Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

laurairina13, A_driana, se pare ca numai noi suntem active in dimineata asta, si fara nici un chef de munca. Si eu am inceput numaratoarea pentru concediul pre-natal,abia stept, pana atunci poate ma bag la vreun concediu medical ca cel de odihna e pe terminate!
Vreo reteta ceva noua, nu mai posteaza nimeni?

20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Many bany , sarcina usoara si tie iti doresc! Am citit cu interes impresiile tale despre dr.Pop, vineri am si eu programare la dumnealui si abia astept... pt ca am mai facut o eco de trim.2 vinerea trecuta la Steriu dar nu sunt multumita deloc, foarte multe lucruri ignorate (despre placenta, etc...)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 21+

Mmmmm, si eu am fost acum 2 saptamani la 'laudata' doctorita Steriu si m-a imbolnavit de nervi cu abordarea ei... de a trebuit sa ma pun in cap sa ajung la Iosub la o noua morfofetala, ca sa pot sa ma linistesc.... Ma gandesc cum sa-i spun medicului meu NU daca ii vine cumva ideea sa ma trimita si la morfo III tot la Steriu...
Bafta la Pop

monis 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor eu acuma numar minutele pana maine cand imi vad puiul...
si la fel si eu numar saptamanile pana la concediu, mai am 5 sapt......doamne ajuta sa treaca repede...ca nu mai am chefff...
ii adevarat si ca acasa ma voi plictisi de moarte, dar macar dorm cat vreau si nu-mi bat capul aici cu toi prostii ....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

A_driana , tu pe cat intri in pre-natal?

20+ MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

[

Multumesc pentru parola, Ramona, am pus si eu cateva pozici acolo si cu bebelusii mei... Laurairina, pozele sunt facute la finalul ecografiei 4D, si ecografia nu a fost just for fun, scopul a fost de a face sceening malformativ de trim.2. M-am uitat la pozele voastre si am fost incantata, sunteti atat de tinere si frumoase, toate!

AVALON,
sa stii ca nu toate mai suntem tinere( asha cum ai spus tu),
eu de pilda am 36....
pe prima pagina varsta ta nu se vede....

....ai vrut s-o ignori?

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciandrea

Neatza Fetele si de la mine!
Raportez o raceala , pe care o tratez chiar in momentul asta cu un ceai de lamaie, sper sa imi treaca repede!
Felicitari celor care schimba azi semnatura!
Si o intrebare pentru A_driana: tu ai facut morfologia fetala?(te intreb pentru ca schimbi semnatura odata cu mine)
Va

20+ MARIA

SANATATE!
cand am fost racita am luat OSCILOCOCCINUM.SI VITAMINA C.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata si de la mine!
Asa am o scarba in fiecare dimineata ca tre sa mai merg inca la muncaa.... de am trecut la numaratoarea saptamanilor pana intru in prenatal! si mai am 7 saptamani lungiiii
In rest, ma trezesc mereu obosita dimineata, si as lenevi cat e ziua de lunga!
Acasa am devenit o putoare notorie, nu fac nicaaa...cred ca al meu isi ia lumea in cap..
Si cam atat...o invidiez pe Simina care face plaja si baita in Antalya!! Vreaau si euuu acolo la umbra unui palmier cu un pahar de suc receeeeee!-apropo vazut pozele Simi, si admirat burticaaa, foaarte frumos tre sa mai fie acolo!

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

LAURA,

in a cata saptamana vei intra in prenatal?

si de ce vei naste cu cezariana?
si pe mine ma bate gandul..dar aud tot felul de pareri...cu toate ca ar fi recomandata la varsta mea(36)

Mergi la inceput

AVALON,

am vazut ca ai facut eco la Fortis.
Ai fost la Dr Iosup?
Sau esti pacienta lui Tutunaru?

38 de ani , nu-i o varsta atat de inaintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Buna dimineata tutuor domnitelor mamici.

Mie mi-au venit parintii la Bucuresti si au inceput zugravitul asa ca timp de o saptamana in casa mea e un mare mare balamuc. Dar abia astept sa vad rezultatul.

Eu am aceleasi stresuri legate de faptul ca, desi tocmai am intrat in saptamana 18, nu simt bebita miscand deloc deloc.

Ma simt bine in general doar ca ma mananca sanii de innebunesc, nu mai stiu ce sa ma fac, ma scarpin ca la balamuc spre amuzamentul colegilor mei de serviciu.

Va sarut pe toate cu mult mult drag.

Saptamana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica, si eu tot la recomandarea medicului am ajuns la dr.Steriu, dar asta numai pentru ca aveam in abonament incluse aceste ecografii si pentru ca am vrut sa-i fac hatarul medicului... dar nu pot renunta sa merg la cei mai buni ecografisti, cum sunt Iosup, Pop sau Herghelegiu. Adica nu am pus baza de la bun inceput pe ecografia facuta de dr.Steriu... in primul rand ca ecograful de la Medicover unde am fost eu este dezastru, am avut "norocul" sa testeze cateva sonde pe mine si sa aud toate reclamatiile vis-a-vis de aparat direct transmise de medic celui care se ocupa de service-ul acelui aparat... Poate ca daca doamna doctor ar fi avut alt aparat la dispozitie mi-ar fi facut o ecografie buna, in conditiile astea eu nu ma bazez pe informatiile si masuratorile respective.

Lorelix, merg la mai multi medici, mai precis 3 medici imi supravegeaza sarcina. Stii cum se spune "cine se frige cu ciorba, sufla si in iaurt"... asa am ajuns eu sa fac la doua laboratoare dublul test (pentru a confrunta rezultatele), cate doua ecografii morfologice de trim.1, de trim.2 si voi face si de trim.3 la fel... Desigur, de nascut voi naste doar cu unul, ca oricat as vrea eu "trei intr-unul" nu se poate, lucreaza la spitale diferite... S-ar putea sa fie ca cel care imi va raspunde corect la intrebarea daca pot naste natural
Da, asa este, am vrut sa ignor varsta Tu nu? Merci pentru apreciere, ma faci sa rosesc

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 21+

Mergi la inceput