Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

vad ca ati ajuns la capitolul vorbit... spinos si la noi, pe la anu' nou repeta, isi facuse un oarecare repertoriu, dupa care brusc s-a oprit, acuma doar cand ii zice tatsu sa il iubeasca il ia in brate, il 'framanta' cu manutele pe umeri si te-te-te-te-te... asa, gingas. maaaa-maaaa-maaa doar cand vine sa il iau in brate. in rest, intelege golanul multe.
ii spune tat-su 'adu-mi ceasul din dormitor' si se infiinteaza cu el. iar de auzit aude, am incercat si eu ca grati si i-am spus in soapta de departe 'unde-i mufa?' (suzeta noastra adica) si s-a intors brusc si a inceput sa o caute.

vorba unui prieten, o sa fie ca Blaga, n-o sa vb pana la 4 ani si apoi o sa spuna direct "eu nu strivesc corola de minuni a lumii". sau, mai degraba "ma mai tineti mult cu desene animate cu tzaraita, dati-o naibii de treaba!"

intre timp, sunt traducator amator, uneori inteleg, alteori nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata! poftiti la buna si fierbinte!
eu m-am saturat de trezirile lui fiu-mio,in fiecare zi zici ca are destetator la 6 dim.isi bea laptele si la joaca cu el are o energie de nedescris,iar eu abia imi ridic pleoapele...mai vine si se urca si cu picioarele pe capu meu,isi mai pune fundu pe fata mea.....deci nici o sansa sa-l prostesc sa mai facem nani...ce sa fac???mor de ciuda cand aud de copii care se trezesc la 8....

la capitolul vorbit eu zic ca sta bine,repeta aproape tot ,unele nu-i iasa le zice stalcit,da le tot repeta vad ca nu se lasa.singurul lucru ce ma enerveaza e ca da din gura doar acasa,cu mine sau cei apropiati cu care e obisnuit(bunici))
in schimb nu prea vrea sa-si zica numele,si l-a zis de 2 ori da atat...
o sa incerc sal filmez cand vb

as vrea sa intreb fetele din \bucuresti daca stiti un neurolog bun sa-mi recomandati?am inteles ca la bucuresti ar fi cei mai buni. un prieten bun a lesinat de 2 ori si-a spart capul si acum i-au pus diagnostic ca ar fi epilepsie...eu stiu ca a epilepsie faci convulsii dar el doar a lesinat,plus ca nici nu are cazuri in familie...ar vrea sa mearga la bucuresti sa mai afle o parere

merg sa citesc ultimele pagini,va pup si o z frmoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

poftiti la sau .. dau de baut ca azi e ultima zi de munca .. de maine sunt in concediu .. ma intorc pe 5 august la job si apoi de pe 17 august intru in prenatal .. yuppyy ..

ceska bine ati revenit acasa!! ma bucur ca tati se bucura de gaza si ca vrea sa se lase si de fumat .. sper sa rezist tentatiei dupa ce termin cu alaptatul annei ..

jelimoni un neurolog bun este sanda magureanu .. ea este neurolog pediatru dar cred ca, consulta si adulti. o gaseste la clinica sanador din piata victoriei. sanatate multa prietenului tau!

lala pls nu ma uita cu termometrul ... si inca o intrebare .. ce iaurtele bune gasesc in supermarket la bulgari .. parca nu i-as da danone .. saru-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!
haideti pe pagina 1 ( apropo... am vazut ca "randunicile" au cateva zeci de capitole in plus fata de noi...) si poftiti si la

Stancutza, cum mai este sofia ? I-au trecut mucisorii? Imi pare tare rau ca ai probleme cu ea, ca nu vrea sa-si tina aparatele in urechiuse...Hai ca poate i-o fi mai confortabil cand ii vei schimba suporturile acelea de care vorbeai!! La cata rabdare si dragoste aveti voi, sunt convinsa ca vei gasi "calea" potrivita pentru a ajunge la ea si a-i capta atentia !

Stoisor, eu am avut de la doctorita lui eleni o mostra dintr-un unguent de la firma Himalaya pe care insa nu am gasit-o in farmacii
Am bagat la cap si eu sfaturile de la fete caci mai face si eleni o usoara spuzeala de la caldura...

Codruta, pentru sora si verisoara ta!!! Ma bucur sa aud ca printesa s-a facut bine! Marea petrecareata !!! Poze nu ne pui ?

Si pentru ca mi-a adus aminte codruta... mai Larisuk, nu incetez sa ma minunez de piepetzica ta frumoasa si vorbareata !!! Am vazut clipuletul cu micuta vorbareata acasa si m-a fascinat !!! laura cu mult drag!!!

Ceska, "home sweet home" !!! Desi sunt fumatoare ii urez sotului muuulta putere si ambitie sa poata renunta la fumat !!!

Aniriela, Ereena mateiasul tau cu bebeluseasca lui cu tot !

Monica-Doc, am aruncat un ochi pe blogul tau si am vazut ce blondut frumos este domn' inginer !

Jelimoni, sufar alaturi de tine la capitolul "trezit". Eu sunt fericita de parca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior ca a inceput sa se trezeasca la 6.30 !!!
sorry pentru prietenul tau... nu stiu ce sa spun!

