Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Salutare!Daca ai schimbat ata acum schimba si boaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salutare!

gagici,sa inteleg ca sebicu mic e la mare?..ce bine,sper sa se distreze si sa-si bronzeze obrajorii si mami lui sa se odihneasca.

Maadi,da', e f trist clipul.

Kay,mai bine sa mergi la Aida cand e Laci acasa,daca vrei sa manaci bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

lALI,las-o in papucii masii de treaba,deajuns cu o econoama in cafenea,o sa anemiem de tot daca nu bem cafea buna.

da si tu o cafea buna,cu caimac gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

Kay,mai bine sa mergi la Aida cand e Laci acasa,daca vrei sa manaci bine

de ce ma parasti fatoooo

Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: - Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ...
Al doilea: - Sa vezi, frate .. mergeam in spatele unui vapor de croaziera la motoare... acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ... super frumos .. deodata cade o blonda ... HAP .. o inghit si sa vezi, frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea aia in cap!!!

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fetelor, va pup

Ne-am intors si sunt rupta de oboseala, a fost un program foarte intensiv, cazare 3 zile la Windsor, 3 zile la Oxford si 4 zile la Londra, cu shpe mii de parcuri de distractii, plecam dimineata si ne intorceam noaptea, am o febra musculara de mor...fii-mea in schimb a fost in culmea fericirii, nu-mi dau seama cum de nu cadea din picioare de oboseala. Data viitoare nu mai iau 10 zile ci maxim 7.

Miercuri plec in concediu, sa-mi revin.

Sunteti bine toate? Sebicul Mexxei? Ma duc sa mai citesc si la umanitare.

Nu mi-am mai prins advertismentul...cred ca a expirat. Habar n-am cum aratam . daca ziceti ca era verde tot e bine, ca nu ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Adino te tzacanitoooo si sa va fie de bine oboseala din UK ... ce bine ca dupa asa oboseala plecati in concediu
Poate ca din co intri si tu mai des tie si la shori

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Cafea tucrceasa pentru toata lumea si cu dedicatie pentrui Principe!

http://jurnaldesighisoara.files.wordpress.com/2008/07/img_24161.jpg

Adina, bine te-ai intors din vacanta...si odihna placuta in concediu

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adina bine te-ai intors

Principeso
Lali ce mai crosetezi/tricotezi?
Monica
Aida

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput