Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..felicitari micului crestin...foarte frumoase pozele de la botez,se vede ca a stat cumintel Nicholas..e asa dragalas..si mi-ai facut pofta cu tortul lui Philip..cum nu stiu exact cand e ziua lui..eu ii urez de acum "La Multi Ani!" si distractie placuta la Disneyland si la ocean!
Relusha..felicitari lui bebe pt cresterea frumoasa!
Carla..uff..multe ore ati facut pe drum si cu fetele asa mici cred ca v-a fost destul de greu!
Ancy...felicitari pt gestul tau de ati alapta nepotica..m-am emotionat sincer!
DanaMi..felicitari micutei crestine...a crescut tare mult Bubu..are falcute si bucute..ai o fetita superba si perfecta!si wowowow deja te gandesti la bebe 2?
Leeloo..si sotul meu joaca Wow..acum mai putin si mai mult dupa ora 21,cand terminam cu baita..etc..
Otilia..multumim pt urari!Cu intarziere ii urez si eu din suflet "La cat mai multe luni si ani"!lui Matei!
DanaMi.multumim pt urari!
Strunfita..felicitari micutei crestine!Mai are probleme cu kk?
Alynutza..multumim pt urari!
Blue..eu am inceput sa beau cafea si bebe nu este agitat deloc...eu am baut si pe perioada nasterii..eu zic sa incerci sa bei,mai ales ca pliculetele de frappe nu contin asa multa cofeina si vezi cum reactioneaza bebe!Eu am baut si cola si nu a avut nimic,am papat si ciocolata..el a dormit la fel..nu i s-a schimbat cu nimic programul de la ele!
Relusha..multumim pt urari!
Philip..felicitari micutului Nicholas pt greutate si inaltime...
Deea..scump foc Darian cu trandafirul..
Ankkaa..imi pare rau..multa sanatate Karinei!
Strunfita..multa sanatate si tin pumnii sa nu ia si Andreea raceala!
Clodyac...si sa vii cu vesti bune de la ginecolog!Cand mai ai timp te mai asteptam sa ne mai povestesti despre Razvan!
Nicuratze..bine ati revenit din concediu si mai bucur ca printesa a fost cumintica si v-ati relaxat!
Ganesha...cred ca eu muream la 47 de grade...aveti grija de voi!
Otilia..Matei creste foarte bine...tineti-o tot asa,felicitari!
Alynutza..nici mie nu mi-a citit mult preotul la molifta de 40 de zile...
FeoMiha..bine ati venit in stup!
Cris..uitasem..imi pare rau pt catelus..Miruna e o scumpa si o adevarata domnisoara..acum o scapi la plimbare deja..
Ioana..
Yioanna..uff..imi pare rau pt ca si Stefi are probleme cu kk...gelul se numeste MICRALAX si praful se numeste EUPEPTINA!Sper sa gasesti la farmacie in RO si sa functioneze!

la toate si noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

buna din nou fetele!!

noi tocmai am venit de la vacin. am facut cele 2 vaccinuri obligatorii pt 2 luni. dr l-a cantarit pe matei si are 5800gr la 2 luni si o zi, nascut fiind cu 3500 gr. dr. spune ca a luat ff bine in greutate. ce credeti, e bine?? si mi-a spus sa nu-i introduc mucilagiu de orez pt ca a luat ff bine in greutate (eu am intrebat daca pot sa-i dau acest mucilagiu pt ca stiu persoane care au dat).
o intrebare: daca i-am facut azi vaccinul, pot sa-i fac baita in aceasta seara??

va pup

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Bravo!!! si pentru vacin si mai ales pentru "avansul" lui Matei

Nici noi nu i-am facut baie dupa vaccin...noi am facut si la o luna vaccin....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

eu am fost astazi sa-mi fac molifta de 40 de zile de la nastere si am nimerit un parinte asa de grabit ca nici el nu cred ca intelegea ce zicea a indrugat el acolo un minut dupa care imi zice "ridica-te si du-te sa pupi icoanele", nici nu m-am ridicat bine ca disparuse. Sper ca mi-a zis bine ce mi-a zis el acolo... offf

otilia felicitari pt. cresterea bebeului!

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

era preot...?

eu zic ca in suflet sa-l ai pe Dumnezeu asa ca nu te mai gandi la ce ti-a spus sau daca ti-a spus bine respectivul preot...uite eu nu am cum sa ajung la un preot pana la botez, care va fi in septembrie acasa in Romania...asa ca stai linistita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FEOMIHA

BUNA FETELOR!
SUNT SI EU O MAMICA DE MAI 2009.
MA PRIMITI IN GRUPUL VOSTRU?

