Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay aidule, vezi ca te-am amenintat cu invazie la plesnite, da m-ai ignorat cu desavarsire ![]() ![]() |
ha? unde ? cum? ca eu nu am mai citit acolo ca au tzacanitele un ritm ametitor
![](alcool.gif)
![](batutincap.gif)
![](ups.gif)
Aida ... 32+
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kay spune:
deci a inceput asa : am amenintat-o pe Chris (mami de Albet si Daphne) ca vin la ea, apoi am zis ca nu pot sa abuzez de femeie atata si o sa mai campez si la tine jumi-juma ! acu numai sa ne primesti
vin si cu Sonia
da sa stii ca noi mancam mult, mult !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
te si imbratisez cu mare drag ! sa vedem cum ne cuprindem de bebe la tine si grasime la mine
.
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
Maadi spune:
Neata,
Si multam de cafea Lali.
Principeso - M-a impresionat mult clipul tau.
Ce o face Sebicu la mare? Sper ca sunt cat se poate de bine.
Dodo - Ai deja domnisoara in toata regula. Deci maine faceti 4 lunite. Sa cresteti mari si sanatosi. Bogdanel ce face?
Adinutza pe ce meleaguri o fi cutreierand?
De Ina, Iuliana, Ramyteo mai stiti ceva? toate fetele cucuietele si va doresc un we super.
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay deci a inceput asa : am amenintat-o pe Chris (mami de Albet si Daphne) ca vin la ea, apoi am zis ca nu pot sa abuzez de femeie atata si o sa mai campez si la tine ![]() ![]() ![]() |
ha? wow
pai fata draga nu puteai sa te gandesti si tu mai devreme ca al meu de azi e in concediu si fara el aveam vreme de batut orasul in toate partile si imprejurimile ... hm , dar fie ce-o fi , numai zi si tu dinainte cand ajungi sa ne pregatim
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Aida ... 32+
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
aidaciolac spune:
O femeie face plaja fara sutien. Sanii ei superbi atrag atentia unui barbat. Acesta se uita, se uita si în cele din urma, incearca sa intre în vorba cu ea:
- Puteti sa-mi spuneti cat de calda este apa?
- Asculta, domnule! raspunde ea iritata. Multa lume m-a luat drept tarfa, dar drept termometru înca nimeni...
Aida ... 32+
Poze cu noi
kay spune:
aidule, pai nu acum mama, mai colea, asa, in prag de nascare sa-ti aduc un pahar cu apa cand nu te-oi mai putea rostogoli cam dupa jumatatea lui august e ok pt tine? sa vb si cu Chris. te
.
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MsLara spune:
CAFEEEEA
!
Haideti puturoaselor ca am schimbat ata la boaba!
http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Cafea.jpg
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali