Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 13
matgravidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Matgravidut, frumoase pozele din iulie in Canada! Sa ne pui poze cand e gata camera copilului.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Cand reusesc sa termin ma imbat... abia a doua zi o sa trimit poze.
Laura Ioana spune:
'neata, fetelor.
Ma ia groaza ca la 9 tre sa merg cu Thea la injectie
Poate m-am grabit s-o trec pe injectabil? Poate diareea de ieri a fost doar un episod....oare, daca azi nu face diaree, pot sa ma reintorc pe suspensie amocsiclav?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ginnette spune:
Neata,
LauraI 

mi s-a facut paru' maciuca - mi-am amintit cosmarul nostru cu branula, de acum un an 
.
Mititica de ea! Bine ca i-a scazut febra; eu zic sa continui cu injectii; eu, acum un an, incepusem un tratament (e adevarat, pt infectie urinara (rezultata in urma enetrocolitei)) injecatbil care trebuia facut 7 zile; insa in a 5-a zi i-a iesit branula si am renuntat.
Din pacate, am tras apoi 2 luni (pt ca bacteria ramasese in corp) si am ajuns tot la antibiotic pana la urma.
The point is: fa-i tratamentul asa cum a zis dr; stii ca iti vine sa te urci pe pereti de durere pt ea, dar macar treceti prin 'iad' acum si se termina.
Bine, la Thea e infectie virala, dar mai chinuiti-va putin, sa fie bine bulina 
Ereena, Moni, Ali m-ati facut curioasa cu cremele bio; eu folosesc o crema de fata de la i v e s r o c h e r - cu care ma dau din an in pasti ![]()
Ar trebui sa merge la cosmetica, sa-mi recomande o crema potrivita, nu?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ven spune:
'neata.
Mathias e suspect de infectie urinara 
Stiti ca eu ma lupt de vreo 4 luni cu infectie urinara cu E-coli, se pare ca am reusit sa i-o pasez si lui.
Imi vine sa morrr de nervi, ma gandesc cat ne-om chinui si noi sa scapam de ea.
Plus ca in Bistrita nu se gasesc momentan pungulite de alea de recoltat urina, astept sa se trezeasca sa stau cu recipientul steril langa puta lui, poate-poate nimeresc sa faca pisu. Incredibil, in anul 2009!
Ieri mi-am dus si eu din nou urina la analiza, maine aflu ce antibiotic mai trebuie sa iau de data asta.
Dar are copilul niste nopti horror, fetelor. Agitatie mare, plansete, scancete, batut din picioare, mor de mila lui. Azi noapte de la 4 la 5 jumate am stat in living, pe jos, pe pilota, si el s-a zbatut intr-una, incercand sa adoarma. Duce mereu mana la Pampers si plange, cred ca atunci face pisu si il doare rau. Uffff, mama lor de bacterii, sunt frustrata maxim ca m-am ales eu cu E-coli asta, si ca i l-am dat si lui. Sper din suflet sa nu urmeze Markus 
Tineti-mi pumnii sa reusesc sa-i recoltez urina cand se trezeste (inca doarme, saracul, dupa noaptea de nesomn, e rupt!).
Si cine a mai avut pb. de genul asta, PLEASE povestiti-mi un pic cum si in cat timp ati scapat de balaur. Mersi!
Ah, vroiam sa zic ceva. Referitor la alergat la dr. la primul semn de 'ne-regula' la copii.
Bona zice ca n-are nimic, face asa ca e cald noaptea. Vecina 1 zice ca n-are nimic, ii ies dintii. Sotul zice ca precis are rosu in gat (a si mancat cam prost lately).
Eu am zis ca nici una din explicatii nu e pe 'feelingul' meu, eu ma duc la dr. Bine ca m-am dus.
Va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea!! 
ginnette spune:
Off, mai Ven ![]()
Eu, am tras-o cu Adela 2 luni juma'te:
La 6 luni, a facut enterocolita urmata de infectie urinara; cum i-am zis [b[Laurei[/b], dupa 5 zile , i-a 'iesit' branula si am renuntat (bad idea
).
Apoi, 2 luni, m-am chniuit cu urocultura si sumarul - stii, ca la fetite, tre' sa faci scamatorii sa reusesti sa-i iei; plus ca nu iesea E-coli (iesea 'flora bacteriana mixta' si, desi unii dr imi spuneau ca 'nu-i pb' nu m-am lasat in baza lor).
In sfarsit, a iesit si i-am dat (oral) AUGMENTIN bis 10 zile; dupa 10 zile, am repetat urocultura+ sumar, la fiecare 2 saptamani, timp de 3 luni (a iesit de fiecare data negativa/sterila si in sumar doar rare leucocite).
baiatul si pe mami, sa-i treaca repede.
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ven spune:
I-am recoltat.
S-a trezit, nici gand sa faca pisu
. Cu 2 pahare, am turnat apa dintr-unul in celalalt pana am simtit ca fac EU pe mine (de la infectia urinara, si numai gandul la apa curgand ma face sa merg la baie, asa ca imaginati-va ce fun a fost
).
