Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
..si buna dimineata la toate gagicile..
O zi buna!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Pirelia spune:
Camy, la eco merg abia joi seara. Vineri voi posta totul despre vizita.
Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)
Pirelia spune:
Revin cu informatii despre drepturile de autor/toate veniturile impozabile:
Finantele judetene refuza sa dea adeverinta privind venitul pe anul 2009, fie el si partial (cum prevede legea). Cei de la ANAF nu stiu de aceasta lege, sau cum sa o aplice. Ministerul Muncii a spus sa scrie un memoriu pe care sa-l inainteze ministrului si sa vada daca se poate rezolva ceva.
Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)
vias spune:
astept sa ma sune si pe mine cei de la Diagnosis....atat de mult vreau sa ajung la dr Pop, sa-mi spuna ca Flavius e bine si sanatos...offffff
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
merg sa mai fac un nanic...ca nu mai tine......m-i se inchid ochii.
Revin mai tz!
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Avalon spune:
Fetelor, nu ma asteptam sa ma primiti asa frumos
Inca o data va multumesc si cer scuze ca scriu un pic mai greu, e un pic mai greut de tinut pasul cu voi, scrieti intr-un ritm ametitor si eu mai am si juma' de norma la aspirante, inca... daca am petrecut atata amar de ani acolo, nu pot sa nu raspund fetelor care au nevoie de ajutor...
Multumesc pentru parola, Ramona, am pus si eu cateva pozici acolo si cu bebelusii mei... Laurairina, pozele sunt facute la finalul ecografiei 4D, si ecografia nu a fost just for fun, scopul a fost de a face sceening malformativ de trim.2. M-am uitat la pozele voastre si am fost incantata, sunteti atat de tinere si frumoase, toate!
Many bany , sarcina usoara si tie iti doresc! Am citit cu interes impresiile tale despre dr.Pop, vineri am si eu programare la dumnealui si abia astept... pt ca am mai facut o eco de trim.2 vinerea trecuta la Steriu dar nu sunt multumita deloc, foarte multe lucruri ignorate (despre placenta, etc...)
Laura, tu cum te mai simti? Eu sunt in "urma" ta cu vreo 2-3 saptamani si urmaresc cu interes starile pe care le aveti voi, viitoarele mamici mai avansate, ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine... deocamdata am probleme cu umflatul picioarelor , dar asta numai cand este foarte cald... in rest, ce sa zic: e bine ca se spune trimestrului 2 "perioada de aur a sarcinii", ma simt super, ma odihnesc bine, dorm bine, am energie, am scapat de mult de greturi (care oricum nu au fost foarte accentuate)... ce sa zic, doar ca nu ma asteptam sa fie asa usor...
Betty, asa este, noi ne cunoastem de la aspirante. Ma bucur sa te reintalnesc aici! Despre scandalul acela cu traficul de ovocite/embrioni , si eu cred ca se platesc niste polite pe acolo... si reclamatia a venit in mod sigur de la concurenta... ce ma deranjeaza pe mine este ca altii fac nestingheriti matrapazlacuri si nu se atinge nimeni de ei ca au "spatele" asigurat unde trebuie. Daca s-ar face niste investigatii mai amanuntite (inlcusiv cu teste ADN si tot ce trebuie sa ca fie dovedit) si ar fi o lege reala , s-ar descoperi lucruri mult mai grave...
Simonette! Ai vazut ce mica-i lumea? Cum sa nu te recunosc??? Yuhuuu, incerc si eu sa te prind din urma cu 2 baietei, sa recuperez timpul... Ai vazut cum le aranjeaza Doamne-Doamne pe toate? Tie ti-au spus doctorii sa nu ai nicio sansa si iata-te! Mama de 3 baieti! Viata bate filmul si in cazul tau! Sa te bucuri de toti copiii tai pana la adanci batraneti, sa va faca fericiti!
Multumesc Ioneleimaria de pontul cu ceaiul, o sa-l incerc neaparat - altfel va trebui sa-mi cumpar un set de papuci frumos colorati care sa mearga la orice si pe care ii voi purta toata vara...
Pirelia, in legatura cu indigestia, eu ti-as recomanda sa faci totusi niste analize pentru ca o simpla indigestie poate fi manifestarea a unor virusi tare periculosi in sarcina (nu vreau sa te sperii, dar daca afli poti trata), cum ar fi toxoplasma, citomegalovirus, listeria... acestia afecteaza fatul in dezvoltare... Sau poate ai facut analizele si stii ca ai imunitate? Oricum, nu strica sa-ti intrebi medicul despre asta. Ai grija de tine si de bebelus!
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta! daca cineva mi s-a adresat si nu i-am raspuns, sa ma ierte ca poate am scapat postarea respectiva...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 21+
luciandrea spune:
Neatza Fetele si de la mine!
Raportez o raceala , pe care o tratez chiar in momentul asta cu un ceai de lamaie, sper sa imi treaca repede!
Felicitari celor care schimba azi semnatura!
Si o intrebare pentru A_driana: tu ai facut morfologia fetala?(te intreb pentru ca schimbi semnatura odata cu mine)
Va
20+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
A_driana spune:
neata si de la mine...
luciandrea, nu am facut morfofetala, nici nu stiu daca voi face....eu am facut doar analizele necesare la inceput de sarcina (sange, urina), si eco o data pe luna....medicul de familie mi-s spus ca la cum evolueaza sarcina si la ce varsta am nu va fi nevoie.......doar daca ginecologul va observa ceva suspect....
ce sa zic eu? ma tot panicam cand va auzeam pe voi de cate teste faceti si eu nimic, dar am incredere in doctorul meu, daca el zice ca ii ok, atunci ii ok....
apropo....maine merg sa-mi vad piticul, nu mai am rabdare.....iuhuuuu....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
20+ David
strumfulet + poza strumfulet
laurairina13 spune:
Neata si de la mine!
Asa am o scarba in fiecare dimineata ca tre sa mai merg inca la muncaa.... de am trecut la numaratoarea saptamanilor pana intru in prenatal! si mai am 7 saptamani lungiiii
In rest, ma trezesc mereu obosita dimineata, si as lenevi cat e ziua de lunga!
Acasa am devenit o putoare notorie, nu fac nicaaa...cred ca al meu isi ia lumea in cap..
Si cam atat...o invidiez pe Simina care face plaja si baita in Antalya!! Vreaau si euuu acolo la umbra unui palmier cu un pahar de suc receeeeee!-apropo vazut pozele Simi, si admirat burticaaa, foaarte frumos tre sa mai fie acolo!
Proaspata Doamna!
Laura, 24+ Mara Teodora
poze
miany75 spune:
buna dimineata si de la mine! sa aveti o zi buna!
Si succes celor care merg la echo zilele astea!
miany
24+ DAVID ANDREI