Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

O zi buna si de la mine.

Fetelor, vineri va spun ce culoare are caruciorul meu, sper. Joi seara am prigramare la ecografie.

Dureri am simtit si eu in ultmul timp, si o sa vorbesc cu medicul, savedem ce spune. Bebe este ok, taticul l-a simtit si el sambata cum a din picioruse. Era foarte incantat. De atunci le spune tuturor ca l-a simtit pe bebe, ca i-a dat cateva picioruse. Dar nu intotdeauna are norocul asta.

Camy, ca spuneai ca te vei certa cu „ei" cu legile in mana. Iata un exemplu: o colega de-a noastra a intrat in concediu crestere copil si a depus dosarul la primarie pentru indemnizatie. Ea are adeverinta de venit din salariu si a dus si de la finante adeverinta de venit din drepturile de autor pe anul 2008, pentru ca in caculul indemnizatiei, potrivit legii, se iau in calcul toate veniturile impozabile. De aici s-a iscat problema: Asistenta Sociala/Primaria vor adeverinta de venit pentru drepturile de autor si cu sumele din 2009 pana la data intrarii in CIC, dar finantele nu elibereaza decat dupa mai 2010 penrtu anul 2009. Tot potrivit legii, poti solicita adeverinta de venit partiala, dar finantele refuza. Tu ce ai face in cazul acesta? Acum suna la Ministerul Muncii sa vada ce-i spun si astia.

Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)

Oau Pirelia, pls pls sa ne tii la curent cu ce afla colega ta si cum rezolva... 'cazul'. Pe mine ma intereseaza f tare (si mai sunt fete si la sectiunea juridic care au intrebari/nelamuriri/temeri tot pe tema asta - poate ne mai lamurim si din exemple concrete).
Bafta la echo

monis 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

O zi buna si de la mine.

Fetelor, vineri va spun ce culoare are caruciorul meu, sper. Joi seara am prigramare la ecografie.

Dureri am simtit si eu in ultmul timp, si o sa vorbesc cu medicul, savedem ce spune. Bebe este ok, taticul l-a simtit si el sambata cum a din picioruse. Era foarte incantat. De atunci le spune tuturor ca l-a simtit pe bebe, ca i-a dat cateva picioruse. Dar nu intotdeauna are norocul asta.

Camy, ca spuneai ca te vei certa cu „ei" cu legile in mana. Iata un exemplu: o colega de-a noastra a intrat in concediu crestere copil si a depus dosarul la primarie pentru indemnizatie. Ea are adeverinta de venit din salariu si a dus si de la finante adeverinta de venit din drepturile de autor pe anul 2008, pentru ca in caculul indemnizatiei, potrivit legii, se iau in calcul toate veniturile impozabile. De aici s-a iscat problema: Asistenta Sociala/Primaria vor adeverinta de venit pentru drepturile de autor si cu sumele din 2009 pana la data intrarii in CIC, dar finantele nu elibereaza decat dupa mai 2010 penrtu anul 2009. Tot potrivit legii, poti solicita adeverinta de venit partiala, dar finantele refuza. Tu ce ai face in cazul acesta? Acum suna la Ministerul Muncii sa vada ce-i spun si astia.

Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)

fetelor...eu va spun cu mana pe inima...mie asa mi s-a scarbit de Romanika noastra..de nu va vine sa credeti...asa se contazic unele cu altele..de nu mai stiu ce sa mai zic......luai-ar naibii cu cine a facut legile astea proaste...si foarte proaste...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Imi pare cam slabuta miscarea azi.... unde sunteti?

20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Doris - multumesc foarte mult Bafta la eco!

Pirelia - bafta la eco!

Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy,ati rezolvat cu clientul ala rau platnic? V-a dat banutii?
Dankutza, si la mine multa vreme se vedea doar colacu de sunci , si acu inca partea de jos e mai pronuntata ca de fapt e colacul de sunci inainte de bebe..da parca parca incep si eu sa seman a gravida si nu a suncoasa
Pirelia, bafta prietenei tale, dar..mira-m-as sa rezolve ceva daca suna la minister! O sa o mute din telefon in telefon...si tot nu o sa o lamureasca nimeni!

Proaspata Doamna!

Laura, 24+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Laurairina cred ca mai sunt fete care au intrat in saptamana 25 ,doar ca nu prea posteaza...legat de poze ,cele mai recente sunt cele de pe picassa de la 21 sapt..celelalte nu le-am descarcat...

miany
24+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uitati ce am citit pe pagina evz.ro

"Primul subiect discutat în cadrul emisiunii "Evenimentele zilei" este scandalul legat de traficul de celule realizat de o clinic#259; privat#259;, patronat#259; de medici din Israel. În schimbul a 800-1.000 de lei, clinica Sabyc, din Bucure#351;ti, colecta ovocite de la femei de etnie rom#259; #351;i le folosea la fertiliz#259;ri in-vitro. "

Bleah! Nu e destul ca romani au devenit minoritate la ei in tara. DAr sa mai ai si unul in burta. Bleah! Chiar nu au de unde sa recolteze. SUnt convisa ca sunt studente care au nevoie de bani si ar putea sa doneze ovule. La fel ca si cu donatorii de sperma, tot studenti care au nevoie de niste bani.

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca nu sunt rasista. Nu am nimic cu nici o etnie din tara noastra, dar cu tiganii... Lucrez intr-un mediu cu multe nationalitati. Si nu am nimic de impartit cu nici o rasa de pe pamantul asta, dar pe tigani... Nu mai scriu ce le-as face. Sunt acrita de ei.

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR,
voi ati inceput sa faceti cursuri de gimnastica care ajuta la nastere?
si cum pot citi si eu cartea de pe contul comun?
eu pot sa ma uit decat la poze, dar nici vb de carte
cumva este alta parola?

lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

www.evz.ro/articole/detalii-articol/859891/Medici-israelieni-acuzati-de-trafic-de-ovule-la-Bucuresti/" target="_blank">articol

Cred ca ar trebui avertizate fetele de la FIv care se duc la ceasta clinica/

18+ moi si Cezarica

Mergi la inceput