Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
[quote]citat din mesajul lui Lala_D
Ven mie 3 medici mi-au recomandat sa nu il operez inainte de 3 ani ca o fac de pomana, vor creste la loc si nu rezolv nimic.
Nu stiu la ce varsta ati facut voi operatia sau cat de gravi erau, conteaza si asta.
Dar in mod cert nu il operez inainte de 3 ani.
Ceska nu inteleg ce vrei tu cu butonul, in mod cert nu va putea sa arate posturi noi deoarece el are in el imagini statice pe care eu le animez. Poate sa arate posturi vechi, importante (ii adaug linkul postului ) sau doar sa prezinte blogul asa cum face al meu .
Irina bine ai revenit 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ven, LalaD,
ieri am rasfoit revista mea pentru parinti si o intrebare de mamica era daca e ok ce i-a recomandat dr pentru baietel: sa ii "ciupeasca" numai un pic din polipi, cat sa nu-l mai stanjeneasca... cica se practica aici. Cum spune si LalaD pot sa creasca la loc.
Ven,
ce bine e sa fii high, nu?! Mai ales cand e vorba de asa vesti si rezultate. Multa lume zice ca baietii nu sunt asa silitori dar poate sunt totusi inteligenti?! Zic, ca si eu asa ma consolez!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irinouka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Lalad, daca stiam de usi salvam multi nervi oe care mi i-am mancat cu astia. Dar daca or incepe sa cada, apelez la tine. Irinouka, bine ai revenit. Acum ca te-am prins, prin ce parcuri mergi? Parca stiu ca stai prin apropiere...eu m-am mutat in Iancului. Inca nu l-am adus acasa pe Andrei, dar cand il aduc poate ne vedem prin cartier? Ceska baiatu'...sa treceti usor peste belea.Natalia si mie imi fac Marc din astea, ba ca-l doare burta, ba ca-l doare nasu', ba ca-l doare urechea...nu-l iau in seama, da cu urechea imi cam da emotii ca el a avut otita la 10 luni si prin iarna am ajuns la dr. cu aceeasi ureche in care isi bagase o biluta la gradi. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
roli, ne vedem, cum nu, cu mare drag! unde exact la iancului te-ai mutat?
zonele prin care ies cu rares sunt parcul de la primaria sect. 2, dar nu imi place deloc acolo, sau parcul de la gara de est. sau parcul national, pe care il ador. asa ca tu fa socotelile si vedem unde e cel mai bine sa ne organizam. felicitari pt casa cea noua!!! sa fiti fericiti in ea. si in ea, adica. :-)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ceska777 spune:
LalaD, atunci o sa pun direct link de la tine de pe blogul cu design si poate ma ajuti cu butonul ala ce ruleaza postari mai vechi etc (asta pana ma lamuresc eu ce anume vreau si reformulez pe inteles.)
Inca ceva are voie B sa faca baie?
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Monicaa,
sa nu ma uiti cu tel ala asta seara!
Capitol nou?!
Blogu` nostru
Poze f. noi
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Multumim pt ca intrebati de noi si ca ne transmiteti ganduri si energie pozitive
Noi suntem tot asa....am ramas pe injectii ca si aseara avea 39,5 la subrat (hmmm oare asa se scrie?
). Ieri mi-a facut de 2 ori temp mai mare de 39 si i-am facut baita mai rece si a functionat: i-a scazut cu 2 grade temp. Azi am fost iar la dr ei + inca un dr f bun din oras si ambii mi-au spus ca are gatutul fff inflamat, amigdalele umflate rau si ca trebuie sa continuam injectiile
pana luni dimi, apoi iar la ctrl. Azi noapte mi-a si vomat....am facut noapte alba ptc dupa episodul asta m-am dus sa o verific de temp si am auzit-o ca-i venea iar sa vomite prin somn si zicea MAMAA; am luat-o repede in brate si i-a trecut, dar toata noaptea a gemut si a marait...Ma rog sa se faca bine mai repede
ca prea se chinuie (si nici eu nu mai rezist de oboseala).
Sanatate multa si celorlalti clopotei bolnaviori
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ven spune:
Offf, Laura, imi pare rau ca ramaneti pe injectii, dar mai bine sa luptati cum trebuie cu puroiul din gat. Pupam Theea sa fie sanatoasa repejor.
Noi am luat rezultatele.
Markus are stafilococ in ochi, va lua picaturi cu antibiotic conform antibiogramei.
Eu am E-coli din nou, voi lua Ceclor sau nu mai stiu cum ii zice la celalalt antibiotic.
Mathias nu are E-coli, ci infectie urinara cu Proteus. Maine va incepe si el antibiotic, cand iese antibiograma.
Ufff. Atata am asteptat vara, in speranta ca vom fi sanatosi si fara medicamente. Si uite ca nu e asa, cand unul, cand altul, tot intr-un tratament suntem. La naiba, in puii mei, vorba cuiva ![]()
eladea2005 spune:
salutare!!!
sunt in criza de timp...n-am reusit decat sa frunzaresc prin capitol...dar vreau sa urez concediu placut ellenutei...ereena, votat pozica...
si nu in ultimul rand sanatate multa puilor bolnaviori...offff...sper sa va reveniti cat mai repede...
aaaaaaa....eram datoare nataliei cu un raspuns...anul asta am ales Turcia...din anumite motive...
...dar tot e bine, zic eu...
si legat de domnisorica ta...oare o fi Ana geloasa??? sau e razvratirea tipica varstei???
pupam gazele mici...
o zi racoroasa tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
emabucuresti spune:
buna seara,
LauraIoana, ramona, roli, va multumim ca ati intrebat de noi!
e greu pe canicula asta sa fii insarcinata in trim 3, dorm f prost noaptea si lui milan ii ies chiar in per asta masele si canini
sunt nerabdatoare dar cei din jurul meu si mai si
Am fost azi la control si nusunt semne ca bb s ar grabi
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Imi pare rau sa citesc desprecopilasi bolnaviori, va urez insanatosire rapida tuturor!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

(16 ianuarie 2008) si Marc