Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

aidule, vezi ca te-am amenintat cu invazie la plesnite, da m-ai ignorat cu desavarsire . da nu scapi, am zis ca o sa ajung la TM si vin cu cortul, unde care ma primiti sa campez si eu la voi in curte.

ha? unde ? cum? ca eu nu am mai citit acolo ca au tzacanitele un ritm ametitor si nu am avut zile chiar asa bune ... asa ca nu am mai intrat acolo

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci a inceput asa : am amenintat-o pe Chris (mami de Albet si Daphne) ca vin la ea, apoi am zis ca nu pot sa abuzez de femeie atata si o sa mai campez si la tine jumi-juma ! acu numai sa ne primesti vin si cu Sonia da sa stii ca noi mancam mult, mult !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

te si imbratisez cu mare drag ! sa vedem cum ne cuprindem de bebe la tine si grasime la mine .

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata

Adunarea la

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata,

Si multam de cafea Lali.

Principeso - M-a impresionat mult clipul tau.

Ce o face Sebicu la mare? Sper ca sunt cat se poate de bine.

Dodo - Ai deja domnisoara in toata regula. Deci maine faceti 4 lunite. Sa cresteti mari si sanatosi. Bogdanel ce face?

Adinutza pe ce meleaguri o fi cutreierand?

De Ina, Iuliana, Ramyteo mai stiti ceva?

toate fetele cucuietele si va doresc un we super.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

deci a inceput asa : am amenintat-o pe Chris (mami de Albet si Daphne) ca vin la ea, apoi am zis ca nu pot sa abuzez de femeie atata si o sa mai campez si la tine jumi-juma ! acu numai sa ne primesti vin si cu Sonia da sa stii ca noi mancam mult, mult !

ha? wow
pai fata draga nu puteai sa te gandesti si tu mai devreme ca al meu de azi e in concediu si fara el aveam vreme de batut orasul in toate partile si imprejurimile ... hm , dar fie ce-o fi , numai zi si tu dinainte cand ajungi sa ne pregatim , ca burtile le-om incrucisa noi cumva

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

O femeie face plaja fara sutien. Sanii ei superbi atrag atentia unui barbat. Acesta se uita, se uita si în cele din urma, incearca sa intre în vorba cu ea:
- Puteti sa-mi spuneti cat de calda este apa?
- Asculta, domnule! raspunde ea iritata. Multa lume m-a luat drept tarfa, dar drept termometru înca nimeni...

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput

aidule, pai nu acum mama, mai colea, asa, in prag de nascare sa-ti aduc un pahar cu apa cand nu te-oi mai putea rostogoli cam dupa jumatatea lui august e ok pt tine? sa vb si cu Chris. te .

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

...nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

CAFEEEEA !

Haideti puturoaselor ca am schimbat ata la boaba!

http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Cafea.jpg

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput