Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Buna, fetelor!
Tot va citesc scriind ca aveti programari pe la doctor. Aici eu urmeaza sa ma vad doar cu moasa maine, sper sa-mi puna macar monitorul de batai ale inimii, ca uneori asa ma ingrijorez ca de abia o simt miscand. In rest o sa am eco peste o saptamana si dupa aia practic nici un control ca lumea nu mai vine, decat de astea de masurat burtica, pus pe cantar, o data pe luna.
Ieri m-am speriat un pic ca David s-a urcat langa mine pe fotoliu si si-a bagat cotul la mine in burta. El e de obicei foarte atent, ca stie, dar nu si-a dat seama si eu eram prinsa intr-o discutie si am reactionat tarziu. M-a durut dupa aia un pic, parca toata ziua a fost sensibil locul, dar Slava Domnului nu a aparut nici o sangerare.
Camy ma bucur ca te-a mai lasat durerea, dar sa fi tare atenta, si eu sunt de acord cu Dankutza, ca mai bine mergi la medic daca mai apare cumva. Macar cat sa auzi inimoara .Doamne ce mi-as lua un aparat de ala de monitorizat pt acasa. Dar costa o gramada si acum prioritatea e sa ne punem odata jaluzele la geamuri, ca de 4 luni de cand ne-am mutat stam fara. Cred ca vecinilor o sa le fie dor de spectacolul de seara

19 , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

a, ca am uitat ce vroiam sa va intreb. Voi cum stati cu oboseala?Eu una sunt atat de obosita, ceva de groaza. Cand urc la etaj trebuie sa ma opresc la mijlocul scarilor sa-mi trag sufletul. Si asta in conditiile in care sunt mai degraba prea slaba si nu ma umflu deloc sa zici ca de aia as fi greoaie. Pur si simplu ma simt extenuata tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui christinam

a, ca am uitat ce vroiam sa va intreb. Voi cum stati cu oboseala?Eu una sunt atat de obosita, ceva de groaza. Cand urc la etaj trebuie sa ma opresc la mijlocul scarilor sa-mi trag sufletul. Si asta in conditiile in care sunt mai degraba prea slaba si nu ma umflu deloc sa zici ca de aia as fi greoaie. Pur si simplu ma simt extenuata tot timpul.

si eu obosesc mult mai repede... si ma recuperez mai greu...

Sa-mi spuneti daca va intelegeti cu ceiutul de care v-am povestit

20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna fetele,
si eu azi dau de baut ca am facut 25 sapt si ce m-o mai inghiontit micutul...
Am fost plecata la plimbarica azi cu sotul, stat 3 ore la coada la somaj degeaba, apoi alte 3 ore la dentist si acum inapoi in pat ca nu mai pot. Am umblat cam mult azi si prin soare...
Dar sunt fericita ca in timp ce sotul statea cu un prieten la o bericica, eu am intrat intr-un magazin de bebei si am cumparat 5 body-uri pt samburelul nostru. Sunt asa de frumoase si micute ...
Sunt primele lucruri pe care i le-am cumparat eu si parca aveam si emotii acolo la magazin.
Camy pentru link la radio. Il ascult acum.
Adriana in inbox la picasa era un mesaj cu de la Simina kim cu cateva melodii pt copii. Mie a reusit sa mi le trimita pe mess, dar a durat mai mult. Acum ea este plecata la mare, ca a zis ca mai da la fetele care vor. Pot sa iti trimit si eu pe mess melodiile ce le am eu daca vrei, ca nu cred ca o sa se supere Simina ca le dau mai departe. Trimite-mi pm cu id-ul tau si ne auzim pe mess, daca vrei.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Gata, am actualizat si semnatura, ca ramasesem in urma.
Maine s-ar putea sa il vad si eu pe bebelul meu, daca nu sigur miercuri si de abia astept .

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cristinam,stai linistita,ca nu esti singura.....si cand dau cu aspiratorul,nici nu dau jumatate de camera,si incep sa gafai..... Daca merg, obosesc... Dorm 12 ore si tot obosita sunt! Stau si ma intreb,daca sunt atat de obosita de pe acum,cum voi fi la 8 luni,cand bebitza va fi mai mare?

Lumi 23+ cu Alexa Annabelle Denise

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pe maine fetelor...eu merg in parc la plimbarea de seara...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

da, si noi mergem la plimbare. noapte buna burtici! pe maine.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

mie nu mi-a raspuns nimeni la intrebarile puse mai devreme

o seara linistita la toata lumea si fara contractii

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

FETELOR,
voi ati inceput sa faceti cursuri de gimnastica care ajuta la nastere?
si cum pot citi si eu cartea de pe contul comun?
eu pot sa ma uit decat la poze, dar nici vb de carte
cumva este alta parola?

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Nu am inceput sa fac cursuri.... intentionez
Cartea e pe adresa comuna de gmail... nu pe picasa... acolo parola e aceeasi
Acum ti-a raspuns cineva

20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput