Mamici si Gravidute Italia (57)
Raspunsuri - Pagina 10
monica2008 spune:
buna fetele
multumim pt complimente
KATIAPAM frumoasa camera asa imi iau si eu doar ca e mai inchisa![]()
NELIA felicitari pt bebe 2
.si noi deja ne gandim la bebe 2
,asteptam sa creasca DENIS putin sa aiba macar 1 an si dupa ne punem pe munca,ca vrea tati si o fetita
,se vede ca ii place rolul de tatic![]()
eu am rezolvat problema cu caldura pt bebe :il tin numai in pampers![]()
va pupic pe toate iubitele
si DENIS pe printesele voastre
![]()
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Berarpiri spune:
katia-frumoase pozele.Ce bine semanati la fata tu si sora ta!Ei nu au de gand sa faca bb?
FFF. scumpica Giulia!Cred ca i-a placut ca ati iesit intr-una...
Imi place camera matrimoniala pe care ati luat-o!Eu as vrea sa luam camera pana in octombria,noiembrie ca sa apuc s-o obisnuiesc pe Ambra sa doarma inainte sa se nasca bb...asa nu vor fi prea multe schimbari dintr-o data pt. ea...Sa vedem,poate o comandam luna viitoare...
Noi am fost la mre,am schimbat locul in care mergeam de obicei...era prea murdara apa...unde am fost azi se vedea fundul,vreau sa zic ca era mare diferenta.Asa de repede trece 1 ora jum,cat avem la dispozitie sa stam la mare...Sper sa mergem in fiecare dupa-masa saptamana asta,asa mai vede si mama marea...
Nu mai stiu cine a intrebat de Ely...e in vacanta,la mare...
Noapte buna la mamici,pitici si burtici!![]()
andreea
,
Ambra si
14+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
chiccutza spune:
buna fetelor!am reusit si eu sa mai intru,ca zilele astea am fost pusi numai pe distractii
.sambata si duminica am fost la fiume,in rest am batut campii prin oras
.maine(adica azi,ca in romania este deja 29)e ziua mea,asa ca o tinem numai intr-o sarbatoare.
va pupik pe toate
NELIA felicitari si bb frumos si sanatos!
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
katiapam spune:
neata
las cafeaua
Chiccutza-

La multi ani!!! o zi splendida!!!
multa sanatate si fericire
lasa si anul nasterii sa te trecem pe listuta
Andreea-sint asa frumoase ca nu ai stii ce sa alegi
asa are timp sa se obisnuiasca cu noua camera,cred ca o sa fie incintata
mami de Giulia -20 iunie'07
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiccutza buna fetelor!am reusit si eu sa mai intru,ca zilele astea am fost pusi numai pe distractii va pupik pe toate ![]() NELIA felicitari si bb frumos si sanatos! MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/ |
La multi ani si multa sanatate si fericire iti dorim

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam neata las cafeaua Chiccutza- ![]() ![]() ![]() La multi ani!!! o zi splendida!!! multa sanatate si fericire lasa si anul nasterii sa te trecem pe listuta Andreea-sint asa frumoase ca nu ai stii ce sa alegi asa are timp sa se obisnuiasca cu noua camera,cred ca o sa fie incintata mami de Giulia -20 iunie'07 |
Multumesc iubita de cafea,aprofit acum cand inca mai pot bea...nu de ata dar eu sunt fan CONSTIPATIE!!

de
Christian Ionut
4+
bionda spune:
Neata !Chicuta 

Berapiri feumoasa camera
cam in genul asta mi-ar fi placut si mie sa ii i-au lui Nicolas cd va mai creste.Cu cresa ce ai facut pana la urma?
Nelia
in cinstea ta,sa ai o sarcina usoara
!!
Katia ce impresie ti-a lasat Olanda?
katiapam spune:
Nelia-cu placere ![]()
Bionda-o impresia frumoasa
e totul foarte diferit,f curat,spatiu verde foarte mult
cit am stat acolo si m-am plimbat nu am vazut o hirtie pe jos,aici din pacate e ffff murdar,mizerii peste tot
nu stiu de ce nu angajeaza mai multi la curatat numai ca degeaba daca nu respecta si nu sint civilizati è inutile
e diferit si stilul de viata dar e frumos
nu stiu daca m-as muta acolo mi-ar fi greu cu limba,sa gasesc de lucru....cam greu
apropo de poze nu mai stiu daca tie ti-am trimis pm cu parola de la album,daca nu spune-mi si iti trimit
Monica-am vazut si varianta de mobila mai inchisa,este parca maro mai inchis si negru-cenusa parca ![]()
nu-mi mai amintiti de mobile ca tare mi-as lua si eu si bucatarie si cameretta la Giulia dar unde sa le pun?????si cite si mai cite......:(
mami de Giulia -20 iunie'07
Irina20 spune:
Ciao fetelor!
La multi ani! sarbatoritei
Ieri am fost la pediatra de aici de la mine(e una noua) si pt rosu in gat mia dat si picaturi de nas si sprey de gat si sirop de gat,si daca tot nu mananca in 2 -3 zile sai bag si niste supozitoare.E nebuna rau,cum sai dau atatea medicamente la copil...
Stiti cam ce preturi sunt la cresele particulare de la noi din tara?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
bionda spune:
Katia nu am parola
imi doresc foarte tare sa vad pozicile
,
puncte istorice ai vizitat? mie una imi place foarte tare sa vizitez muzee,biserici,tot ce tine de partea istorica.