Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salutare la gagicile cafengite!

Lali,saru'mana ptru cafea,ce frumoasa prezentare

apropos,visez si eu la un ibric turcesc din alama sau cupru si cu arabescuri incrustrate....imi plac la nebunie,asa ca,daca vreti sa ma surprindeti placut,cand ma invitati la voi la cafea,sa mi-o serviti cat mai rustic si mai autentic...nu ma dau in vant dupa modernisme.

pe unde umbla www?

Aido,vad ca-i ti locul www-ei,lucrati la aceasi pagina de divertisment?

Adino,sa nu te aud ca te plangi de oboseala,asta-i oboseala?
sa alergi dupa El Grande...si atunci sa te plangi de durere de buci,nu miscandu-le pe la muzee.

apropos,sebas vroia sa faca rapel,de pe scara,pe sfoara de bucatraie(de aia de legat carnea).
si-a infasurat sfoara pe picioare,a infasurat si de cateva ori pe baranda de la scara si vroia sa se arunce...am crezut ca nu vad bine.
duminica se duce cu tatsu pe jos,aici se inchid portiuni din autopista,in amandoua sensurile de mers.exista o portiune de autopista intr-un sens care se suprapune cu cealalta din sensul opus..si flacaii fac rapel,sporturi extreme,se arunca cu coarda...ptru ca este distanta mare intre ele si le permite spatiul si este si amenajat ca sa faca asa ceva.....ei,baiatul meu a vazut chestia asta,e innebunit sa stea sa vada ...si ce si-a zis ...hia sa fac si eu incalzirea acasa,de pe scara.
fetelor,asta ma omoara cu zile...istetu' mamii

Dodica sa sti ca votam de cate ori intram la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da de ce sa tin eu locul lu www , sa intre si sa divertismeasca pai ce e cu ea?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna seara la fete!Nu-i nimic cu mine dar am mai stat si io pe drumuri,nu in ritmul Adinei.V-am citit aseara dar chiar n-aveam nimic special sa spun.
Acuma fac naveta la spital unde avem o f. buna colega internata.Situatia ei e f.f.f. grava si mi se rupe inima.
Ce face Sebi?Ca pe El Grande am vazut de ce e in stare.

Mergi la inceput

Azi am dat intamplator pe B1 si o ascultam pe Fortuna,sau cum o mai cheama,care vorbea de efectele grozave ale leusteanului.Ma bate gandul sa fac si io o cura pt. tiroida mea si nu numai.Pe net sunt trecute mai putine afectiuni fata de cele spuse de ea.A facut vreuna din voi?

Mergi la inceput

ciao fatoooooo

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Principe, ia-ti de pe-acum parapanta. Si fa niste exercitii de bungee jumping. Asa, in loc de un cross mic dimineata tragi cateva corzi, doar tre' sa fii in forma pt El Grande.

Wendy, cura de leustean zici? Eu stiam ca e vorba de telina. Si nu la femei, ci la barbati. Barbatul trebuie sa ia doza potrivita si o face pe femeie sa cante de pe langa tiroida foarte subtire. Pai tu drept la Fortuna ti-ai gasit sa te inscrii la medic de familie?

Mexxa, ce te-ascunzi dupa canapele ca pisica...treci si povesteste ce-ati facut la mare.

Aidoiule mai poti, mai poti? Ce-ti face burdihanul? Baga o poza sa te vedem cum arati asa 2 in 1.

Lali, mama ta ce mai face cu muscatura aia, e ok? Bine, sanatoasa?

Mergi la inceput

baga ochiu la albumul cu hainute si o sa vezi si burtoiu butoiu.
azi e loc de chef? ...acum cand plec pana la puisor , dar ma intorc

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

principeso adica doar El Grande ar fi fost capabil sa faca asa ceva , asa mama , asa fiu.

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Adinule,numa' la telina ti-e gandu',nesatulo!La fortuna aia nu ma uit ca nu prea ma iau eu dupa zodii sau alte alea,ba mai rau,daca zice ceva rau ma mai si influenteaza.Pur si simplu m-a mirat la cate lucruri se poate folosi leusteanul,mai putin la alivencisi pe care il putem gasi si usor.Mai siti la dvs some Romanian?Si in concediu dupa concediu unde te duci sau duceti?Bali?
Aaa,ajuta si la slabit,ca tot voiai tu sa scapi de niste kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Uaaa-leeeu ce burdihan ai Aidoiule. Cum dormi? Poti sa mai dormi? Oricum, nu te-ai ingrasat prea rau, piciorutele iti par ok.

Wendy, deci asa, te bagi pe leustean. Ptiii. Treaba ta, eu ti-am zis ca de fapt era vorba de telina.

Dupa concediul asta mai muncesc si io, ca doar nu m-am maritat cu vreun nabab sa ma tina acasa in puf sa huzuresc si sa-mi cada banii din cer. Ca si-asa m-au costat o gramada deplasarile astea, daca stiam dinainte la cat ma duc, as mai fi shcimbat cate ceva pe ici pe colo, as fi luat vreun pachet turistic ceva, nu sa-mi fac eu rezervari de cazare, avion, masina...

In Bali nu ma mai duc in conditiile astea, da' o geanta Bally tocmai ce mi-am luat, asa ca se compenseaza.

Aidoi, nu stau prea mult in seara asta ca maine ma duc la birou. De fapt si maine si marti, ca miercuri dimineata plec si am cam multicica treaba.

Mergi la inceput