Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ceskule, ramona, pupici!
vreau sa apar mai des, da! o sa-mi iasa? :-)
de rares ce sa va zic, azi a implinit un an si jumatate si nu imi vine sa cred. are o moaca de baietel, adio bucle si buclite, arata f haios tuns, ca de altfel toti piticii vostri.
aceleasi probleme cu pielea dar ne-am obisnuit toti 3. si voi, desigur. vorbeste pe limba lui, spune f putine cuvinte (citeam de gratiela ca e ingrijorata de limbajul saracut al lui tudor) dar e tot mai conectat la lumea din jur. e vesel, face pozne, nu sta locului, afara am program de maraton cand iesim, ca alearga dintr-un loc in altul, nu sta mai mult de 3 minute sa se joace la nisip, de pilda...e maniac sa urce si sa coboare trepte (bordurile nu mai sunt atat de interesante).
nu reusesc sa il fac sa mearga de mana si pe motivul asta trebuie sa tarai mereu caruciorul dupa mine, cand iesim. sper sa se mai calmeze putin, ca parca e un manz naravas.

cu mancarea e ok, nu face nazuri si voi profita de ocazie ca sa arunc o privire la ce le mai pregatiti voi clopoteilor.

cam asta e "rezumatul" ultimelor luni, de-abia astept sa vad ce ati mai facut si cum au crescut copiii.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hihi, Ramona, asa si eu! Strumfu' nu mai doarme, tocmai s-a trezit, dar se uita cuminte cu frate-su la niste desene, unghiile mi le-am facut, papa este, cu Natalia am vb.la tel. o juma de ora , asteptam sa se mai racoreasca sa iesim afara, sa mergem dupa rezult. la analize.

Ceska, sorry, dar e de preferat acum, asa zice toata lumea. Plus imunitatea data de boala, care e mai sigura decat cea data de vaccin. Pupici si rabdare multa!

Monica, ma bucur ca ai mers la dr., ma intristez ca nu e totul 100% ok. Dar in primul rand ma bucur ca ceea ce ziceam s-a adeverit.
Tie, clar, instinctul ti-a zis ca ceva nu e 100% in regula, de aia ai ales sa mergi la dr. Foarte bine. Ati descoperit pb. la timp si o sa o rezolvati fff repede si usor. Si chiar daca va fi cazul de operatie de polipi, e bine sa o faci, fara ea dezv. 'intelectuala' a copilului poate fi afectata (si vorbesc in cunostinta de cauza, Markus a fost operat de polipi si amigdale, am citit mult pe tema). Multa sananate si pupici Claritei!

Moama, Irinouka!!! Ce dor mi-a fost de tine. Stilul tau era/este unul dintre cele mai misto de la odisee noastra. Pe bune, ai darul scrisului/povestitului, ti-ai castiga painea lejer din asta, daca nu o faci deja Asadar, missed u a lot, si nu ne mai trage clapa iar, ramai printre noi, chiar daca mai rar, dar macar constant!

Anandrei, idem. Prezenta ta tonica lipseste, mai intra si mai povesteste de Davidosu' pufosu' cel frumos si ochios si de voi in general!

Eu sunt vesela azi, zici ca mi-a intrat vreun copil la facultate . Zic asta pt. ca chiar a intrat la facultate fiica vecinei noastre, doamna care ma ajuta cu copiii la greu. A intrat fata la Cluj la Stomatologie, a 8-a din 70 de locuri, cu nota 9(la buget, of course, sunt oameni fara venituri mari, nu si-ar permite la taxa). Asa sunt de happy pt. ei, asa de mult inseamna pt. familia lor treaba asta, ca ma face sa imi doresc din suflet sa am ei eu copii cuminti, seriosi si destepti cum au oamenii astia doi. Au 2 fete minunate. Una Olimpica si super talentata la materii reale (chimie, bio), alta filoloaga pana in maduva oaselor, Olimpica nationala la franceza si cu Cambridge la engleza luat cu 'A' (pregatita de subsemnata ). Niste comori la casa omului, si nu sunt genul 'tocilare', din contra, au amandoua boyfriends, merg la chefuri, majorate, se plimba cu iubitii prin parc, preocupari normale pt. varsta lor.
Noh, in fine, tare mi-s dragi, sunt ca si copiii mei. Aseara am stat pana la 11 si ceva treaza ca sa se afiseze pe net rezultatele la Medicina, nu puteam sa adorm fara sa stiu ce-a facut Irina.

Gata placinta. Ma duc sa tregatesc copiii sa iesim pe afara.

Pupez po****tia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ven mie 3 medici mi-au recomandat sa nu il operez inainte de 3 ani ca o fac de pomana, vor creste la loc si nu rezolv nimic.
Nu stiu la ce varsta ati facut voi operatia sau cat de gravi erau, conteaza si asta.
Dar in mod cert nu il operez inainte de 3 ani.

Ceska nu inteleg ce vrei tu cu butonul, in mod cert nu va putea sa arate posturi noi deoarece el are in el imagini statice pe care eu le animez. Poate sa arate posturi vechi, importante (ii adaug linkul postului ) sau doar sa prezinte blogul asa cum face al meu .

Irina bine ai revenit

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, da, acuma vad ca am fost confuza in exprimare. NU am vrut sa zic sa o opereze inainte de 3 ani. Nici vorba.
Markus a fost operat la 4 ani si 3 luni, si asa cu greu s-a decis dr., dar erau fff mari si obstruau complet caile respiratorii, avea apnee pronuntata noaptea (stii ca nu se oxigeneaza creierul ca lumea). Plus ca avea si polipi si amigdale ffff mari.
Ne-a zis ca dupa 6 ani e cel mai indicat sa se opereze, ca atunci cresc sansele sa nu se mai refaca deloc.
Dar fiind nasol la noi, a acceptat sa-l opereze si la 4 ani si 3 luni, spre binele si buna lui dezvoltare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Iry ! Rares e o frumusete! Voi unde va plimbati? Eu de 3 ori pe sapt merg in parcul national in jurul orei 19 dar oricat m-as gogona la mamici cu pitici eu nu reusesc sa recunosc vreo zuzica.

La ferma animalelor vreau sa-i duc sambata asta...sper sa-mi conving sotiul. Noi plecam la BV pe 7 august - 2 sapt - si apoi la mare alte 2. Pe Ozi am scapat-o de op. de scos polipii cu minim 20 zile mare/an.

Moni, m-ai pus pe ganduri cu vestile despre printesuca ta... Cum merg la ORL? De exp acum Tudor are muci la greu... banuiesc ca astept sa treaca...eu i-am vorbit in soapta de la spate si a auzit dar acum cu chestia cu infundatul...nashpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lalad, daca stiam de usi salvam multi nervi oe care mi i-am mancat cu astia. Dar daca or incepe sa cada, apelez la tine.

Irinouka, bine ai revenit. Acum ca te-am prins, prin ce parcuri mergi? Parca stiu ca stai prin apropiere...eu m-am mutat in Iancului. Inca nu l-am adus acasa pe Andrei, dar cand il aduc poate ne vedem prin cartier?

Ceska baiatu'...sa treceti usor peste belea.

Natalia si mie imi fac Marc din astea, ba ca-l doare burta, ba ca-l doare nasu', ba ca-l doare urechea...nu-l iau in seama, da cu urechea imi cam da emotii ca el a avut otita la 10 luni si prin iarna am ajuns la dr. cu aceeasi ureche in care isi bagase o biluta la gradi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Iry ! Rares e o frumusete! Voi unde va plimbati? Eu de 3 ori pe sapt merg in parcul national in jurul orei 19 dar oricat m-as gogona la mamici cu pitici eu nu reusesc sa recunosc vreo zuzica.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Banuiesc ca mergi la bazin acolo, nu? Cum e? As vrea sa-l inscriu pe Marc. Primesc pici de 3 ani?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

ven, multumesc de vorbele bune! m-am umflat putin in pene. te pupez si ii doresc multa sanatate piticului si sa scapi si tu de straja nocturna...

lala, pup inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

roli, saru-mana mult ,chiar e de folos ce spui tu acolo

ramo, ceska ,multumesc frumos ,am sa mai caut pe aici ,credeam ca e o mare firma producatoare.l-am trimis pe tata sa se uite prin magazine si a venit cu o remorca cu forme de nisip, convins fiind de vanzatoare ca in veci nu o sa gaseasca o jucarie mai frumoasa

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

PARTICIPAM LA CONCURSURI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=32" target="_blank">VESELIE MARE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

La ferma animalelor vreau sa-i duc sambata asta...sper sa-mi conving sotiul. Noi plecam la BV pe 7 august - 2 sapt - si apoi la mare alte 2. Pe Ozi am scapat-o de op. de scos polipii cu minim 20 zile mare/an.

Moni, m-ai pus pe ganduri cu vestile despre printesuca ta... Cum merg la ORL? De exp acum Tudor are muci la greu... banuiesc ca astept sa treaca...eu i-am vorbit in soapta de la spate si a auzit dar acum cu chestia cu infundatul...nashpa!

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

grati, puuup!!!
ajung din cand in cand pe langa parcul national, stiu ca o duci pe ozi la inot acolo, tii minte ca ne-am si intalnit intamplator!
chiar aseara m-am plimbat pe acolo. nu stiu cand mai ajung, deciziile despre traseu le iau mereu cand ies din scara blocului si nu mai devreme. dar dau de veste cu prima ocazie, next week!

Mergi la inceput