Elleeeee, wow! Ce bine trebuie sa-ti fie in ultima zi de munca !!! Unde plecati in vacanta ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

laurici plecam joi la nisipurile de aur si apoi cateva zile pe la moeciu. nu am facut inca rezervare la munte, ne orientam dupa ce venim.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Acum am 'aterizat': am fost sa-i fac HAVRIX-ul buburuzei (prima doza) - mi-a urlat in ureche, de, atunci cand am plecat, aveam impresia ca am apa, in urechea stanga

Helene, ce bine de tine! Vezi ca nu prea sunt locuri, la munte, asa 'din scurt'; eu as vrea s-o trimit pe buburuza cu mama, la sinaia, si la pensiunile mai 'spalate', n-am gasit locuri din 17.08.

Laurici, Moni off...groaznic cu trezirile de la 6:00

A popos de cuvinte, ieri i-a dat mama pepene si cand am ajuns eu acasa, ii zice 'ce-ai papat azi?' - Adela zice 'taieee', si o intreaba mama ' ce ti-a adus taie' - si ea: 'pepe' - astae pepene, dar ultima silaba e 'frantzuzeasca' si nu se-aude

Dar eu sunt asa de fericita ca mi-a 'vorbit' ....

scuzati ca ma laud cu prostioare d'astea, dar mie mi se par adevarate evenimente

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata,

Acum am 'aterizat': am fost sa-i fac HAVRIX-ul buburuzei (prima doza) - mi-a urlat in ureche, de, atunci cand am plecat, aveam impresia ca am apa, in urechea stanga

Helene, ce bine de tine! Vezi ca nu prea sunt locuri, la munte, asa 'din scurt'; eu as vrea s-o trimit pe buburuza cu mama, la sinaia, si la pensiunile mai 'spalate', n-am gasit locuri din 17.08.

Laurici, Moni off...groaznic cu trezirile de la 6:00

A popos de cuvinte, ieri i-a dat mama pepene si cand am ajuns eu acasa, ii zice 'ce-ai papat azi?' - Adela zice 'taieee', si o intreaba mama ' ce ti-a adus taie' - si ea: 'pepe' - astae pepene, dar ultima silaba e 'frantzuzeasca' si nu se-aude

Dar eu sunt asa de fericita ca mi-a 'vorbit' ....

scuzati ca ma laud cu prostioare d'astea, dar mie mi se par adevarate evenimente

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

BRAVOOOOO ADELUTAAAAA !!!!
Incep sa zboare piticutii din capul lui mami ????!!!!
nu sunt prostioare!
nu te lauzi! ci doar relatezi
si, de fapt,... daca te lauzi... nu merita draga de adeluta sa o lauzi????

ce scumpa trebuie sa fie cum spune ea "pepe"

sa-ti spun cum zice eleni la piure ???

scoate "i-ul" si inlocuieste "r-ul" cu "l" si vezi ce iese...

facea mama ieri piure si ea "canta" disperata din scaunelul de masa repetand astfel cum ii iesea ei cuvantul "piure " pana cand mama i-a pus castronelul in fata si s-a linistit

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Mergi la inceput

roxanici felicitari ptr buburuza! hai mai mai ca isi da ea drumul la gurita .. sa vezi ca o s-o rogi tu sa nu mai tacane atat ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Fetelor ma bucur ca v-au placut fotografiile noastre, chiar daca majoritatea sunt dor cu ghindutele mele dragi.

Jmoni - am platit 55 E/apartament 2 cam/noapte.

Stancutz - adevar ai grait...un mic paradis linistit - il iubesc, si cred ca as mai putea sa merg acolo de cateva ori fara sa ma plictisesc...
Cat despre Sofiuca, sper din suflet sa isi accepte noile olive...oricum e un progres faptul ca silabiseste. Faptul ca nu sta concentrata la tine nu inseamna ca nu o intereseaza...pur si simplu cred ca ia din zbor, nici Stefania nu-mi acorda atentie deplina aproape niciodata; va pup si sper sa vina repede primele cuvinte
Raly - sanatate multa puiului! Ai grija - somnul prelungit si faptul ca e asa de moale= deshidratare destul de serioasa. Da-i saruri de rehidratare si incepe usor cu lichide, iar daca ii faci orez fiert pune-i putin mai multa sare. Ufff, cat urasc enterovirozele!

Laurici- o fi fost "something in the air" aseara...nici eu n-am reusit sa o adorm pe Stef pana la 23.40, iar dupa aceea mi-a miorlait toata noaptea, s-a trezit si a zbughit-o din patul meu pe nesimtite ( ca deh, eu eram cheauna), si-a dat jos pijamaua, scutecul si m-a trezit Horia sa o vad cum s-a asezat singura pe olita; n-a facut nimic, dar e mare lucru ca a identificat singurica la ce se foloseste

Noi la capitolul vorbit stam destul de bine, la incapatanare la fel...cand vrea ceva spune - nu nu EUUUUUUUUUUU EUUUUUUUUUUU si te capiaza cu independenta si mai nou tot ce vrea e AIA

Acum va pup ca vreau sa merg la pedichiura.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

sa-ti spun cum zice eleni la piure ???

scoate "i-ul" si inlocuieste "r-ul" cu "l" si vezi ce iese...

facea mama ieri piure si ea "canta" disperata din scaunelul de masa repetand astfel cum ii iesea ei cuvantul "piure " pana cand mama i-a pus castronelul in fata si s-a linistit

si Eleni - 05.02.2008

vara2009

Rad in fata monitorului, imaginandu-mi-o - iubita mica!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput