Mamici si Gravidute Italia (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!

Roxali-nu-mi intra pozele

Fetelor ce parere aveti de medicina naturista?Eu m-am apucat sa beau ceaiuri de papadie,urzici,coada soricelului,am auzit ca sunt f bune pt detoxifiere.
Stie vreuna din voi vreun tratament pt regenerarea si cresterea parului?Sotul nu ma lasa sa il tund dar si de crescut nu prea imi creste
Nelia, ti-ai gasit casa? Sa ma tii la curent cu preturile mat de constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

ce nu gasesti tu...numai sa slabseti
Am intrat si la voi sa va anunt ca testele de sarcina de luna aceasta au iesit pozitive...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Felicitari Nelia

Bionda eu sunt de acord cu medicina naturista,mama mea a scapat de silicoza,care nu scapi prea usor.Un tratament nu stiu sati spun pt regenerare,eu urmaream mult formula As,da si tu o cautare pe google si vezi ce gasesti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Hi girls !
am revenit pe baricade
ne-am impatriat
totul a fost superb,ne-am distrat de minune si plimbat mult
poze incarc mai tirziu cind doarme piti
s-a acomodat f bine si f repede
vad ca sinteti toate bine
Monica-ma bucur ca ti-am cunoscut comoara
am vazut ce ascundeai pina acum in burtica
e un scump si un dulce si il prinde bine galbenul
nici nu zici ca ai nascut asa arati de bine si de senina
felicitari
am citit ca ai avut o nastere super rapida,asa da ramai cu amintiri frumoase,nu tragice si cu curaj de bb 2
Kemsy-hai ca tu esti pe ultima suta de metri
si cu serviciul si incet te apropii si tu
se anunta o noua graviduta Nelia felicitari si sarcina usoara si o fetita dulce dulce cu codite iti doresc
o sa te trec pe listuta la gravi cind am timp
intre timp schimba si tu semnatura
Andreea-imi pare rau de vecinii harnici pe care-i ai dar cam acum e sezonul de lucrari,iarna mai sint care fac dar nu multi
profita si ei de bani si timp si caldura
cum te mai simti?
Roxali-chiar asa pozele nu intra ai schimbat linkul
te gasim noi la postarile mai vechi la album in caz ca nu ai schimbat la semnatura linkul
Slimatei-bine ai aparut ratacit-o
poate intri mai des de acum
poze tot promiti da niente....
Bionda-felicitari pt proiectul casei
ma bucur pt voi
eu sint inca in stagiul de visator la argumentul asta
Raluk-nu mai da nici un semn de o gramada de luni,deja sint sigura ca e suparat si s-a plictit
mi-a venit asa spontan in minte si am scris
Ely-e prin concediu,asteptam sa revina
Irina-imi pare rau pentru peripetiile cu Fabi
prin cite mai treci si tu cu el
am vazut filmuletul cu plimbaretul tau
deja ai baiat mare
sper ca nu am uitat pe nimeni,trageti-ma de mineca daca v-am uitat pe careva
revin mai tirziu cu poze noi

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Gata am schimbat,sefa!!!
Doamne ajuta

deChristian Ionut
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Zilele astea voi fi cam ocupata,profit cat mai e mama aici sa fac ce e mai important (sambata pleaca )...

Ieri am fost sa vad de cameretta (ne-am gandit sa o luam acum,si asa nu mai dam bani aiurea pe un pat simplu pt. Ambra),am gasit ce cautam la 650 euro.Daca vreti s-o vedeti si voi www.mondoconv.it/arredamento/Scheda_Arredamento.aspx?IDImg=6789" target="_blank">camera ...

Felicitari Nelia!Ma bucur f. mult pt. voi!Sa fie intr-un ceas bun,sa ai sarcina usoara si bb sanatos!

monica-sa va traiasca puiutul!E f. scumpic!Ce par mare si negru are!

katia-bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine,si ca a decurs totul cum trebuia!
Ma simt la fel,mi-e cam groaza ca raman singura,si va trebui sa ma chinui sa gatesc...dar va trece,acum sunt o obisnuinta greturile pt. mine...

Ma duc la somn,ca dupa ce ne trezim mergem la mare.
pe toate!!!!

andreea, Ambra si 14+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salut! Pic si eu ca musca-n lapte aici la voi, dar la diaspora DC n-am vazut un subiect separat legat de fetele din Italia, sau sunt cam chioara, asa ca va intreb aici, off topic: stie cineva vreun magazin gen vintage/second-hand de la noi, in zona Friuli-Venezia-Giulia (trieste, pordenone, pe acolo)? merg la rude in august acolo si ma gandeam ca daca la noi, daca ai rabdare sa cauti, gasesti in astfel de magazine tot felul de minunatii, poate acolo e si mai si, doar e tara modei, nu? multam mult si ma scuzati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

eccomi
Raluci-la diaspora nu este subiect
ne-am obinuit aici si nu ne mutam
magazine second nu sint
produse uzate gasesti la piata(mercato se numeste)si se fac in anumite zile pe saptamina depinde de zona
sint mercate pentru haine unde gasesti minunatii foarte ieftine noi si dragute si mai sint in piata si tarabe cu usate de obicei se vind la 1 euro 1,50 euro
intreaba zilele de mercato cind sint acolo
Berarpiri-odihna placuta
super cameretta
daca nu va grabiti sa stii ca mai sint saldi si la mondo conenienza si sint preturi super ok
am fost si am colindat si eu si cred ca sint inainte de craciun sconturile la ei daca mai tin bine minte
ce mult imi plac produsele de la ei
noi am luat www.mondoconv.it/Arredamento/Scheda_Arredamento.aspx?IDImg=5651" target="_blank">camera da letto
da cite mi-as mai lua

aici gasici poze noi din vacanta
parola o stiti,quindi buona vizione
vacanta Olanda

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput