Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multumesc mult de raspunsuri...nu o fortez,dar parca mi-e ciuda...ca de fel e o balacita...in plus prietenul ei(care e cu noi aici),nu se mai satura de balaceala...
cescka...pupam puiu somnoric...iar vecinii...venim o fuga sa-i zdruncinam un pic,astia sunt oamenii...of

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

...noi suntem la mare...
Ce de clontopici nazdravane si haioase...
Fetelor care a-ti fost la mare deja...Bia nu vrea in apa,desi in general e o balacita,ii este frica de mare...plange daca vreau s-o bag in apa...vrea numai pe nisip...sta cuminte si se joaca.Dabia azi de dimineata am venit...si sper totusi sa se acomodeze.Ai vostri cum au reactionat?Le-a fost frica sau din contra le-a placut in apa?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Lala la fel a facut si Razvan.Cand l-am dus prima oara spre mare desi era in brate a urlat de numa.cand l-am lasat jos si mai tare.
Nu l-am fortat desi mi-a fost ciuda pe el.
Am stat cu el langa apa, pe plaja.El se tot juca cu o galetusa.II aduceam apa din mare si el o rasturna, sau baga nisip in ea cu lopetica.Si iar imi dadea galeata sa ii aduc apa.Eu ii puneam galeata tot mai aproape de mare.Si tot mai aproape.Cand venea valul catre el fugea da tot il uda putin pe picioruse.Si tot asa si in max jumatate de ora a inceput sa bata apa cu picioru si eu dupa el si ne jucam impreuna asa.Si s-a obisnuit copilu de nu mai puteam sa il scot din apa.
Deci las-o incet ca o sa ii placa pana la urma.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Erena multumesc mult,chiar f util
mie imi place noul tau nume,este putin exotic

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniriela spune:

jlimoni, spune-mi ce fel de ten ai si te ajut cu placere. aici gasesti cateva indicii ,in cazul in care esti nedumerita http://ereena2.blogspot.com/

stoisor, si mie imi place aniriela ,e un amestec al numelor mele,dar vreau inapoi pe contul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lauraD, stankuta, codruta, moni, va pup si merci frumos de gandurile bune!

Dragelor, suntem inca 2 in 1, a fost un prag de trecut, 38 de sapt,n a fost usor dar acum ca l am depasit am senzatia ca vom sta bine merci pana spre 40 de sapt, hihi!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniriela

jlimoni, spune-mi ce fel de ten ai si te ajut cu placere. aici gasesti cateva indicii ,in cazul in care esti nedumerita http://ereena2.blogspot.com/

stoisor, si mie imi place aniriela ,e un amestec al numelor mele,dar vreau inapoi pe contul meu

EREENA cosmeticianami-a zis ca am ten normal catre sensibil.am citit pe blog dar ma gandeam ca imi poti recomanda ceva ce ai incercat si te-o multumit. iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:

EREENA cosmeticianami-a zis ca am ten normal catre sensibil.am citit pe blog dar ma gandeam ca imi poti recomanda ceva ce ai incercat si te-o multumit. iti multumesc!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

chiar de as fi incercat ceva pe tenul meu ,oricum nu prea ne potrivim,eu il am gras, candva a fost acneic. creme pentru ten uscat,sensibil si multe altele am testat o gramada pe clientele mele, dar nu bio. nimic de genul. sigur e un ten normal ? daca asa este te felicit, dar cu greu gasesti un astfel de ten la persoane trecute de 18, cu indulgenta 20 de ani. deci ce sa fie, bio sau cosmetice clasice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Am ajuns si noi duminica seara de la amre, si ieri mi-a facut Thea 39,4 si asa a tzinut-o toata ziulica, azi dimi avea 39,8 In momentul ala m-am panicat si am dus-o la dr (pana atunci i-am dat antitermice la 4 ore). A zis ca are un inceput de puroi pe amigdale (dar nu parea convinsa dr., e chiar culmea), dar ca mai sigur e o enteroviroza (vineri, la mare, mi-a facut de 3 ori diaree si io ziceam ca-i de la masa de joi). I-a dat amocsiclav 5ml de 3 ori/zi si antitermice in continuare. Nu i-a scazut temperatura deloc sub 39,3-39,5, desi i-am facut impachetari si baita mai rece dupa amiaza si mai spre seara mi-a facut iar diaree si a trebuit sa o sun pe dr care ma avertizase ca in cazul asta ii da injectabil Si acum face gaza mea cefalexin 500mg de 2 ori/zi...mi-a plans fetelor cu tipete, suspine si strigate MAMA Ma doare sufletul...cum naiba o sa-i faca 5 zile??? Cred ca mor eu inainte! M-a umflat plansul cand a intrat asistenta in casa Eram cu nervii la limita ca Thea era toropita de temperatura si maraita, nu-i scazuse temp desi ii dadusem algocalmin (15 pic, dar le pusesem prea mici) si mi-a mai completat asistenta asta in ca un pic de algocalmin si acum la culcare avea 37,4 Doamne ajuta!

Uff, nush cat am fost de coerenta, ca-s data rau peste cap...la mare a fost f frumos, i-a placut si marea si nisipul (eu am lasat-o la pasa goala pe plaja si cu slipi speciali in apa). Desi am dat-o mereu, mereu cu crema, s-a bronzat, e ca o ciocolatica cu lapte (seamana la ten cu sotzul care se face imediat negru).Am mai fost cu 3 familii, fiecare cu cate 1 copil, din care un baietel - Eric (Eilla, in limbajul Theei)- mai mic decat T cu 1,2 luni, o fetita - Rebeca (Butica, in acelasi limbaj) - mai mica cu 2,5 luni decat T si o fetita - Larisa (Sica)- de 4 ani.
Ce joaca se incingea...super! Thea mea e o darnica si o linistita, spre deosebire de Rebe care o cam caftea (si a mea saraca tot o iubea si mergea dupa ea si o striga in gura mare si prin somn BUTICA! Era simpatica foc cum se ducea fuga la Rebe, dar cand o vedea ca vine spre ea intindea manutele ca si cum isi delimita o zona de siguranta si inchidea ochisorii, dar in acelasi timp radea in hohote).
Nu a avut probleme nici cu somnul, nici cu mancatul Seara ieseam cu carucioarele si adormeau garantat pe la 9-9,30. In camera abia schita un gest cand ii dadeam bibe prin somnic apoi nani pana dimi A invatat zgatia mea inca din prima zi sa iasa din patutul pliant, de mi-a stat inima cand am vazut-o langa
Irina (ereena) chiar asa: de ce ti-ai schimbat ID-ul? (nu ca nu mi-ar placea cel nou).
Ce mai stiti de Ionut al lui Gabi (ploscariu)?
Va pup si ma duc la nani ca-s rupta...o sa vad cand reusesc sa pun pozici!

Edit ca am vazut motivul nervilor nervosi pt care Ereena nu mai e Ereena Sper sa ti se raspunda la mail-uri

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am uitat sa o felicit pe Ema ca a reusit sa il tzina bine la dospit pe bebe mic SI eu cred ca bati 40 de sapt Cum suporti caldurile?
Elle tu ce mai faci, burtica draga?
Ai a si masurat-o dr pe T si are 87cm si 12,5 kg. A zis ca-i f bine a plans si la masuratori de a rupt: a trebuit sa ma cantaresc cu ea in brate apoi sa o pasez sotului si sa scada greutatea mea cu ocazia asta am aflat ca am 62 kg

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:

chiar de as fi incercat ceva pe tenul meu ,oricum nu prea ne potrivim,eu il am gras, candva a fost acneic. creme pentru ten uscat,sensibil si multe altele am testat o gramada pe clientele mele, dar nu bio. nimic de genul. sigur e un ten normal ? daca asa este te felicit, dar cu greu gasesti un astfel de ten la persoane trecute de 18, cu indulgenta 20 de ani. deci ce sa fie, bio sau cosmetice clasice?

mai nu stiu...asa mi-a zis tipa..emreu m-am intrebat unde ma incadrez...gras sigur nu-l am,si m-am uitat ca nici in zona barbiei sau fruntii nu-i gra(asta ar fi insemnat mixt nu?)deci ramane usca-sensibil care zic eu ca e posibil caci mi se intampla sa-mi simt fata uscata si parca imi intra f repede crema in piele
as merge pe bio,mi s-o cam pus pata pe ele

Mergi la inceput