Felicitari pentru statutul de mamica !!

Bine ai venit in stupul nostru

Scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare

Scrie datele tale si a bebe-ului, ca fetele care se ocupa de lista sa va treaca si pe voi... sa fiti "legal" in stup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Buna, fetele. Cred ca m-ati dat disparuta, dar toata ziua o am ocupata cu iesit afara cu piticii, cu dat sa manince, imbracat etc, iar seara n-am loc la calculator de sotul meu care are de lucru.

Vladut are 1,5 luni, e destul de cumintele, desi il chinuie si pe el colicile- seara pe la ora 21 il apuca si il tin cam 30 de minute, in care plinge (vad ca de 2 zile n-a mai facut asa).
Noaptea se trezeste cam de 2 ori, o data pe la 2-3 si o data pe la 5-6.
La 1 luna cind a venit dr. sa-l vada avea deja 4,800 kg de la 3,120kg cit avea cind am iesit din maternitate; dr. zicea ca a luat prea mult (mi-a recomandat sa-i mai dau ceai), dar ce sa-i fac daca e mincacios. Acum a sarit de 5 kg.

Am stabilit si noi botezul pe 16 august si apoi sper sa plecam si noi in concediu.

Vlad Stefan 04.06.2009

nu te-am uitat multumim ca ai intrat sa ne dai de stire ca sunteti bine si ne bucuram ca Vladut creste , sanatos sa fie, asta e cel mai important

ce bine ca ati stabilit si botezul...distrractie placuta, dar pana atunci te mai asteptam pe la stup cu vesti despre voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FEOMIHA

Multumesc Deea!
Am o fetita de 2 luni si 2 saptamani care se numeste Diana Maria si un baietel de 8 ani Denis.

sa-ti traiasca copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

maine fac bagajele si joi dimineata plecam. pupici

US

spor la facut bagaje, drum bun si distractie placuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Am incercat Galactogil si azi parca a fost mai bine decat ieri. Am cantarit-o ca azi a facut 2 luni si are 5.850 kg, a pus in luna asta 1.150 kg. N-am apucat sa o masor, sper sa nu uit maine.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

ne bucuram ca galactogilul a dat roade , felicitari la Andreea pentru kilogramul+ "depus" , astepta, azi si cm....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
Am si eu vesti de la dr. ginec...de luni incep "tratament"pentru ca am primit ca verdict.."atrofiere vaginala"..deci,sunt din nou virgina..in rest suntem bine..papam ca o scofita si crestem vazand cu ochii.Avem si pozici de ieri cand am facut cunostinta cu doctora care ne-a adus minunea pe lume
http://img149.imageshack.us/img149/1981/1lunasi3saptamani.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/1981/1lunasi3saptamani.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/1981/1lunasi3saptamani.jpg

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

de fiecare data cand vad ca scrii ma apuca rasul fara sa vad ce ai scris...sunt sigura ca nu citesc nici un mesaj fara vreo "perla" , imi place mult de tine si de firea ta vesela si glumeata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Buna fetele!!

Noi suntem la curent cu stirile pe aici,dar am fost cam lenesa la scris...am avut o perioada mai agitata si nu prea am avut chef de nimic!
Luni a trebuit sa ii facem lui bebe programare de urgenta la pediatra pt ca nu mai facuse kk de vreo 4 zile si se chinuia groaznic sa faca si plangea,ne-a recomandat un gel sa il bagam in fundulet si un praf pe care i l-am dat dizolvat in putina apa,a functionat si in cateva ore bebe s-a usurat si cu ocazia asta am scapat si de partzurile urat mirositore...Azi am facut si noi vaccinurile pt 2 luni,2 intepaturi..bebe a plans,dar era si un pic obosit si ii era si cam fomica...asa ca s-au adunat cam multe..In rest totul ok,bebe are deja 5,900 kg si 60,5 cm...este sanatos..deci totul inregula.Mai avem programare la 4 luni pt revizie si vaccin !

+Revin..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Maria nu vreau si nu cred ca tu esti "lenesa" la scris

imi pare rau ca ati trecut printr-o perioada mai agitata, bine ca a trecut, un dulce si o ca sa vina "cheful"

iti spun ce am facut eu...Radu papa si san si lapte praf si nu a facut kk 3 zile si eu i-am dat un pic de ceai de musetel, iar eu am baut cam un litru de suc de mere (cumparat din magazin), acuma nu stiu de la care a facut, dar a facut un kk mare si nu era tare, era de consistenta mustarului....

ma bucur sa aud ca ati trecut peste vaccinurile de la 2 luni...si ca ai un FLACAU in toata regula, frumoase cifre!

Mergi la inceput