Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 19
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap noi raportam un bebe cam mofturos dupa vaccin, cu diaree (daca de obicei imi facea un kk la 1 - 2 zile, de ieri de la 13 si pana acum a facut kk de vreo 10 - 12 ori.) in plus, are si putina temperatura. am fost la farmacie sa-i iau ceva antitermice, si mi-au dat doar paracetamol supozitoare, pt ca nu exista altceva pt bebeii sub 3 luni. voi ce le-ati dat bebeilor vostri dupa vaccin?? am luat tot de la farmacie si mucilagiu de orez, dar pe cutie scrie ca e pt copiii peste 4 luni. credeti ca-i pot da sa scape de diaree?? mi-i asa de mila de matei...se chinuie saracutul si nici nu are chef sa zambeasca macar...incearca doar...dar nu-i prea iese.. [mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998) |
un
de la noi sa treaca diareea si temperatura la Mateinu stiu sa-ti spun ce sa faci ca noi am avut noroc, Radu nu a facut nici febra, nici diaree dupa vaccinurile de la o luna
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
nicuratze spune:
Buna fetelor,
MARIA,
,ma bucur ca sunteti bine!
PHILIP,distractie placuta in concediu!
FEOMIHA,bine ai venit printre noi!
CARMINA,am vazut pozele, e superba Andreea!
RELUSHA,
,felicitari ca esti pe faza mereu!
CRIS,spor la treaba
.Ce a crescut Miruna,si are si falcute!
Daca are nevoie cineva,eu am o cutie de Galactogil din care am folosit 2 linguri...
Va pup,o zi buna.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
otiliap spune:
feomiha, bine ai venit in grupul nostru!!
sa dea bunul dumnezeu sa ai parte de un bebe cat mai cuminte, sanatos si mancacios!!
ela2001, nu cred ca e prea devreme. eu am inceput sa-i dau suc de morcov de la o luna si 3 saptamani, iar dr pediatru spunea ca de la 6 saptamani se da suc de morcov. matei al meu e alimentat numai cu lapte praf, ca altfel nu s-a putut... sa-ti traiasca grasunelul si sa va faca fericiti!! 

draga philip, dar eu nu am inceput sa-i dau solide, ci doar suc, facut la storcator si strecurat. e ca si cum i-as da ceai. in plus, eu i-am dat ceai de musetel pt a-si regla tractul intestinal (saracutul este ff constipat, iar dr. a spus ca e de la laptele praf), dar nu a avut efect. de la sucul de morcov a inceput sa aiba scaun zilnic, uneori chiar si de 2 ori pe zi. 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
FEOMIHA spune:
Multumim frumos Otiliap!
Si voua va doresc la fel sa aveti bebei sanatosi si cumintei.
Mami de DENIS(10.07.2001) si DIANA MARIA(03.05.2009)
FEOMIHA spune:
Va pun cateva pozici cu bebelina mea ca sa ne cunoastem.
http://community.webshots.com/user/feomiha
Bebe Beca spune:
Otilia, pentru copii sub 3 luni mai exista panadol si eferalgan sirop. Deci farmacista mai trebuie sa invete... La capitolul suc, sunt de acord si eu cu fetele ca ESTE PREA DEVREME pt inceperea diversificarii, indiferent ca primeste lapte praf sau lapte matern. Asta daca luam in considerare parerile pertinente ale pediatrilor actuali. Ca si eu primeam gris cu lapte la 2 luni, dar asta nu inseamna ca i-as da si fetei mele.
Carmina si Relusha, ce sa ma fac eu cu voi.... Sanii moi nu inseamna sani fara lapte. Si ai mei sunt feloscaiti la un moment dat, mai ales spre seara. Dar lapte tot curge din ei. Relusha, pleaseeeee lasa deoparte laptele praf, ca il pierzi pe ala al tau si asta nu e bine. Galactogil luam si eu la inceput. Poti lua 2 linguri de 3 ori pe zi, dar, odata instalata lactatia eu as merge mai degraba pe variante 1 sau 2 linguri la nevoie.
Feomiha, ne pare bine de cunostinta. Aveti o minunatie de fetita. Bun venit in stup.
Carla, welcome back. Si spor la treaba. Pupa fetele si muulta rabdare... Aaaa si poze, nu uita.
Eu mi-am pierdut ceasul si sunt extrem de trista. Ma cam umfla plansul de fiecare data cand imi amintesc, cu precadere prin mall-uri cand dau cu ochii de ceasuri. L-am primit de la Andrei, anul trecut, dupa vreo 4 ani in care mi l-am tot dorit si nu am avut bani. 1 an de zile a strans bani ca sa mi-l poata lua. suspectez ca a ramas prin spital, in posesia uneia din infirmiere probabil. Am lipsit din rezerva vreo 15 minute la un moment dat...
Sara viseaza foarte urat de la un timp. Si se trezeste de la plans, mititica.
Dani3lla, unde esti?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
FEOMIHA spune:
BebeBeca multumesc frumos ca ma primiti in 'stup"!
Si tu ai doua fetite superbe.
CarlaV spune:
Am citit doar 2-3 mesaje.
Ioana, ma bucur ca esti pe baricade cu sustinerea alaptarii exclusive 
. Am de adaugat doar ce am mai spus cu alte ocazii, la varsta aceasta ceaiul de musetel este alergen in orice forma este folosit, intern sau extern.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
AlexSiMatei spune:
Buna ziua dragelor,
Am ajuns si noi in sfarsit acasa la caldurica
dar aici macar avem aer conditionat in casa, deci nu suferim asa de mult. Suntem destul de bine, David creste frumusel - joia trecuta avea deja 4,230 (la trei saptamani). Singura problema cu el e ca nu prea vrea sa doarma ziua, inainte adormea aproape instantaneu, acum fie trebuie sa il tin la san aproape o ora ca sa adoarma acolo fie sa il plimb in brate si sa il hatan pana nu mai pot (si ultima varianta nu functioneaza intotdeauna...). Noaptea e ceva mai bine, o fi din cauza caldurii, a luminii?
As avea si eu doua intrebari pentru voi: prima e in legatura cu mersul in carut, lui David nu pare sa ii placa deloc, trebuie sa ies cu el deja adormit si daca se trezeste face scandal. Suzeta nu ii place si din pacate e inca prea mic si nu stie sa isi tina degetelele la gura...V-ati mai confruntat si voi cu asa ceva? E doar o faza temporara, e oare prea micut ca sa ii placa?
Si v-as mai ruga si de o recomandare de pediatru. Ideal ar fi la Elias pentru ca spitalul e chiar langa noi, dar nu suntem mofturosi :-) orice dr bun care vine si acasa e perfect!
LauraOana
si mie imi pare tare rau ca n-am apucat sa ne vedem, dar noi o sa ne intoarcem oricum in Viena peste vreo luna pentru controale, vaccinari etc, poate reusim atunci sa iesim la o plimbare!
tuturor, fug ca am impresia ca s-a trezit,
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink