Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Camy,ati rezolvat cu clientul ala rau platnic? V-a dat banutii?
Dankutza, si la mine multa vreme se vedea doar colacu de sunci , si acu inca partea de jos e mai pronuntata ca de fapt e colacul de sunci inainte de bebe..da parca parca incep si eu sa seman a gravida si nu a suncoasa
Pirelia, bafta prietenei tale, dar..mira-m-as sa rezolve ceva daca suna la minister! O sa o mute din telefon in telefon...si tot nu o sa o lamureasca nimeni!

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

nu...nu s-a rezolvat......sa vedem azi...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Doamne...acum am vazut cat este ceasul....nu am facut nimic azi...simteam ca imi este foame...si nu stiam de la ce...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mai atasez o data linkul. Vad ca celalalt nu merge

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/859891/Medici-israelieni-acuzati-de-trafic-de-ovule-la-Bucuresti/

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor...spuneti-mi va rog unde gasesc melodii pt copii? de unde pot sa scot? ca numa sa ascult pe youtube ma enerveaza.....si vreau cateva....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

fetelor...spuneti-mi va rog unde gasesc melodii pt copii? de unde pot sa scot? ca numa sa ascult pe youtube ma enerveaza.....si vreau cateva....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

pai asculta radio itzy-bitzy...e pentru copii...
dai acolo online...si asculti...sunt foarte multe cantecele...nu ai cum sa nu inveti...si in toate limbile....cele mai multe in romaneste, dar ideea e ca sunt faine...si noi si mai vechi...

cred ca dai www.itsybitsy.ro..si sus ai live...intr-un chenar rosu...
Bafta!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, in legatura cu drepturile de autor, nu este suficienta adeverinta de la munca pt anul in curs???
Inteleg ca pt 2008 aduci declaratia depusa si la fisc, dar pe 2009...

Dankuta, bine ai venit in 5 luni! Sa ne vedem cu bine la 40 de saptamani cu bebeii sanatosi in brate

Camy, s-ar putea sa fie si de la drum, caci inteleg ca ai fost tare plimbareata in weekend. Eu am facut un drum doar de 200 km vineri si sambata si am avut niste dureri in cerc in josul burticii. Am stat toata duminica la pat si au trecut! Daca nu trec cu odihna si nospa fugi la medic!

Azi, avand liber, m-am dat de smechera si am facut curat in balcon, sortat un milion de "jucarii" ale sotului gen surubelnite, chei etc, carat de cutii si cutioare, iar acum imi simt burtica iarasi, of. Fug sa stau cuminte in pat pana nu se revolta rau!
Va pup!

21+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Salutare de la mare!!!!!!!!
Pentru ca ieri am facut 23 sapt , dau de baut acum

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin?authkey=Gv1sRgCPmP997JuJSPHA&feat=directlink#5360533908753891730

A_driana eu am muzica da acum nu pot sta, plec la plaja.Daca te aude Ramona Copot , poate iti da ea intre timp,ca i-am trimis si ei

23+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

am terminat si de gatit pe ziua de azi, mai trebuie sa termin de organizat si dressing-ul de haine care ii vraiste,si apoi pot sa respir.
draga camy, nu te agita si nu te nelinisti, se pare ca durerile sunt destul de normale de acum incolo, se mareste totul in tine si cred ca asta este cauza. si eu am dureri, poate nu asa de mari ca tine. de obicei cand merg repede sau fac efort ma doare mai tare. multa odihna draga mea, si fara panica,nervi sau stres- odihneste-te muuuuuult.stiu..-usor de zis.. totul o sa fie bine, stai linistita. ne gandim la tine .

fetelor, eu imi fac zilnic suc din telina si mere, stiu ca telina ajuta la eliminarea apei din organism -la mine are efect super. asta pentru cine nu vrea sa apeleze la ceaiuri si vrea ceva natural.. si are timp de curatat si spalat storcatorul de fructe dupa,

si o intrebare cheie.. la ce banca de celule stem veti apela fetelor? una din Romania sau una din afara? eu stau prost cu increderea in tara asta..din pacate..

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Buna fetelor!
Am citit numai de bine ( cam in zig-zag ), mai putin despre Camy.
Mai spune-ne cum te simti...
Eu sunt in culmea fericirii pentru ca copilasul meu este foarte foarte activ, dar cu o umbra de temere : agitatia asta a lui nu o insemna ca are ceva probleme? Si inca o chestie : la 21 de saptamani pe bebe l-ar deranja cordonul ombilical? Adica sa i se infasoare in jurul gatului...ca ma gandesc la chestia asta pentru ca prea ma inghionteste....
Sunt pe val cu ... Nu stiu de ce dar dimineata vreau asa ca in vremurile bune asa....
Hm...Nu stiu ce sa zic de banca de celule. Citisem ca trebuie sa ii contactezi cu ceva vreme inainte de sarcina, ca sunt niste proceduri de indeplinit, sa cumperi kitul de recoltare, si cea mai dureroasa problema fiind costul pentru pastrarea unui timp cat mai indelungat a "depozitului" la banca lor...
Simina, ma bucur ca ne scrii si ca esti bine....

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

sunt binisor...ma mai doare...dar vad ca daca stau intinsa in pat imi e mai bine...ufffff...asa ca...in pat cu mine...
si Flavius e tare miscaret...a inceput sa dea asa de tare ca ma doare..., nu-i o gluma...serios...

...cu celulele stem...nu stiu ce sa zic...noi inca nu suntem hotarati ce sa facem...stiu ca deja prin luna a 7a trebuie sa le scrii ca ai ceva de completat pe la ei, apoi trimit pachetul de care trebuie sa ai mare grija in ce locuri si la ce temp il pastrezi...il iei cu tine cand nasti...si apoi se trimite coletul la ei si de platit platesti numai in momentul n care primesti rezultatul sangelui...
dar daca va fi de aici sau din alta parte...nu stiu sincer ce sa spun... nici eu nu prea am incredere in sistemul medical din Ro..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput