Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_82 spune:
neata fetele..va invit la o 
cu nitel zahar si lapte
si niste fursecuri ceva mai tarziu
maria bunica............ce a crescut Darius
felicitari pentru bebel grasunel
.Fi-mea deja a adunat pretendenti cand am fost la doctor![]()

yioanna............eu ii dau sa pape numai san si uneori trec si 4-5 zile pana treage cate un kk-ita,dar nu ii dau nimic care sa o ajute sa iasa mai devreme..cu toate ca dupa atatea zile ii explodeaza la propriu "chilotii " ei de unica folosinta![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cris_82 spune:
relusha.............sa vezi cum sunt in realitate
si mai am si o sora care e mai ceva ca mine(nu poti sa raspiri intre doua perle de-ale ei)
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yioanna_s fetelor ajuti-ma ce sa-i dau pt constipatie? printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra ![]() http://picasaweb.google.com/yioanna 17.06.2009 ![]() |
Ioana, am scris mai sus la Maria, ce am facut eu, nu spun ca am facut cum scrie la carte....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
strunfita spune:
Yioanna, ieri am luat de 2 ori cate o lingurita plina de Galactogil, doar dupa-masa cand sanii sunt mai moi. Sper sa prelungesc alaptatul exclusiv cat mai mult, macar pana cand ne intoarcem in concediu la mijlocul lui august.
Feomiha, bine ai venit!
Maria, Andreea n-a mai facut de vreo 5-6 zile caca cu sange, Doamne-ajuta! Acum nu stiu daca e datorita faptului ca am renuntat eu la lactate sau pentru ca i-am dat vreo 3 zile de 2 ori pe zi cate un sfert de pliculet de smecta. Oricum acum are cam 5 scaune pe zi 
Am vazut poze frumoase de la botezuri. Cris, e super Miruna mica.
Relusha, tu cum de ii dai la Radu si lapte praf? Tot asa program de iesit aveti?
Yioanna, daca incerci tu sa mananci ceva fructe laxative nu se regleaza oare? Gen prune, piersici...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
coraly spune:
Yioanna, legat de constipatie, sa stii ca la bebelusii alaptati se considera normal si un scaun la 7-8 zile, conditia sa fie normal la consistenta, adica moale. Eu nu i-as da medicamente sub nicio forma.
Si al meu a avut o perioada de vreo 4 saptamani in care a facut o data la 4 zile, apoi iar a inceput sa faca o data pe zi. Am remarcat insa ca acest lucru a coincis cu faptul ca i-am scos picaturile de colici - Colic baby, poate are legatura.
Am auzit si eu ca unele mame reglau aceasta problema consumand ele fructe sau suc de fructe.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
strunfita spune:
Pozici de la botez:
http://picasaweb.google.com/carmina.radu/BotezAndreea#
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
CarlaV spune:
'Neata, am revenit aseara, cu nervii prashtie din cauza Sabinei, in rest este totul bine, am foarte mult de lucru dar intru mai pe seara sa mai povestim si sa incerc sa recuperez din urma.
Va pupam pe toate.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Philip..felicitari micului crestin...foarte frumoase pozele de la botez,se vede ca a stat cumintel Nicholas..e asa dragalas ..si mi-ai facut pofta cu tortul lui Philip..cum nu stiu exact cand e ziua lui..eu ii urez de acum "La Multi Ani!" si distractie placuta la Disneyland si la ocean!![]() Relusha..felicitari lui bebe pt cresterea frumoasa! ![]() Carla..uff..multe ore ati facut pe drum si cu fetele asa mici cred ca v-a fost destul de greu! ![]() Ancy...felicitari pt gestul tau de ati alapta nepotica..m-am emotionat sincer! ![]() DanaMi..felicitari micutei crestine...a crescut tare mult Bubu..are falcute si bucute.. si wowowow deja te gandesti la bebe 2?Leeloo..si sotul meu joaca Wow..acum mai putin si mai mult dupa ora 21,cand terminam cu baita..etc.. Otilia..multumim pt urari!Cu intarziere ii urez si eu din suflet "La cat mai multe luni si ani"!lui Matei! ![]() DanaMi.multumim pt urari! ![]() Strunfita..felicitari micutei crestine!Mai are probleme cu kk? ![]() Alynutza..multumim pt urari! ![]() Blue..eu am inceput sa beau cafea si bebe nu este agitat deloc...eu am baut si pe perioada nasterii..eu zic sa incerci sa bei,mai ales ca pliculetele de frappe nu contin asa multa cofeina si vezi cum reactioneaza bebe!Eu am baut si cola si nu a avut nimic,am papat si ciocolata..el a dormit la fel..nu i s-a schimbat cu nimic programul de la ele! ![]() Relusha..multumim pt urari! ![]() Philip..felicitari micutului Nicholas pt greutate si inaltime... Deea..scump foc Darian cu trandafirul.. ![]() Ankkaa..imi pare rau..multa sanatate Karinei! ![]() Strunfita..multa sanatate si tin pumnii sa nu ia si Andreea raceala! Clodyac... si sa vii cu vesti bune de la ginecolog!Cand mai ai timp te mai asteptam sa ne mai povestesti despre Razvan!Nicuratze..bine ati revenit din concediu si mai bucur ca printesa a fost cumintica si v-ati relaxat! ![]() Ganesha... cred ca eu muream la 47 de grade...aveti grija de voi!![]() Otilia..Matei creste foarte bine...tineti-o tot asa,felicitari! Alynutza..nici mie nu mi-a citit mult preotul la molifta de 40 de zile... FeoMiha..bine ati venit in stup! ![]() Cris..uitasem..imi pare rau pt catelus.. Miruna e o scumpa si o adevarata domnisoara..acum o scapi la plimbare deja..![]() Ioana.. ![]() Yioanna..uff..imi pare rau pt ca si Stefi are probleme cu kk...gelul se numeste MICRALAX si praful se numeste EUPEPTINA!Sper sa gasesti la farmacie in RO si sa functioneze! ![]() la toate si noapte buna!mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
ASA MARIA, BRAVO!!!! parca incepi se semeni cu Maria pe care o cunoastem noi

Relusha spune:
| citat din mesajul lui cris_82 relusha.............sa vezi cum sunt in realitate ![]() mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg |

e bine asa... 
Relusha spune:
| citat din mesajul lui strunfita Relusha, tu cum de ii dai la Radu si lapte praf? Tot asa program de iesit aveti? Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
ziua nu prea ii dau lapte praf, dar noaptea nu se satura, imi sunt sanii moi si acuma ca bea si lapte praf, nici sanii mei nu mai "produc" asa mult...

am inceput sa-i dau lapte praf in perioada in care imi erau varza sanii si apoi am continuat...nu ma lasa sufletul sa-l stiu flamand...am vazut ca tu ai folosit galactogil....poti sa-mi spui de unde l-ai luat si la ce pret...ca vine cineva din Romania incoace si as vrea sa-mi aduca si mie...poate renuntam la lapte praf daca galactogilul o sa ma ajute...

da, plimbarile tot asa le facem...si azi dimineata la ora 6,20 eram afara si am stat pana pe la 8,30, iar aseara am iesit pe la ora 19,30 pana pe la 20,30..... e cald si umed aici....

cred ca eu muream la 47 de grade...aveti grija de voi!
Miruna e o scumpa si o adevarata domnisoara..acum o scapi la plimbare deja..