Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura ! Ca tot ma plangeam ca nu spune nimic pe romaneste, i-a zis Ozanei "da-te" ca sa se dea din drum iar mie mi-a spus in engleza "up" sa-l iau in brate...Soni bau bau!

sunt stresata cu garsoniera la care am dat avans...proprietarii sunt plecati din oras si vor sa facem actele pe 27 sau 28 si eu am termen final pe 31 iulie. Stiti cum e, in contract scrie ca daca se razgandeste tre sa dea dublul avansului dar daca nu vrea tre sa-l dai in judecata...complicat. Predarea apt au facut-o la semnarea antecontractului dar tot stresata sunt...cu Prima Casa s-au zapacit toti...cumparatori nu sunt decat potentiali dar proprietarii au sarit pretul....oricum mie mi se pare suficient de mult 1500e/m2...greu sa vinzi si greu sa cumperi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici .. da, e tare haioasa .. si eu am inceput s-o strig pe eva - "ela" .. ptr ca nu poate sa-l spuna pe V, atunci cand o intrebi cum o cheama, spune .. ela .. de fapt, mai toti ii spunem "ela" acum .. e criminala cand vrea sa faca ceva singura, ne spune ""pa, pa" si ne impinge si zice "ela, ela" ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

e mortala fata ta !!
si desi tu nu stiai... ... iti spun eu ca stie sa vorbeasca greceste
"ela-ela" inseamna "haide-haide" in greceste

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna!
celor ce isi serbeaza azi ziua de Sf Ilie in special sotului meu si tatalui meu!!!
Laura,Elle multumesc pt urarile adresate,la fel va doresc si voua!

azi e socrella la mine in vizita si sunt cam suparata ca Daria nu o baga in seama si fuge de ea.acum le-am bagat la somn pe amndoua si ma duc sa fac o ciorbita de pui(mi-a adus soacra de la tara)si apoi sa pregatesc carne pt gratarel.azi nu stim cum sa ne impartim ca si tata si Adi vor sa faca gratar dar fiecare la el acasa.iar rudele nu stiu unde sa se imparta.

va pup si va doresc o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici dragi!

Am zis eu vineri seara ca mai intru, dar nu am reusit … Sofia a racit putin, nu tare, dar destul cat sa fie nervoasa de la nasul infundat si de la puseele de febra. De fapt, nu face febra, doar periodic i se incalzeste si ii transpira capusorul si timp de un minut-doua trebuie sa stea lipita de mine, sa se consoleze. Dupa ce ii trece, zburda vesela. Sunt convinsa ca din cauza dintisorilor s-a prins un virus de ea, mai ales ca acum si eu si tati ne-am trezit cu aceleasi simptome...Dar ne facem noi bine!

Noptile a dormit insa destul de bine, dar ziua ne-a solicitat la maxim. Ziua doar i-am curatat nasucul si ia picaturi de Sinupret, iar seara i-am dat 5 ml de Eferalgan, plus Vibrocil in nas ca sa doarma linistita. I-am tinut salteaua ridicata la capusor etc.

Vroiam si eu sa urez cu mare intarziere Alinei La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, mereu vesela si tonica asa cum te stim, iar in viata voastra sa fie numai iubire!

Ema, in fiecare zi intru emotionata sa vad ce ai mai scris, ce mai faci si mai ales daca ai vreun semn ca fratiorul de Milan vrea sa isi cunoasca familia ... Eu una abia astept sa il cunoastem si noi!

Pentru ca ai intrebat de noi , pot sa spun ca Sofia evolueaza pe o parte si regreseaza pe alta. Adica nu prea mai vrea sa tina aparatele in urechi, intr-o secunda le smulge si le arunca pe jos. Nu tot timpul bineinteles, dar trebuie sa fim cu ochii pe ea tot timpul cat le poarta. I-am dat comanda de olive noi (olivele sunt partea de silicon care se muleaza pe / in ureche, si care trebuie schimbate periodic deoarece urechiusa creste). Sper ca cele noi sa ii fie mai confortabile si sa accepe aparatele pe perioade mai lungi. Pe de alta parte, evolutia se vede la silabiseala: acum nu doar “canta” cand ii pun aparatele si isi aude vocea, dar si silabiseste diverse: ma-ma, ba-ba, la-la-la etc, ceea ce inseamna ca se aude si ii place sa repete. Asta e foarte bine. Problema mea e ca nu reusesc sa o fac destul de atenta la mine si vocea mea, astfel incat sa pot exersa cu ea. Ea e tot timpul in miscare, umbla sau se joaca, nu prea accepta sa fie intrerupta ...In fine, o sa gasesc eu o metoda.

