Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Offf, Laura, imi pare rau ca ramaneti pe injectii, dar mai bine sa luptati cum trebuie cu puroiul din gat. Pupam Theea sa fie sanatoasa repejor.

Noi am luat rezultatele.
Markus are stafilococ in ochi, va lua picaturi cu antibiotic conform antibiogramei.

Eu am E-coli din nou, voi lua Ceclor sau nu mai stiu cum ii zice la celalalt antibiotic.

Mathias nu are E-coli, ci infectie urinara cu Proteus. Maine va incepe si el antibiotic, cand iese antibiograma.

Ufff. Atata am asteptat vara, in speranta ca vom fi sanatosi si fara medicamente. Si uite ca nu e asa, cand unul, cand altul, tot intr-un tratament suntem. La naiba, in puii mei, vorba cuiva

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Mai Venera dar cum pisici v-ati captusit cu atatia balauri diferiti
Uffff
Sotul a facut analize?
Ca la cati stafilococi/streptococi au iesit sigur nu a scapat nici el.
Trebuie antibiotic la greu la toti 4 zau.
Ca toti sunt pacatosi si se reactiveaza , uffff.
Edit : Ceclorul ala al tau e cam "caca-maca" scuza-mi expresia la cat te-a chinuit infectia aia. In antibiograma nu ai si un antibiotic mai "serios" ? Ceva gentamicina, klacid etc? Adica dupa atata chin fara efect eu as face injectii zau.

Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

of saracutii, thea si puiul mic al lui ven, ce nopti grele au avut!
ganduri bune si pupicei de la noi!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

LauraI injectiile sunt neplacute dar sunt eficiente, mult mai eficiente ca tratamentul oral.
Pup puiuta mica si mamica

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna fetelor!

Am mai tras cate un ochi pe aici dar n-am fost in stare sa mai scriu...Am vazut ca au re-aparut fete dragi pe care le imbratisesz si pup! Am citit de problemute cu care se confrunta piticutii...ii pupam dulce sa le treaca repede! Problemute cu care se confrunta mamicile dragi..le pup si pe ele dulce! Am citit ca ati fost in concedii minunate, am vazut poze minunate...citesc ca alte zuzlici pleaca in concediu (concediu fain le doresc!)..

Am citit multe lucruri pe aici..Nu ma simt in stare sa sintetizez tot acum...Tot ce va pot spune este ca m-am intristat de fiecare data cand am citit ceva rau despre vreun clopotel sau vreo mamica de clopotel si m-am bucurat, de asemenea, cand am citit lucruri bune si am vazut poze minunate!

Eu sunt cam suparata...Nu stiu ce sa cred ...Lui Matei i-a aparut ceva, ca un nodul, in zona inghinala...Pana ajung la doctor innebunesc ca nu stiu ce poate fi...Poate fi de la hernie inghinala (care ar fi cea mai probabila) la alte blestematii (nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva)...Caut ca nebuna pe internet sa ma informez, sperand ca nu este decat o amarata de hernie care sa se poata repara...
A mai trecut vreo mamica (de baietel dar nu numai) prin situatia asta?

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Cati un control este absolut necesar . Insa NU intra in panica .
Din ce descrii tu nu cred ca e hernie inghinala ci mai degraba hidrocel sau varicocel .
Care nu e un capat de tara. Nici placut nu e dar se rezolva.
Da o cautare asa si vezi daca se potriveste.
Pup baiatul si o mama favorita

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Ema, draguta..cand mai intram si mai citeam pe aici cautam repede sa vad daca ai nascut! Vad ca inca nu s-a produs fericitul eveniment! Sper din suflet sa ai o nastere super usoara si, cel mai important, tu si bebe sa fiti bine!

Ven, bai frate! Zic si eu ca Lala...Cum Dumnezeu s-au adunat nenorocitele alea de bacterii? Imi pare tare rau sa citesc asta..chiar imi si imaginez cat de nasol trebuie sa fie, mai ales pt. micutul Mathias! Cand povesteai cum plangea si-si ducea manuta la pampers m-a busit si pe mine plansul!

Ceska..imi pare tare rau si pt. micul B ca s-a captusit cu varicela! Sanatate multa! O sa treaca...vorba fetelor..s-a ales cu imunitate naturala!
Eu chiar m-am minunat cum de nu s-a ales Matei cu ceva cat am fost in Romania, ca a avut contact cu multi copii ai prietenilor (care mai si merg la gradi) si nu mai zic si prin parcuri, cu cati a intrat in contact...

Am citit si de Roxi si de inatmplarea nefericita cu dintisorul Adelutei scumpe! Of...imi pare extrem de rau...Bine ca se poate repara...chiar daca un pic mai tarziu dar nu este irecuperabila treaba!

Nu mai stiu ce-am mai citit....

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Lala, draga mea mamica , iti multumesc mult pentru raspuns. Incerc sa nu ma panichez prea tare...sunt constienta ca poate nu este nimic de speriat asa tare, dar pana nu ajung la doctor sa vad ce-mi zice stau asa, in tensiune...Da, ziceau acolo ceva si de posibilitatea de a fi varicocel sau hidrocel (din imagini mi s-a parut ca ce are Matei duce mai mult catre hernie...dar Dumnezeu stie ce este acolo). Sa vedem ce-o zice doctorul...of, iubitul lu' mama! Numai sa treaca acum printr-o surgery nu ma gandeam!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Lala, draga mea mamica , iti multumesc mult pentru raspuns. Incerc sa nu ma panichez prea tare...sunt constienta ca poate nu este nimic de speriat asa tare, dar pana nu ajung la doctor sa vad ce-mi zice stau asa, in tensiune...Da, ziceau acolo ceva si de posibilitatea de a fi varicocel sau hidrocel (din imagini mi s-a parut ca ce are Matei duce mai mult catre hernie...dar Dumnezeu stie ce este acolo). Sa vedem ce-o zice doctorul...of, iubitul lu' mama! Numai sa treaca acum printr-o surgery nu ma gandeam!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

Acum sa nu ma injuri dar m-ai prins intr-un moment in care si noi suntem pe marginea unei posibile interventii chirurgicale si eu imi dau suturi ca nu am vazut/ observat/ verificat mai demult.
O operatie e mai bine acum decat cand copilul constientizeaza si e mai mare.
Dar na, astea sunt ganduri de mama cu copil mare, nu le lua in seama, da ?

E foarte posibil sa scapati fara operatie.
Noi abia in august aflam daca e cazul sau ba .
Cand ai programare?

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Of, Lala draga...imi pare rau...sper ca luna august sa va aduca vestea buna cum ca nu este caz de operatie!
Noi nu avem inca programare. Azi o sa sun sa vad ce si cum...

Ai dreptate cu chestia asta..mai bine acum, daca tot am sesizat, decat mai tarziu...

Eu mai sper, inca, ca nu este nimic...poate este doar un ligament mai proeminent...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Hop si noi sa va spunem ca suntem mai bine, nu complet refacuti dar cu mai multa pofta de viata.

Multumim ca ati intrebat de noi.

Le transmit si eu tuturor clopoteilor bolnaviori sa se faca bine cat mai repede. Doamne ce greu e sa ai copilul bolnav.

Ceska, Ven, Laura, sunt alaturi de voi !

Mergi la inceput