Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

neata fetele..va invit la o cu nitel zahar si laptesi niste fursecuri ceva mai tarziu

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

am servit....fursecurile sunt gata? mai trebe sa astept mult dupa ele...?

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

'Neata, am revenit aseara, cu nervii prashtie din cauza Sabinei, in rest este totul bine, am foarte mult de lucru dar intru mai pe seara sa mai povestim si sa incerc sa recuperez din urma.
Va pupam pe toate.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Bine ati revenit!

lasa Carla, ca trec nervii si vin altii, stii cum se spune

pana diseara sa o cantaresti pe Larisa...sa vedem daca sotul a avut dreptate cand a spus ca o sa puna pe ea 1 kg....

noi am ajuns la 4,3 kg...v-am "amenintat" ca va ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Relusha, galactogilul se gaseste in farmacii si costa cam 70 ron (700.000 lei vechi). Daca il iei asa cum scrie pe cutie, dai gata cutia intr-o saptamana, deci e un pic cam scumput. Dar cred ca trebuie sa iei doar atunci cand simti tu ca nu ai destul lapte.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Annkkaa, ce rau im pare ca fata e bolnavioara. Multa sanatate ii ureaza si Cezara.
Feomiha, bine ai venit in stupul nostru. Scrie repede primele 10 mesaje, ca sa scapi de moderare, apoi mesajele tale vor aparea in timp real.
Maria... 4 zile?! Bine ca s-a rezolvat si Darius e bine.
Philip, distractie placuta!

Noi suntem bine, ne pregatim de iesit afara, ca trebuie sa iau un extrasde cont de la banca asa ca o tarai si pe fiica-mea dupa mine. Fetelor, e tare bine daca aveti cu cine-l lasa pe bebe macar 1-2 ore sa rezolvati cate ceva. Noi nu avem, dar nu-i nimic ne descurcam ca suntem mari.

O zi buna tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FEOMIHA spune:

Multumim fetelor ca ne primiti in "stupul" vostru!
Deea,Cris,MariaBunica,Relusha......

Mami de DENIS (10.07.2001) SI DIANA MARIA (03.05.2009)

Mergi la inceput

Serialbastre multumim!
Tot incerc sa scriu dar bebelina nu ma lasa .E tare plangacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neatza, fetele!!
ganesha, am vazut ca bebe_beca si deea_24 ti-au raspuns la intrebarea ta despre mucilagiul de orez. pot sa-ti mai spun ca se gaseste de cumparat si la farmacii, tu acasa trebuind doar sa pui apa.
noi raportam un bebe cam mofturos dupa vaccin, cu diaree (daca de obicei imi facea un kk la 1 - 2 zile, de ieri de la 13 si pana acum a facut kk de vreo 10 - 12 ori.) in plus, are si putina temperatura. am fost la farmacie sa-i iau ceva antitermice, si mi-au dat doar paracetamol supozitoare, pt ca nu exista altceva pt bebeii sub 3 luni. voi ce le-ati dat bebeilor vostri dupa vaccin?? am luat tot de la farmacie si mucilagiu de orez, dar pe cutie scrie ca e pt copiii peste 4 luni. credeti ca-i pot da sa scape de diaree?? mi-i asa de mila de matei...se chinuie saracutul si nici nu are chef sa zambeasca macar...incearca doar...dar nu-i prea iese..

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Relusha, galactogilul se gaseste in farmacii si costa cam 70 ron (700.000 lei vechi). Daca il iei asa cum scrie pe cutie, dai gata cutia intr-o saptamana, deci e un pic cam scumput. Dar cred ca trebuie sa iei doar atunci cand simti tu ca nu ai destul lapte.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Carmina, multumesc frumos!

o sa fac "comanda" la o cutie...sa incerc sa vad ce rezultate o sa fie

Mergi la inceput

Otiliap supozitorul cu paracetamol e f bun i-am pus si eu fetitei dupa vaccin .De mucilagiu nu stiu nu am avut probleme cu burtica pana acum.

Mami de DENIS(10.07.2001) si DIANA MARIA(03.05.2009)

Mergi la inceput

Serialbastre, asa trebuie sa gandesti!

Mergi la inceput