Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 11
matgravidut spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 ...noi suntem la mare...![]() Ce de clontopici nazdravane si haioase... ![]() Fetelor care a-ti fost la mare deja...Bia nu vrea in apa,desi in general e o balacita,ii este frica de mare...plange daca vreau s-o bag in apa...vrea numai pe nisip...sta cuminte si se joaca.Dabia azi de dimineata am venit...si sper totusi sa se acomodeze.Ai vostri cum au reactionat?Le-a fost frica sau din contra le-a placut in apa? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Bianca mea parca e facuta in apa (si pot garanta ca nu e asa LOL).
Greu o scot din apa... chiar daca vede valuri, se duce spre ele si le ia pe burtica si pe botisor ... n-ar asta nici o frica...
Mi-este mie frica de pe mal.
Eu asa am fost ca Bia ta... nu m-as fi dus in apa nici poveste.
Stai linistita... cand o fi mai maricica nu o sa mai aiba probleme
jelimoni spune:
nati m-am distrat de numa citind,caci la fel face si robert,cred ca de la caldura nu mai suporta pampersul si intruna isi baga mainile in pantaloni si si-l da jos,ieri ams tat toata ziua fara pampers si a facut de 3 ori la olita in rest pe langa,in schimb cum simtea ca e und isi dadea pantalonii jos isi desfacea singur bodyul si se punea e olita
pacat ca era cam tarziu ![]()
apoi cand vrea ceva zice VREAU! nu va zic de cate ori aud pe zi VREAU VREAU VREAU VREAU 
imi zice chiar si ba da atunci cand ii zic ca nu-i voie....
laurici tare soada eleni cu "piure-ul "
roli25 spune:
citat din mesajul lui LaLa_20 ...noi suntem la mare...![]() Ce de clontopici nazdravane si haioase... ![]() Fetelor care a-ti fost la mare deja...Bia nu vrea in apa,desi in general e o balacita,ii este frica de mare...plange daca vreau s-o bag in apa...vrea numai pe nisip...sta cuminte si se joaca.Dabia azi de dimineata am venit...si sper totusi sa se acomodeze.Ai vostri cum au reactionat?Le-a fost frica sau din contra le-a placut in apa? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)POZE Video Ma fac mare Povestea nasterii In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Lala, si Andrei s-a manifestat la fel...in primele zile a fost reticent, plangea cand il duceam la apa, chiar si numai daca era in brate si nu atingea apa. Nu l-am fortat deloc, ca sa nu capete aversiune. Se juca in nisip, dar intotdeauna ne asezam chiar la malul marii si le puneam jucariile acolo unde vine valul. Dupa cateva zile, Andrei a inceput singur sa se balaceasca la mal si apoi chiar i-am pus colacul lui Marc si inota foarte fericit.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Hellou, hellou,
ieri m-a speriat gaza cu aproape 4,5h somn! Si dupa a fost un super marit, in timp ce faceam chiftele pentru cina la bucatarie a urlat ma-ma, ma-ma cam 20 min neconsolat, aproape isteric.... pana l-a incaltat taica-su si l-a dus afara un pic. Nu pot face nimic, nimic numai cu el sa stau. Sigur ca dl sot se supara: "tu l-ai facut copilu` mami!". Nu zau! Ma opresc aici ca iar ma enervez!
M-a mai enervat o tura cand a zis in gluma ca nu pot inca conduce masina familiei chiar daca mi-am preschimbat carnetul si masina e noua cu asig. full-casco, sa imi cumpar una! HUH!
Azi am fost iar la grupa de pitici... mai saptamana viitoare apoi vacanta... cand ne vom plictisi in mod garantat. Martea viitoare avem summer party si vine un fotograf sa le faca portrete.
Ereena,
si noi ne-am inscris demult in concursul ratusca din viata mea, multumesc fetelor care ne-au votat.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
ereena imi recomanzi si mie o crema de fata organica te rog?si un sampon pentru matreata,am incercat unul de la olive da vad ca nu-si face efectul...bine e sampon normal nu scrie ca e antimatreata...
nu mai suport,azi m-am spalat pe cap si deja ma mananca toata pielea capului.plus ca in 2 zile imi arata paru de parca nu e spalat de 2 saptamani...eu care inainte de sarcina nu se vedea ca e parul nespalat de o saptamana 
ah...apropo...dc ai inchis contu?mi-o luat cam mult sa ma prind ca tu esti ![]()
ceska777 spune:
Matgravidut,
frumoase pozele din iulie in Canada!
Sa ne pui poze cand e gata camera copilului....
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ginnette spune:
Lala, las-o sa se-acomodeze, n-o forta; ii mai trebuie timp sa descopere cum e cu apa.
Adela n-a avut nici-o pb; de cum am ajuns pe plaja, a inceput 'apa, apa, apa' dar ea a stat pana sa plecam, in piscinutza, in curte.
Plus ca suntem 'ratze' din fire - si eu si Dan suntem fan mai mult mare decat munte.
O sa se obisnuiasca, ai sa vezi

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
Lala20 ,
noi anu asta nu am vazut marea asa ca nu iti pot spune cum a reactionat gaza. Dar mamicile au dreptate mai lasa-i timp, nu o forta... si la final zau daca nu o sa vrea sa va mutati la mare!
Azi sunt cu capsa pusa: ma eneveaza un vecin cu o firma ce blocheaza curtea interioara cu hangarale de nu poti iesi din parcare cand e plina (o sa intreb la primarie daca se poate asa ceva!), apoi un alt destept care la ora pranzului tundea iarba (noroc ca are o peluza mica) si colac peste pupaza ne scrie proprietarul ca s-au plans alti proprietari (aia de sub noi sunt singurii) ca am fi galagiosi (trantim usi si suntem prea zgomotosi cand ne miscam prin casa-de parca si eu si dl sot mergem pe laminat cu toc de 10!) .... il sun deseara sa aflu cine sunt sensibilii sa nici nu-i mai deranjez auditiv cu vreun salut!
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Jelimoni,
am uitat sa zic : B se poate lua de mana cu Robski e f matinal de felul lui si de cand e acasa s-a trezit mereu intre 6:00-6:30. Dar.... nu se trezeste deloc noaptea.
In concediu in tara in 6 sapt doar de doua ori a dormit pana la 8-9 si atunci isi bause laptele dimineata pe la 4.
Blogu` nostru
Poze f. noi

...noi suntem la mare...
Bianca Mihaela(15.12.2007)