Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza... sa zicem...

Anco, felicitari pt vestile de la eco...si tin pumnii sa ai si tu pereche, ca deja e bataie pe fetita lui Kiki

Luto, Mimika, Iulika, cate un pt parola

Mariaana, Cristina, multa sanatate la puiuti, sa le treaca repede...sfaturi n-as sti sa va dau, din pacate/...

Delia, multam, si da, asa se pare, ca au perioade si perioade sambureii nostri....banuiesc ca si vitaminele au avut totusi un efect, ca pana acum nu luasem mai deloc...

Lutoniana, si mami meu a luat-o pe caile internetului de cateva luni ..a inceput la munca, si acum si-au tras net si acasa...drept urmare, le dam noi laptopul nostru vechi, si ne facem noi cu laptop nou, yuppy! in schimb tata.......nu ma intrebati cate luni la rand ne-am chinuit si eu si sor-mea sa-l invatam secretele telefonului mobil asa ca la calculator...no chance....m-am chinuit o data demult sa-l invat sa joace un joc cu impuscaturi...nu trebuia decat saa tintesti cu mouse-ul si sa dai click...ei bine, nici p-ala n-a reusit sa-l "prinda" ca nu reusea sa manevreze mouse-ul

o duminica placuta tuturor

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ionika, tari perlele , neaparat sa ti le notezi, ca le uiti!!
cati anisori are baietelul tau? ca parca n-am vazut la semnatura...

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza si de la noi la amiaza
MARIANA,CRISTINA multa sanatate copilasilor
Fetelor vi sa intamplat sa-l simtiti mai putin pe bebe sau nu cu aceasi intesitate? Ieri bebicu meu a fost tare lenes,doar impingea cand puneam mana pe burta si a sughitat de vreo 2 ori,am zis sa nu intru in panica ca o fi mai obosit dar azi deja m-am trezit cu o paranoia mare desi il mai simt din cand in cand dar nu cum dadea inainte de scoateam mereu cate un sunet de vaiet.Nu stiu ce sa fac?sa stau calma sau sa ma duc la dr?

29+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Anco, felicitari pt vestile de la eco...si tin pumnii sa ai si tu pereche, ca deja e bataie pe fetita lui Kiki

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Neatza si de la noi la amiaza
MARIANA,CRISTINA multa sanatate copilasilor
Fetelor vi sa intamplat sa-l simtiti mai putin pe bebe sau nu cu aceasi intesitate? Ieri bebicu meu a fost tare lenes,doar impingea cand puneam mana pe burta si a sughitat de vreo 2 ori,am zis sa nu intru in panica ca o fi mai obosit dar azi deja m-am trezit cu o paranoia mare desi il mai simt din cand in cand dar nu cum dadea inainte de scoateam mereu cate un sunet de vaiet.Nu stiu ce sa fac?sa stau calma sau sa ma duc la dr?

29+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Så stii ca eu am un baietel ff activ..Si så stii ca de cand s-a marit burtica nu mai stiu de la cate såptamani så stii ca la fel l-am simtit mai rar dar simt asa oase tari de må indoaie..I-am zis si moasei si mi-a zis ca e normal pt ca nu mai are as amult loc så topåie in voieDar de simtit daca il simti mai rar ce-i drept si cu miscari mai lente eu zic ca e oki..Nu este cazul så te ingrijorezi decat daca nu il simti deloc deloc o perioadå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mie mi-e foame! ce aveti de mancare ca mi-e urat sa pap singura?al meu iar e plecat , de fapt va spuneam acum 2 zile ca o sa am un week-end solo.

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

Mada, si al meu e la fel stai linistita. De acum miscarile sunt mai ample dar mai lentelenese asa nu mai inoata ca pana acum. Al meu mai intinde cate un guguloi asa, mai se intinde dintr-o parte in alata dar nu mai zburda ca pana acum. Si oricum au si ei zile si zile. AL meu 1 sapt e atomix dupa care 2-3 zile cred ca doarme neintors ca-i obosit saracu

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

IO fac niste caras la gratar cu lamaie sau mujdei si am luat si cativa creveti de pofta asa Asta daca te tenteaza ce pap io de regim

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

anco, felicitari, ai revenit cu vesti frumoase !
selen felicitari pentru burticuta voinicuta!
Multumesc fetelor pentru urarile de bine ca am dat gata urechea
Cristina Ana si Mariana aveti griJa de copilasi. DIn pacate nu pot da sfaturi.
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am vazut ca s-a scris intr-un capitol anterior (Daciana parca) ca ar vrea un doctor cu cabinet bun. Eu una de Neacsu am auzit ca este bun si are cabinet.Te inteleg cu maternitatea de pe bd- ul Garii ca nu prea iti vine sa te duci acolo. Oricum ptr analize se poate merge si la Medivest (sunt privati mai curatei). Sper ca ti-am fost de ajutor.
+ 31,

Mergi la inceput