Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
lorelix spune:
de ce nu mai apar fotografiile mele pe contul comun de picasa?
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
lorelix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
pentru raspuns Nu am inceput sa fac cursuri.... intentionez Cartea e pe adresa comuna de gmail... nu pe picasa... acolo parola e aceeasi Acum ti-a raspuns cineva 20+ aniversarea nuntii “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
cryss_oana spune:
Buna seara, fetelor,eu n-am mai scris,desi mi-am facut cont de cateva luni nu l-am folosit,deci as putea sa spun k sunt noua aici,dar intru pe acest site aproape in fiecare zi.Am vazut ca vorbiti despre tot felul de teste ce se fac in sarcina,iar doctorul meu nu mi-a spus nimic despre asta,de fapt nu prea vorbeste,daca nu-l intreb eu daca bebe e bine nu-mi spune nimic,plus ca ma cheama la consult destul de rar.E normal asa ceva?
stoian
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Ia uitati ce am citit pe pagina evz.ro "Primul subiect discutat în cadrul emisiunii "Evenimentele zilei" este scandalul legat de traficul de celule realizat de o clinic#259; privat#259;, patronat#259; de medici din Israel. În schimbul a 800-1.000 de lei, clinica Sabyc, din Bucure#351;ti, colecta ovocite de la femei de etnie rom#259; #351;i le folosea la fertiliz#259;ri in-vitro. " Bleah! Nu e destul ca romani au devenit minoritate la ei in tara. DAr sa mai ai si unul in burta. Bleah! Chiar nu au de unde sa recolteze. SUnt convisa ca sunt studente care au nevoie de bani si ar putea sa doneze ovule. La fel ca si cu donatorii de sperma, tot studenti care au nevoie de niste bani. 18+ moi si Cezarica |
Draga mea, eu am facut Fiv, dar am fost printre cele norocoase avand atat ovocite proprii cat si sperma de la tati...dar f multe femei acre ajung la FIV, din pacate nu au parte de amandoua si atunci e nevoie de donatori. Tratamentul e stimulare este din punct de vedere fizoc si psihic efectiv un chin si nu pot sa cred ca exista pe lumea asta femei care sa isi supuna organismul unei astfel de proceduri gratis. Paote nu stiai, dar procedura de colectare a ovocitelor se face prin anestezie generala. Acum daca vrem sa vorbim de buna samariteana, oare ar face-o gratis. Efectiv nu este ca un simplu donat de sange...la care noi romanii suntem codasii Europei, ci este o procedura sofisticata. Si unde te mai gandesti ca dupa ce statul nu sustine deloc cuplurile cu probleme acum mai ne si dau in cap. Efectiv ma scarbesc...poate ca mai bine s-ar ocupa de medicii corupti, de spagarii tarii asteia....ca nu stiu sa mai existe undeva in Europa aia civilizata astfel de mecanisme.
Betty78 23+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
citat din mesajul lui dankutza Ia uitati ce am citit pe pagina evz.ro "Primul subiect discutat în cadrul emisiunii "Evenimentele zilei" este scandalul legat de traficul de celule realizat de o clinic#259; privat#259;, patronat#259; de medici din Israel. În schimbul a 800-1.000 de lei, clinica Sabyc, din Bucure#351;ti, colecta ovocite de la femei de etnie rom#259; #351;i le folosea la fertiliz#259;ri in-vitro. " Bleah! Nu e destul ca romani au devenit minoritate la ei in tara. DAr sa mai ai si unul in burta. Bleah! Chiar nu au de unde sa recolteze. SUnt convisa ca sunt studente care au nevoie de bani si ar putea sa doneze ovule. La fel ca si cu donatorii de sperma, tot studenti care au nevoie de niste bani. 18+ moi si Cezarica |
cei f interesant este ca stiu dn surse destul de sigure (il cunosc f bine pe asociatul unic) ca nu era vorba de femei de etnie roma, in general este vorba de studente sau femei tinere care mai au cate un copil si nu au cu ce sa il creasca...probabil ca s eintampla ocazional
Betty78 23+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
RamonaCopot spune:
Noapte buna si de la mine fetelor! Eu am furat 1 ora si jumate de somn, asa ca ma rog sa adorm acuma din nou. Sper sa fi fugit insomnia aia de la mine ( ca a vazut si ea ca nu o plac deloc ).
Ramona,
25+
laurairina13 spune:
Hop si eu!
Lorelix, eu am downlodat cartea de pe mail, e la inbox din cate imi aduc aminte si nu am avut probleme sa o rasfoiesc dupa! Sper ca ai reusit sa vezi ceva! Cat de gimnastica..abia urc trei scari dupa cum spun fetele pe aici..darminte alt fel. Plus ca ma bate rau gandu cu cezariana, si de aia poate nu ma stresez sa vad ce si cum..tot aman
Ionela interesant pontul cu ceiutul, sper sa il pot gasi si eu pe aici sa incerc sa beau!
Am vazut si eu poze noi pe cont cu Avalon si Broscutaa, in sf mai apar si poze de la feteee
Eram tare curioasa si la Avalon care se plange pe aici ca e cea mai maree..desi nu am studiat la toate anii de nastere sa vad daca e chiar asa , vazut bb1 si bb2. As vrea sa vad si eu bebitza noastra in 4d, dar...am o mare retinere in a da 4 mil ...mai bine cumparam ceva pt cand o veni pe lume!
Si...am pus si eu poze cu burtica mea de 24 saptamani, facute sambata la nunta prietenei mele! plus niste poze de la nunta...
Va pup, ma car si eu in dormitor, sper sa pot dormi,desi am baxat o ora jumate de somn in seara asta dupa ce am venit de la scarbiciu! Noapte buna!!
Proaspata Doamna!
Laura, 24+ Mara Teodora
poze
Pirelia spune:
Neata tuturor, se pare ca schimbul de noapte a absentat.
Eu vin cu vesti proaste: azi noapte m-am trezit cu niste arsuri groaznice, iar dupa un timp am vomat (probabil tot ce mancasem de mai bine de o saptamana) si nici acum nu ma simt prea bine. Abia astept sa se faca ora 9 sa merg la medicul de familie.
Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)
vias spune:
citat din mesajul lui cryss_oana Buna seara, fetelor,eu n-am mai scris,desi mi-am facut cont de cateva luni nu l-am folosit,deci as putea sa spun k sunt noua aici,dar intru pe acest site aproape in fiecare zi.Am vazut ca vorbiti despre tot felul de teste ce se fac in sarcina,iar doctorul meu nu mi-a spus nimic despre asta,de fapt nu prea vorbeste,daca nu-l intreb eu daca bebe e bine nu-mi spune nimic,plus ca ma cheama la consult destul de rar.E normal asa ceva? stoian |
bine ai revenit
poate ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-ti spui nelamuririle... eu am invatat sa fac asta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui Pirelia Neata tuturor, se pare ca schimbul de noapte a absentat. Eu vin cu vesti proaste: azi noapte m-am trezit cu niste arsuri groaznice, iar dupa un timp am vomat (probabil tot ce mancasem de mai bine de o saptamana) si nici acum nu ma simt prea bine. Abia astept sa se faca ora 9 sa merg la medicul de familie. Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+) |
imi pare rau....dar ia zi tu cum a fost la dr?
nu ai o culoare la carucior????????
se gasesc pastile pt arsuri...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE