..
Sapt asta sunt ocupata cu un gard la tara...mosiereasa.....
Pupi tuturor

Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragele mele,
va pup.
galli, sanatate multa tatalui tau si ne rugam ca totul sa fie bune.

babyblue ,tinem pumnii sa fie cu ochisori.

monicuta, te astept cu detalii despre intalnire.

eu declar, in sfarsit, Z2 CM si prima zi de stimulare.GATA, am inceput si sper sa fie intr-un ceas bun.
vineri dimineata, merg la monitorizare.
abia astept.

nico, mayan,livra,lumy,frumusica din brasov, ada,menics,simonia,micimomic,lylymar,amy,ancamac va pup pe toate.
chiar daca sunt la inceput de drum, sunt f optimista si increzatoare, cu toate ca de dim ma enervasem de mai avem un pic si plangeam.

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Galliciana - suntem alaturi de tine si ne rugam pt tatal tau!
Babyblue-mult succes, sa fie intr-un ceas bun!
Ada-din pacate numai la schimbul 3 pot intra! Acum mi-am rezervat biletul de avion pt venirea in tara!
Mayan-spor la bagaje!
Soricico-iti tinem pumnii sa reusesti si sa se lungeasca lista gravidutzelor!
Guzelnico-ce mai faci draguto?
-ici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

anca,multumesc frumos.

sa dea DD sa fie bn la toata lumea.

incerc sa pun niste poze, sper sa reusesc.

pupici

Mergi la inceput

Soricico-astept cu nerabdare sa te vad!

Mergi la inceput

Ada-am o rugaminte mare la tine! As avea nevoie de numele unei firme de inchirieri masini in Cluj cu preturi convenabile! Pe net am gasit la niste preturi absurde de la 500 de euro in sus!
Iti multumesc mult!

Mergi la inceput