Am reusit sa vad poze frumoase – frumoase din vacantele celor doua cuscre: Nati si Ven, am admirat locurile frumoase, mamici sexi si copii fermecatori. Nati, nasii nostri merg in Sithonia de ani de zile cu fetita lor, dar nu stiu unde. Oricum, Vourvourou pare un mic paradis linistit, mi-a placut foarte mult!

Mada, si Sofia mea si-a spart buza week-endul trecut, adica a cazut si si-a muscat-o de i-a dat sangele. Dar deja aproape ca nu se mai cunoaste, se reface repede pielicica. Pupam tizuca accidentata!

Shose, o ador pe Pipetica, nu imi vine sa cred ce interesata e sa vorbeasca si sa retina chestii diverse! Am ramas uimita, sincer. Pupam clopotica precoce!

Ginette, incaltari destul de ok au si la magazinele Piciul, iar acum au si reduceri. Tocmai ce i-am luat Sofiei o pereche de sandale de la ei. Mi se pare cel mai complicat sa-i iau incaltari, mereu am avut surprize neplacute (sa nu se simta bine cu ele, sa ii deformeze mersul etc).

Fetele care va ingrijorati ca nu vorbesc deja copiii, si eu stiu tot asa ca unii pot vorbi mai tarziu si e mai important sa arate ca inteleg ce le vorbiti voi, dar pe de alta parte mai bine un control in plus acum, decat griji multe si recuperare lenta mai tarziu. Pentru fetele din Bucuresti, am adresa unui cabinet (am luat-o de la semntura Godzilei ), fac diverse evaluari ale dezvoltarii copilasilor: http://www.psihologiafamiliei.ro/ Sper sa va fie de folos.

Va pup, ma intorc la munca mea!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

helppppp
cu ce i pot da lui Sasa pe gatut si ceafa......i plina de bubite mici-mici si rosi,cica de la caldura dar apareau si dispareau dar acum parca sunt umpic iritate,mi asa mila de ea,o tot sterg cu ser fiziologic dar degeaba,stiti vreo crema ceva?sau pudra??mai are cineva asa???

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Ilie!

sa fiti sanatosi si bucurosi alaturi de cei dragi!

gaby sotului tau! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti alaturi de minunea voastra!

laurici habar nu aveam ca fii-mea "vorbeste" greceste ..

stancutza uf imi pare rau ca sofiuca a racit .. probabil de la aerul conditionat din masina si din casa .. pe caldurile astea, n-avem ce face. ma intristez sa aud ca nu vrea aparatele .. poate o jeneaza, sper si tin pumnii sa le accepte pe cele noi! pupam printesa scumpa!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gaby, sa-ti traiasca sotul si tatal, si s-aveti parte de fericire!

Stancutza pt info - o sa dau o fuga si pana la piciul
Sanatate multa printzesei, sa-i treaca raceala repede.

Ali eu, cand se umple de bubitze, o tamponez cu comprese sterile inmuiate in solutie de bicarbonat de sodiu (intr-o cana de apa, pun o lingurita de bicarbonat de sodiu); in 3 zile dispar.
Sau cu spray cu apa termala de la AVENE (sau de la VICHY).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

helppppp
cu ce i pot da lui Sasa pe gatut si ceafa......i plina de bubite mici-mici si rosi,cica de la caldura dar apareau si dispareau dar acum parca sunt umpic iritate,mi asa mila de ea,o tot sterg cu ser fiziologic dar degeaba,stiti vreo crema ceva?sau pudra??mai are cineva asa???

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

gasesti la farmacie o solutie/mixtura mentolata .. poti sa-i dai cu ea fara probleme.

sanatate multa si sa treaca repede bubitele!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

oooo multumesc Elle,Roxi
chiar am in casa mixtura si o sa i dau si cu apa cu bicarbonat

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

noua dr ne-a zis sa o limpezesc seara dupa baita cu apa si putin bicarbonat.si noua ne-au aparut.
dar dupa 2 zile de limpezit asa au trecut.

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

oooo multumesc Elle,Roxi
chiar am in casa mixtura si o sa i dau si cu apa cu bicarbonat

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput