Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)
Raspunsuri - Pagina 13
mary_07 spune:
Buna dimineata
Lucia,eu sunt pe aici pana apar socrii la cafea![]()
La noi s-a stricat vremea
e vant,a plouat azi-noapte, yuhuuu
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
33+, cu
-Razvan
lutoniana spune:
Mary, buna dimineata, have fun cu socrii si poate vin si ei cu un "carton de prajituri" la nepotel si la mami gravida.....nu ca alte soacre ![]()
![]()
nu dam nume 

Cea mai fericita
32 + cu 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Manga neata ![]() Eu mi-am terminat si cafeaua ....aloooo....cam cat aveti de gand sa dormiti ? Offff...parca vad ca atunci cand apareti mi se strica iar netul sau cine stie ce mi s-ar mai putea intampla Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
sa nu uiti sa le spui alora sa nu mai vina...altfel te mai si chrgeaza degeaba.
neatza...si eu am terminat cafeaua. ma uitam dupa niste case mai ieftine prin zona...si am gasit la acelasi pret dar cu o camera in plus...asa ca preconizez o alta mutare mai prin decembrie

MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mariaanna spune:
Buna dimineata si de la mine(cam la amiaza...)!
Eu tot suparata sunt.Baiatul a vomat asta noapte si temperatura nu i-a scazut deloc.Nu are arsuri pe piele, mai mult de la caldura a facut insolatia , decat de la sta in soare.
Nu stiu daca iaurtul ar avea vreun efect acum.Ma intereseaza cum sa-l fac sa transpire?Are pielea uscata si nu cedeaza temperatura cu antitermice.
L-am bagat intr-un prosop cu apa , pana una-alta.
Dr nu raspunde.
Voua va doresc o duminica frumoasa!Sa va distrati!
Mariaanna
28+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaanna Buna dimineata si de la mine(cam la amiaza...)! Eu tot suparata sunt.Baiatul a vomat asta noapte si temperatura nu i-a scazut deloc.Nu are arsuri pe piele, mai mult de la caldura a facut insolatia , decat de la sta in soare. Nu stiu daca iaurtul ar avea vreun efect acum.Ma intereseaza cum sa-l fac sa transpire?Are pielea uscata si nu cedeaza temperatura cu antitermice. L-am bagat intr-un prosop cu apa , pana una-alta. Dr nu raspunde. Voua va doresc o duminica frumoasa!Sa va distrati! Mariaanna 28+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() |
marianna...multe, multe lichide. ca face febra de la dezhidratare...ceai, apa, orice.
MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Mariana imi pare rau de copilas dar eu habar nu am ce sa te sfatuiesc daca spui ca nu e ars pe pielicica...de la soare :(
Poate apar fetele cu copilasi si-ti dau mai multe sfaturi.
Cat despre antitermice poate nu-si fac efectul imedat.
Alt dr. nu ai pe cine sa suni ?
Sa ne tii la curent si multa sanatate 
Cea mai fericita
32 + cu 
cristina_ana spune:
Mariaana, ne luam de mana! Nici eu nu am dormit toata noaptea. A avut Andrei febra mare, 39.7, care nu trecea nu nimic. Ce nu am facut, doua dusuri cu apa calaie, l-am invelit in prosop ud, supozitor cu novocalmin, nurofen, panadol, jumatate de fiola de algocalmin!!!!
Abia dimineata pe la 7 a inceput sa scada febra, tocmai cand ma pregateam sa merg cu el la spital, ca eram absolut disperata!!!!!
Incearca si tu cu cele de mai sus, si daca tot nu cedeaza, du-l la medic, nu ai ce face!
Scuze fetelor ca nu pot sta la taclale cu voi, dar si ieri am avut o zi de cosmar din cauza copilului. De doua zile nu mamanca nimic si e ca o leguma, nu se da jos din pat. Daca nici azi nu isi revine, cred ca ma duc sa ma internez cu el. Doctorita mi-a zis de ieri sa vin sa il interneze sa-l bage pe perfuzii dar am inghetat cand am auzit si am zis ca il mai las pana azi, poate isi revine singur!
Si mi-am dat seama ca daca e sa ma internez, nu am nici camasa de noapte decenta, sau pijamale ceva, ca eu dorm doar in costumase din alea cu chilotei si maieu!!!
Na belea, ca trebuie sa ma duc si la shopping acum!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Sa va zic una tare....apropos de mama lui Uve pe care am omis sa o felicit dar acum mi-am amintit sa o fac cu deosebita sinceritate.
Sunt multe mame asa care ne surprind placut si frumos, oameni plini de ambitie si dorinte, indiferent de varsta.
A mea, are 56 de ani, e la pensie si dupa ce a cumparat tata calculator s-a pus la punct ceva de speriat...vorbim acum pe skype, pe mess, scriem mail-uri....
Anul trecut s-a operat de cancer si a citit TOT netul desre toate cele bune si rele cate in cer si in stele.
Acum ii mai spun din cand in cand de fetele mele de la gravide ...despre ce mai discutam, una alta ....
Va dau cu copy paste ce mi-a scris in dimineata asta:
"auzi mami,vroiam sa te intreb eu cum pot intra pe un forum din asta sa zicem cu cucuoane ca mine?"

Deci inca mai vrea sa exploreze ...tare sunt mandra de ea si tare o mai iubesc 

Scuze de off topic 
Cea mai fericita
32 + cu 
lutoniana spune:
Cristina offfffffff...si tie multa sanatate si ne rugam totusi sa nu ajungeti pe la spital 

ca tare e urat acolo.
daca i-a scazut febra poate e pe drumul cel bun.
Doamne ajuta fetelor !!!!
Cea mai fericita
32 + cu 
cristina_ana spune:
Luto, e taaare de tot mamica ta!!!!
Sa stii ca si eu m-am gandit mereu daca or exista forumuri cu cucoane din astea de care zici tu, pentru cand ies la pensie si ma plictisesc acasa!
Sau o sa fie tot forumul asta, cu noi babute si guralive!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
31+ cu
( Emma Ioana
)
POZE