Tot nu facea. I-am dat sa bea. Dupa ce a baut un pahar de apa, a facut, l-am prins din zbor :))
Bineinteles ca nu ne-a mai facut la lab. exudat faringian, pt ca a baut apa. Maine.
Am intrebat de analizele mele, mi-a iesit E-coli, imi pune pt. antibiograma, care e gata maine. Uffff!
Roxana, Adela facea febra? Mathias e tot subfebril de vreo 3 zile, iar de ieri face febra peste 38. Nu in continuu, ci asa, aiurea, cand si cand.
Pe branula prima data ce antibiotic i-au dat?
Mersi de lamuriri, pup fetele!
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven I-am recoltat. S-a trezit, nici gand sa faca pisu . Cu 2 pahare, am turnat apa dintr-unul in celalalt pana am simtit ca fac EU pe mine (de la infectia urinara, si numai gandul la apa curgand ma face sa merg la baie, asa ca imaginati-va ce fun a fost Tot nu facea. I-am dat sa bea. Dupa ce a baut un pahar de apa, a facut, l-am prins din zbor :)) Bineinteles ca nu ne-a mai facut la lab. exudat faringian, pt ca a baut apa. Maine. Am intrebat de analizele mele, mi-a iesit E-coli, imi pune pt. antibiograma, care e gata maine. Uffff! Roxana, Adela facea febra? Mathias e tot subfebril de vreo 3 zile, iar de ieri face febra peste 38. Nu in continuu, ci asa, aiurea, cand si cand. Pe branula prima data ce antibiotic i-au dat? Mersi de lamuriri, pup fetele! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Nu, n-a facut febra
; a facut doar 39.4 de la enterocolita - asa am ajuns la spital - dupa care, dupa ce s-a 'dres' de entero, nu facea decat 37.6-37.7.Pe branula i-am facut CEFORT (+ gentamicina, pt entero)

!Buburuza de 1 an
Albume
stoisor spune:
offf ce vesti proaste
mama lor de balaurii
Thea ,Mathias,ma rog sa va faceti bine pui mici,
imi aduc si eu aminte de groaza injectiilor,dar Laura daca trebuie facute si eu zic sa le faci,stiu cat e de greu dar asculta medicul daca e de incredere
si sper sa nu se confirme E-coli la Mathias,mami nu te mai invinovati,hai uite o 
sanatate multa
si noi azinoapte pe la 4 ne-am trezit in urlete ca din gura de sarpe,dar groznic......cred totusi ca o fost un vis......dar constat ca e un vis cu subfebrilitate
,adica de azinoapte e tot prin jurul lui 37.5-37.8
sper sa nu ne reantoarcem de unde am plecat
ieri a vazut-o iara doc si a zis ca inca nu e curat gatutu 
nu mai stiu ce sa zic ,sper si ma rog sa fie bine,sa isi revina
va pupacesc si din toata inima "o zi buna"
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
Ceau fetele!
Ven imi pare tare rau ca e bolnavior Mathias
.Sanatate multa si sa scapati usor de balaur.
LauraI, of si Theiuta cu injectii?
.Sanatate si voua si sa scape usor.
Ma bucur ca i-a placut piciulinei la mare.
Asteptam pozele.
Matgravidutz, imbata-te da ne pui poze si noua
.Spor la lucru.
Si noi ne pregatim sa ii facem camera lui Razvi ca asa nu se mai poate toata casa mi plina de jucarii,le strang intr-o zi de n ori si in 2 minute tot ajung sa calc pe ele.Asa in camera lui nu are de cat sa le imprastie ca numai seara le vom strange.
Emma, iti doresc sa stea bebe acolo pana la 40 de sapt.Si sunt sigura ca asa va fi.
Roxi, ma bucur ca iti pleaca piticii rand pe rand.
Las ce le fac picii nostri toate rand pe rand.
Si eu sunt foarte happy ca Razvi isi "da drumul la gura".Are in vocabular deja multe cuvintele ca de ex:
ploua=poua
carte=cate
bunica=ica
ghitza(alia bunicu)=itza
Marci(fina noastra)=maci
papa=papa
apa=papa![]()
dush=dush
baie=baie
caca=caca
pish=pish
calu=caiii
pufuleti=petzi
Cam atat imi amintesc acum.Dar a evoluat foarte mult intr-un timp foarte scurt.Si repeta foarte mult dupa noi.Noi vb intre noi si numai il auzim ca repeta un cuvant.Imi vine tot sa-i manc gurita.Mai ales ieri cand m-a strigat MAMI intr-una.(m-a auzit zicand cuvantul mami cand vorbeam despre mami a mea
)
edit: am uitat sa adaug cheia=caia, bec=beec, gata, papuci
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ceska777 spune:
buna ziua si de la noi
Laura Ioana, Ven
imi pare rau ca sunt clopoteii vostri bolnaviori. Sper sa se faca repede bine, sa nu ma sufere...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra