Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena o sa ma orientez la fata locului atunci .. ea aici papa tnuva dar nu cred ca gasesc acolo .. deci si matei are obiceiuri din astea .. hmm .. cred ca e o etapa in dezvoltarea lor. nu stiu ce sa-ti spun de tatoo .. eu nu mi-as face .. am un prieten fan tatuaje, il intreb unde merge si-ti spun. ce s-a intamplat cu contul tau?

stoisor eu i-am luat slipi impermeabili .. retin sigur pipi caci a facut in ei cand o probam, sper sa tina si kk .. eu i-am luat ptr piscina sa nu cumva sa-mi faca pocinogul acolo .. pe plaja o sa-i dau chilot normal ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniriela spune:

stoisor, eu incerc de ceva vreme sa ii inlocuiesc cosmeticele lui matei cu produse bio, dar ma pastrez totusi pe linia d eplutire sa nu fac o obsesie din asta. de ce nu incerci o astfel de creme antiiritatii? mayam este o gama romaneasca ,si la preturi mai mult decat ok, totul natural ,fara chimicale, essential care ,eco cosmetics, earth friendly baby si mai sunt o gramada de firme de produse bio pt bebelusi.
sper sa ii treaca bubitele iubitei mici

irina&matei

Mergi la inceput

elle eu sunt mai vulcanica din fire si ma aprind imediat.....eh,dar cred ca nici nu ati observat asta ,asa-i ?...si din cauza de nervi,multi si nervosi tare,am cerut inchiderea contului. si acum trimit mailuri,ca deh, mi-au trecut nervii ca nebuna si nu imi raspunde nimeni.cine sa ma mai intelega si pe mine
tatuajul o sa aiba doar cativa centimetri,2-3,deci micut. saru-mana ,daca il poti intreba pe prietenul tau ,as vrea sa merg intr-un loc deja testat ,sa nu ma trezesc ca imi scriu aia altceva in loc de matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

votat ere si benji,mai e cineva??cu ratusca la plimbare???

Erre notat,pana acum nu am avut nici un fel de probleme,folosim nivea pt toaleta si cutaden dar acum ma luat pe nepregatite,necitite si nu stiam cu ce sa i dau pe gatut iar nenea doc a zis sa ma fac ca nu le vad,ceea ce nu imi iese iti dai seama......oricum suntm pe drum bun ,e ok dar ma bag acum la informat....multumesc,notat

va pupacesc ma duc sa gatesc ceva

Elle deci sutn ok slipi aia,ma gandesc ca poate poate o sa plecam si noi in co si sa avem slipi mai vb voi de marimi si am retinut un L parca

pa pa pa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

esti mortala

Citat:
citat din mesajul lui Aniriela

elle eu sunt mai vulcanica din fire si ma aprind imediat.....eh,dar cred ca nici nu ati observat asta ,asa-i ?...si din cauza de nervi,multi si nervosi tare,am cerut inchiderea contului. si acum trimit mailuri,ca deh, mi-au trecut nervii ca nebuna si nu imi raspunde nimeni.cine sa ma mai intelega si pe mine
tatuajul o sa aiba doar cativa centimetri,2-3,deci micut. saru-mana ,daca il poti intreba pe prietenul tau ,as vrea sa merg intr-un loc deja testat ,sa nu ma trezesc ca imi scriu aia altceva in loc de matei.

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena esti de groaza ... auzi tu sa-ti inchizi contul .. uff .. si ai pierdut si punctele si stelutele .. nu cred ca merita .. pe bune, just ignore si gata!

stoisor da, eu am luat L si e ok ptr eva.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

stoisor, pai hai sa te ajut cu magazine elemental,hopa-sus,sideris organic shop , organik ,cosmetic plant ,youmago ,life care,think bio ,sauber si ma opresc ca poate acum ma avertizeaza pt reclama. sa te uiti si la preturi ,ca pot fi diferente semnificative la acelasi produs pe situri diferite. eu am luat crema de protectie solara de la organik si sunt fffff multumita de ea, urmeaza sampon/gel dus mayam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ereena esti de groaza ... auzi tu sa-ti inchizi contul .. uff .. si ai pierdut si punctele si stelutele .. nu cred ca merita .. pe bune, just ignore si gata!

stoisor da, eu am luat L si e ok ptr eva.

Eva

papa bun

pe bune ca mi-au luat punctele ????????? si stelutele ???????le dau lor cu placere pe toate ,numai sa imi redeschida contul,ca nu ma simt in largul meu cu numele asta sunt incognito

irina&matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

...noi suntem la mare...
Ce de clontopici nazdravane si haioase...
Fetelor care a-ti fost la mare deja...Bia nu vrea in apa,desi in general e o balacita,ii este frica de mare...plange daca vreau s-o bag in apa...vrea numai pe nisip...sta cuminte si se joaca.Dabia azi de dimineata am venit...si sper totusi sa se acomodeze.Ai vostri cum au reactionat?Le-a fost frica sau din contra le-a placut in apa?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Neata felete (adica la mine neata, ca la voi a trecut de pranz)

N-am mai intrat cateva zile... incerc sa decorez camera copilului, dar nu reusim sa-l convingem pe tati ce si cum... asa ca mami trebuie sa-si puna farmecele in valoare ca sa iasa cum vrea ea. Phii si ce rusty sunt...

In weekend am fost la Lake Huron... care arata ca o mare (valuri nisip... tot tacamul). Bebelina s-a simtit super si o puteti vedea in poze.

LauraDimitris ma intraba daca nu ne-a fost greu cu ea in excursia din Banff... (nu mai stiu daca am apucat sa-ti raspund sau nu). Raspunsul este ... In 7 zile nu am avut decat vreo 2 sesiuni de plans teribil, de a trebuit sa tragem pe dreapta si o data a vomat. Atat... in rest... i-am sugerat sa se obisnuiasca cu situatia, pentru ca eu nu stau in casa dupa fundul ei. :)) Glumesc desigur. Dar avem norocul sa avem copil cuminte.

In rest. binisor... doar ca simt ceva foarte ciudat de aseara. Imi pulseaza partea dreapta a capului catre crestet. Aseara am crezut ca este de la oboseala, dar acum ce am... ca la mine e doar 8am?
Sper sa-mi treaca...

Pupez eu la voi si raman pe fir sa vad ce mai scrieti.

Mergi la inceput