Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 9
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta roxanici felicitari ptr buburuza! hai mai mai ca isi da ea drumul la gurita .. sa vezi ca o s-o rogi tu sa nu mai tacane atat .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
cred ca o sa ma bucur asa cum m-am bucurat cand a 'luat-o la pas' - abia astept!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Roxanici,
Natalia, zic si eu ca roxana... rad in fata monitorului imaginandu-mi faza cu ea cum se dezbraca, cum isi da singurica pampers-ul jos si se aseaza pe olita in timp ce mama ei e chiauna de somn saraca de ea ( saracele de noi! )
Eleni - din fericire !!! - nu a descoperit pana acum "tehnica" sa-si dea singura pampersul jos Dar are o curiozitate si o placere nebuna in a se "exploara" singutica "acolo" cand prinde ocazia
Ieri am fost cu ea la supermarket. Cand m-am dat jos din masina si am mers in spate la ea sa o iau din scunelul ei ma miram ca nu se agita asa cum face ea de obicei cand vede ca am oprit masina... Cand colo... ea isi gasise o "portita" de acces pe langa pampers si "exploara" fericita "comoara" gasita D'aia statea cuminte ! Era ocupata !
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ginnette spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris Roxanici, Natalia, zic si eu ca roxana... rad in fata monitorului imaginandu-mi faza cu ea cum se dezbraca, cum isi da singurica pampers-ul jos si se aseaza pe olita in timp ce mama ei e chiauna de somn saraca de ea ( saracele de noi! ) Eleni - din fericire !!! - nu a descoperit pana acum "tehnica" sa-si dea singura pampersul jos Dar are o curiozitate si o placere nebuna in a se "exploara" singutica "acolo" cand prinde ocazia Ieri am fost cu ea la supermarket. Cand m-am dat jos din masina si am mers in spate la ea sa o iau din scunelul ei ma miram ca nu se agita asa cum face ea de obicei cand vede ca am oprit masina... Cand colo... ea isi gasise o "portita" de acces pe langa pampers si "exploara" fericita "comoara" gasita D'aia statea cuminte ! Era ocupata ! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
sunt ceva de speriat, mandrele!
Si Adela, dupa baie, si-o 'mangaie'.
Cred ca face parte din procesul de auto-cunoastere - asa a avut o perioada cu uerchile - una-doua, pac, se mangaia pe urechi.
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
laurici, roxanici foarte tari mandrele voastre .. si eva si-o mai "smotoceste" din cand in cand .. asa e, face parte din procesul de auto-cunoastere .. in parc e o fetita care isi "cotzaie" ursuletul de plus .. am ramas interzisa .. se aseaza pe el si ii da ...
hai sa va spun de eva .. la tara i-am pus pe ea si pe stefanutz in piscina, la gol .. nu va spun ce face eva .. se repede si-l apuca de cocosel pe verisorul ei .. i-am luat imediat mana si apoi s-a uitat la "zuzulicea" ei .. a observat ca e ceva diferit, nu?? ma gandeam ca totusi e prea mica sa constientizeze diferenta, dar se pare ca m-am inselat.
nati ce haioasa trebuie sa fii fost stefi ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ellenuta hai sa va spun de eva .. la tara i-am pus pe ea si pe stefanutz in piscina, la gol .. nu va spun ce face eva .. se repede si-l apuca de cocosel pe verisorul ei .. i-am luat imediat mana si apoi s-a uitat la "zuzulicea" ei .. a observat ca e ceva diferit, nu?? ma gandeam ca totusi e prea mica sa constientizeze diferenta, dar se pare ca m-am inselat. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
mi se pare normal sa verifice calitatea!
acum serios, si eu cred ca-si da seama de diferente; macar la modul "eu am altceva".
Buburuza de 1 an
Albume
stoisor spune:
ziua buna....
ce m-m distrat cu povestioarele voastre ,da ,de acord cu voi....autocunoastere se cheama si am observat si eu,cel mai fain i la dus,studiu de caz nu alta
si un bravo mare lui Adeluta ca a mai gonit un stol de pitici din capul lui mami si mami tu chiar nu sti ce podoaba ai langa tine,pai cum sa nu bage fata de seama ca verisoru i altfel echipat???cred ca o fost mortala
pe noi Sara ne uimeste cu un "uaiiii" mare la fel de fel de lucruri pe care le vede....nu stiu de unde a prins miratu asta dar i mortala,cine o vede se prapadeste de ras si ne intreaba cum ,cine a invatato sa faca asa .....habar nu am ,dar i place la nebunie sa se mire,sa se minuneze cu voce tare si mai si face din manute
dupa 2 ture ,ieri la pranz si aseara dupa baita ,de apa cu bicarbonat si apoi mixtura ,arata mult-mult mai bine bubitele noastre,nu mai sunt deloc rosii si iritate,sunt aproape invizibile,acum inainte de nani i-am facut iara toaleta,repetam deseara dupa dus si sper sa scapam de ele.....va multumesc din suflet......parca nu aveam ce invata una de la alta....nu m-am putut abtine,inca imi rasuna in minte
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Laura Himalaya zici?ai cautat si pe net??hai ca ma bag eu acum la sapaturi,poate o gasim
fetele cum sunt slipi pt bebelusi ??ok??sa comand si eu??poate vedem marea totusi daca nu sunt buni si in gradina
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Aniriela spune:
elle, bulgarii fac niste iaurturi foarte bune,dar sincer nu stiu sa iti indic unul anume.
ce m-ati amuzat cu fetele voastre. sa va zic si de al meu ca si-o lungeste cand o prinde mai ales la baie
irina&matei
stoisor spune:
Laura,oare asta este/?http://www.pcfarm.ro/produs/2846/CREMA-ANTIIRITATII-PENTRU-COPII-20g---HIMALAYA
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
Aniriela spune:
a inceput votarea la concursul ratusca din viata mea. care aveti poze ,sa va votam? matei are poza cu ratusca uriasa ere1
ma bate gandul sa imi fac un tatuaj . aveti vreuna tatuaje? imi recomandati un salon de incredere in bucuresti ? am o prietena care mi-a scris numele lui matei in araba si arata dragut,dar inca nu m-am hotarat
irina&matei