Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cristina multa sanatate baiatului.

lucia super tare mama ta.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salut fetele
m-am trezit cgeauna de cap dupa injectiile de aseara. sunt convinsa si acum ca era ceva de dormit in ele ca m-am uitat pe reteta scrisa si am vazut ca pe langa gynipral tre sa iau inainte metrazepam sa nu imi cauzeze palpitatii, si in primele 2-3 zile de cate 3 ori pe zi apoi reduc la de 2 ori pe zi.daca nu ma mai vedeti pe aici sa stitica dorm .
luthoniana, nu esti singura, uite am venit si eu, asa mai confuza, dar sunt aici.
marianna eu in afara de impachetari intr-un cearceaf umed, altceva nu stiu pentru a scadea temperatura copilului.imi pare rau de suferinta lui. pupa-l si din partea mea si sa ii treaca repede.

mary07 eu ma bucur ca s-a racorit ca innebuneam aseara de cald cand am venit acasa, desi cred ca numai eu imteam asa ca al meu si cumnata-mea care ma asteptase sa ies de la spital si a venit pana la noi,nu ziceau absolut nimic si se camuitau lung la mine ca ma sufoc.mi-am dat drumul la ac azi noapte ca sa pot dormi.

31+cu si ????

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai anco baga o cafea ca iti revii imediat.
Parerea mea e ca ai cam multe medicamente de luat ...dar daca asa zice dr...poate el stie mai bine.

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Iulika, stai cumintica si nu ne face sa avem emotii, ca e prea devreme.

Anco, felicitari pentru vestile bune si ma bucur ca exista posibilitatea sa fie pereche, eu sunt absolut inebunita dupa varianta asta.

Gegea, ma bucur ca iti plac cutzele mele, car despre pasiunea mea....nu vrei sa stii, sunt nebuna de-a dreptul.

Multa, multa sanatate copiilor care au nevoie, tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Luto, nu da foc la calculator, ca nu e bine pentru nervii tai.

Manga, ma bucur ca ai reusit sa ne prinzi din urma, ca ne era dor de tine.

La noi tot cald de mori este, si merge aerul intr-una, dar eu se pare ca am facut putin rosu in gat (sunt extrem de sensibila la chestia asta) si m-am cam intristat, sper sa nu se agraveze, am luat niste miere.

Gata, va pup, ma bag si eu pe dreapta ca si la mine bblesusa face super gimnastica si se mai si intareste burta, traiasca Nospa-ul.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

luto draga, ce sa fac? e mai bine asa, sa le iau si sa ma simt bine decat sa nu le iau si sa fie probleme.atata timp cat am luat medicamentele prescrise m-am simtit bine, desi sincera sa fiu am redus doza si am luat doar cate o pastila pe zi, dar acum cred ca va trebui sa ma tin de recomandare, ca mi-a zis medicul ca daca ma apuca travaliul nu se mai poate amana fiind 2 bb.
cat despre cafea, va acompaniez pe voi toate, dar eu nu beau...nu am mai baut din ianuarie dinainte de a afla ca sunt insarcinata, asa am simtit atunci ca nu mai imi trebuie.

aaaa si sa ma laud si eu cu tatal meu, om de 62 de ani care manipuleaza calcul si netul ca mine.ma mai intreaba uneori tare dragut, "da` cum fac aia sau aialalata", se lamureste si apoi fericit, repeta de cateva ori ca sa fie sigur ca stie sa faca singur si isi mai si scrie pe hartie pasii ce tre sa ii faca, in caz ca uita. soatza mea moare de ras cand e vorba de tata si activitatea lui.

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Pupici si multa sanatate celor bolnaviori!
Acum sa va spun "perle" de-a copilului: "mama e asa minunat sa dorm cu tine!", cand sotul meu curata un pui Andrei intreaba "unde este sufletul lui?", "tata esti ca un monstru cu ceapa in gura...", "mama stii ca ai 3 galuste? eu, tata si samburica" si tot asa.
Am spus ca mi le voi nota, sunt haioase.

Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Gata, va pup, ma bag si eu pe dreapta ca si la mine bblesusa face super gimnastica si se mai si intareste burta, traiasca Nospa-ul.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

ei, alex, de-aia mi-a mai dat medicul si gynipral , ca faptul ca ti se intareste burtica nu e chiar de bine. alea sunt contractii, dureroase sau nu.iar gynipralul actioneaza impotriva lor, dar posibil sa creeze palpitatii si atunci se ia cu jumate de ora inainte ceva calmant gen metrazepam, ce mi-a dat mie.

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Cristina, Mariana, multa sanatate copilasilor! Imi aduc aminte ca atunci cand aveam febra mama ma infasura intr-un cearsaf ud si de obicei imi trecea.

Anco, felicitari pentru vestile bune de la echo!

Si burtica mea se intareste destul de des, si tot cu gynipral si no spa o tratez. Nu stiu cata eficienta mai au insa..Am inteles insa ca ar fi normale contractiile nedureroase, pregatesc uterul pentru nastere.

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!! Fetelor am dormit tun tun..Decat de 2 ori la baie....Multumesc pt suport..Sunteti taaare dragutze..

Gegea pup printzesa cu carliontzi si sunt sigura ca ii este si ei greu vara cu calsurile asta si cu carliontzii ei frumosi..Si am citit si povestea catelusesi fara coada si cafenie si mi-a dat putin lacrimile ..Sunt impresionanti..

Cristina_ana sper ca baietelu så se facå bine så nu te internezi..Off si Mariannei ii doresc så plece febra de la baietel si så nu se mai intoarcå..

Lutoniana marfå mama ta..Si a mea are 56 de ani e pensionarå, dar nu e asa ca mama ta..Nu vrea så auda de net..Cand eram acaså in ultima perioada inainte så må mut aici incercam så o invat cateceva ale netului , dar nu din astea de ale 'cocoanelor', ci macar asa så intre pe un messinger cum så dea drumul la webcam..Nevoie..Ce så le fac..II sun mereu si asta e..Si sta si calculatorul ala degeaba acolo..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ionika tare drågålas copilul tau cu perlele..Så ne mai scrii perlute din asta ca noua ne plac..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput