Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
christinam spune:
Cryss oana vad ca esti si tu expatriata, nu ma mir ca esti nemultumita. Si eu aici sunt foarte dezamagita de monitorizarea sarcinii. Nasterea e ok, conditii super, suport moral insa in timpul sarcinii nu-ti fac nici un sfert din ce iti fac in |RO. Barem tu ai medic, aici ai numai moase. Pai daca pe o prietena de amea au lasat-o pana in saptamana 42 , nu numai ca nu-i declansau nasterea dar nici nu monitorizau fatul deloc, sa vada starea placentei sau cantitatea de lichid sau sa-i examineze colul.O chemau moasele din 2 in 2 zile s-o intrebe, na cum e? Nici un semn ca nasti?, si cum nu era o trimiteau pur si simplu acasa.Iti dai seama ca fatul ar fi putut suferi din cauza postmaturitatii. Na, ca iar m-am intins cu offurile mele, cred ca fetele deja sunt plictisite sa ma auda despre asta.
Camy ti-au trecut contractiile?
Pireliaasta e un rau asa din senin sau ti-a fost si inainte rau de la sarcina?
19 , mamica de David 5 anisori
laurairina13 spune:
Lorelix, eu am de ales asa: fie nasc in spital la mangalia, cu o doctorita care numai cezariene stie sa faca, si e buna cica, si ma costa si putin-adica cat se da prin spitale la ceza plus spagile de rigoare.
Fie var II: sa merg la doctorul care ma monitorizeaza acum si de care sunt ft multumita-din Constanta, daaaar...el nu mai e primit in spital( ca asa au patit toti medicii buni din Cta care colaboreaza si cu clinici particulare-nu au mai fost primiti in spital la nasteri), deci trebuie sa nasc cu el la o clinica particulara nou deschisa si super dotata si toate conditiile din lume-dar costa 45-nasterea normala si 50mil cezariana!!
Si noi cum am depus acum acte pt prima casa, si daca am avea noroc sa ne luam apartament in vara asta, ioka bani, deci.....ioca nastere la clinica! Acolo la clinica m-as fi riscat sa nasc normal , ca esti tratata omeneste, nu te injura nimeni ca la abator, nu ti se spune ca ti-a placut cand te-ai f..., asa ca tre sa induri sa nasti, si multe alte jigniri din spitalele noastre
Deci sunt intr-o mareee dilema!N-a ca m-am latit si cat o zi de post aici..
Proaspata Doamna!
Laura, 24+ Mara Teodora
poze
laurairina13 spune:
Mai,da restu fetilor pe unde umbla??????? Krelia, Ramonika, Rgagapie, Ramonacopot, Danangie, Dymomo, LauraGarner, Myrella, Edelya, Dienutze, Douradoudou, Stephi, Larisel, Crlp..si restu gastii????? Sunteti toate in concediu cu burtile la soare ca Simina???
Proaspata Doamna!
Laura, 24+ Mara Teodora
poze
christinam spune:
Na, ca a trebuit si azi sa-mi dau stomacul afara, nu se putea
Laura eu sunt intr-o continua mirare de cat au mai crescut scorurile in Ro. Ce nedrept sa trebuiasca sa dai atatea bani practic pt normalitate. Nu pot sa inteleg cu ce le incalzeste pe asistentele alea de la stat sa fie asa cutre cu femeile care nasc, ca nici nu au mare lucru de castigat. Ca de spaga, daca esti bine tratata dai oricum, ca nu mai stii cum sa multumesti.
christinam spune:
Daca ai putea sa comasezi medicii buni si tot ce t-i se face in Ro in sarcina cu conditiile in care nasti in vest, ai face un sistem super beton.
monis5 spune:
Fetelor cu CM pe risc maternal - poate raspundeti si voi la fata asta de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139833 ca de o saptamana a postat si nu are nici un raspuns
Mercic
monis 24
laurairina13 spune:
Asa e Christina..in normalitatea din spitalele de stat asa suntem tratate cam in procent de 90% cu toate ca se da spagaaa si in stg si in dr...tot degeaba!
Daca vrem sa fim doar tratate omeneste, trebuie sa platim inzecit!Ca si in clinicile astea private e cu dus intors, poti sa patesti si pe acolo ceva, si asta iti poate confirma Camy , din pacate, cu vf si indesat!
Proaspata Doamna!
Laura, 24+ Mara Teodora
poze
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Fetelor cu CM pe risc maternal - poate raspundeti si voi la fata asta de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139833 ca de o saptamana a postat si nu are nici un raspuns Mercic monis 24 |
i-am raspuns eu.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 21+
Pirelia spune:
Avalon, mercic de sfat.
Cristinam, toata sarcina nu am avut probleme majore (2-3 arsuri, cateodata o durere mai puternica), nici vorba de greturi si varsaturi. Asta pana azi-noapte.
Medicul de familie mi-a spus ca este de la mancarea din ziua respectiva, prea mute alimentere, combinaii grele, lichide reci, etc. Mi-a spus sa ma bazez mai mult pe fructe decat pe mancaruri preparate, sa incerc sa consum cat mai putin ceapa prajita, varza, fasole si alte mancaruri grele. Lichidele sa nu mai fie reci, etc. De asemenea, daca in urmatoarele zile am iar astfel de probleme fuga la ea.
Pana acum in toata sarcina am pus 9 kg. Deci ste cazul sa ma mai temperez. Va scrisesem mai demult ca nu ma pot opri din mancat, dar acum, dupa aceasta patanie, o sa fiu foarte restrictiva.
Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)
lorelix spune:
LAURA,
mama ce preturi la particular
au luat-o razna astia
si la stat cica-i de groaza
OFFF...
sa speram ca vom trece cu bine peste acest infricosator subiect legat de SARCINA
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]