Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor va invitam la un pahar
petreceti alaturi de noi azi ,da?

va pup si va ofer cate o tuturor!

multumu pt urari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna zuzici!

Gabritza, LA MULTI ANI cu sanatate si fericire pentru sotul si pentru tatal tau! Bune toate cele oferite de tine, doar ca noi suntem mahmure! (eu cu Alexia).
Si noi am petrecut in week-end, si-au serbat zilele de nastere sora mea si o verisoara primara. Alexia e de competitie cand vine vorba de chef: a dansat, cantat, mancat si a rezistat pana seara la 22,30, cand a picat la somn. Se vede ca si-a revenit, e bine acum, nu a mai facut febra deloc!

Am vazut niste poze superbe cu familia Nataliei intr-o vacanta de vis!

Shose, am vazut-o si pe Iulia cat e de frumoasa, as fi vrut sa o si aud, dar din pacate nu pot sa aud nimic, doar vad filmuletul fara sonor.

Am mai citit zilele astea, dar nu prea am ramas cu mult, ca am citit asa, pe fuga.

Stancutza, am citit despre Sofiuca, ma bucur tare ca doreste sa vorbeasca, sunt convinsa ca o sa evolueze asa cum voi va doriti! Cat despre aparate, si pentru un matur poate fi greu, dar incet, incet, se va obisnui.

Ema, voi cum mai sunteti? Toate zilele astea am aruncat cate un ochi cu gandul la voi. Eu iti tin pumnii de pe acum, asa, pana ies majoretele!

Elenuta, ce draguta e Eva cum stie ea deja cum o cheama pe surioara ei! tare m-a impresionat cand am citit!

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit:

Raly, multa sanatate puiutului!

Mada, imi pare rau ca printesica ta a mai dat cate o tranta, dar, cum au spus si fetele, important e ca esti acolo langa ea si o linistesti. Cu un pupic de la mami trece orice julitura mai repede!

Laura Dimitris, cred ca iti e tare dor de baietii tai. Lasa ca trece repede, repede si iar se umple casa! Pana atunci, profita si odihneste-te!

Stoisor, ati terminat tratamentul? Cum e Sasa, mai bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hello, v-a fost dor cumva de noi?
De sambata suntem acasa iar primul week end cu tati a fost de vis, baietii mei se iubesc mult de tot! Sunt de-a dreptul high.

Tati de gargarita vrea sa se lase (iar) de fumat si cred ca o scena de ieri dupa-masa , la plimbare o sa il determine: gaza e "copilul cu suzeta" asta stiti, nu? Ei, ieri aduca pietricele rupea iarba si la un moment dat a ridicat un bat mic de pe jos, se juca cu el in mana si l-a dus la gura( pt asta a scuipat suzeta) si se facea ca fumeaza.... tati fumase vreo 3 tigari la plimbarea noastra. Asa ca daca vrea sa isi ia in serios rolul de model tati tre sa se lase de fumat! Altfel se apuca gargarita....

Am o panica in mine, copilul asta doarme de 4 ore deja! Daca ar mai dormi apuc sa citesc capitolul asta, cel putin.

E asa bine ... acasa!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am vazut (scurt) ca ati discutat despre vocabularul copiilor si limbaj... Nu cred ca orice caz e de verificat (ORL, logoped) dar mai bine mai devreme un control in plus decat mai tarziu regrete pentru timp pierdut si greutati in recuperare. Eu tin pumnii tuturor clopoteilor ca pana la 2 ani sa-si fi dat drumul toti, fara exceptie!

PS Gaza mea incearca sa vorbeasca doua limbi, romana si germana, un vocabular mixt, o sa il inventariez curand. Acum, de cand suntem acasa, le amesteca la greu. Sper sa nu uite din romana tot ce a invatat.... ma gandesc daca sa vorbesc cand sunt singura cu el romaneste?!

PPS
Pentru prima data azi B. m-a tras cu "satisfactie" de par... dau ignore? Merg sa il trezesc ca nu mai doarme la noapte...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Poate cand ai vreme ne impartasesti experienta cu avionul. Eu am mari emotii pentru cand vom merge in vacanta, iar cateva trick-uri mi-ar prinde bine.

Despre vorbitul cu gaza in doua limbi, eu cred ca nu poate decat sa-i faca bine, pe termen lung. Poate ca pe moment il veti deruta putin, dar gaseste el echilibrul, chiar daca va face un ghiveci pentru inceput .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

hei pe pag 2???hai inapoi
multumesc de sfaturi fetele
Ceska i bine acasa ??ma bucur ca ati ajuns cu bine
Codruta,maine mergem la ctrl,sa vedem ce zice d-nu dofftor ,mie imi pare ca e ok copila dar daca ma uit la ea in gat tot cam asa pare,ff rosu si pe langa toate mai este si tati in pioneze ,tot cu gatu varza,poate luat de la Sara ,nu stiu ce sa zic,pana acum serveam eu tot acum vad ca am sarit si a luat tati raceala

la capitolul vorbit eu detin una bucata papagal,repeta ca o moara hodorogita tot ce aude,la noi,la vecini,la tv ,tot de peste tot,nu i tace gurita

va pupacesc ,ma duc sa imi balacesc scufita ca iara o facut ravagii in groapa cu nisip

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

hai de urechiuse inapoi pe prima pagina

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniriela spune:

seara buna, zuze buburuze.sunt irina. s-a intamplat o intamplare cu contul meu si pana imi raspunde cineva la mail sa o regleze va scriu de aici.
am tot citit despre clopoteii care vorbesc cate-n luna si in stele si de cei care nu zic mare lucru. matei intra in a doua categorie
in primul rand ,lasand la o parte faptul ca inteleg si executa tot ce li se cere,daca ei vorbesc toata ziua bebeluseasca ,eu nu cred ca este o problema ,ci doar putina lene e doar parerea mea, ca Doamne fereste daca nu auzeau sau erau altfel de probleme de orice fel, nu ar fi vorbit nici macar bebeluseasca
in al doilea rand ,ciuliti bine urechile, o sa prindeti franturi de cuvinte. eu cred ca ei spun multe dar amestecate cu chineza lor ,le fac de neinteles. eu am prins cateva cuvinte la matei

si lasati-o mai moale cu piticii ,ca momentan sunt ocupati cu mine sa vedeti ce tipete si dat cu fundul de pamant executa al meu copil in mijlocul strazii, intrece orice altceva

somn usor va doresc, fara treziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

noi acum am venit de la tata.am petrecut cu totii si ne-am simtit bine.Daria a invatat sa ciocneasca paharul si dupa ce a mancat a ciocnit cu toata lumea timp de vreo 30 min.
oricum a fost frumos!

pe aici vad ca a fost o liniste deplina!
noi stam si maine acasa ca a ramas socrella la noi.ne auzim dimineata la cafea!
noapte buna tuturor.

Mergi la inceput