Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

PS Ma invatatzi sa dau raspunsurile cu citat ? Eu nu stiu sa fac
Sunt si eu miiiiica..

_
28+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Te duci la mesajul la care vrei så råspunzi si vezi deasupra mesajului ca este o foaie micå cu sågeata verde si atunci cand pui mousul pe el apare reply with quote..Ei bine ala e

Sper ca ai inteles ceva ca pe mine azi m-a cam batut soarele in cap

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Multumesc frumos si noapte buna!

_
28+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM zis doar ca era un gand nu ca ma si apuc de ele Lenea e prea mare. In plus ajunge si bucata de soatza in 10-15 minute asa ca ma pot baga linistita in pat la

NE vedem dimineata la cafea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

mda....nu e corect..eu mananc jeleuri si voi vb de vinete...chiar vreti sa nasc la 6 luni jumate?
glumeam...dar maine fac si eu...
cine nu mai are somn noaptea ca si mine?.....
zpuneti-mi si mie ce sa fac sa adorm ca o iau razna....noaptea nu pot dormi si ziua nu ma vad trezita...

love ya bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

app...cum schimb semnatura? am uitat

love ya bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

De pe amazon.com am comandat hainutzele, ar trebui sa ajunga pe la sfarsitul lunii.

Noapte buna tuturor!

Raluca

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, am pus si 3 poze. Sunt mai vechi, de cand era burtica mai mica.

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele.Va invit la o de cafeluta 3 in 1 lapte ceai si niste fursecuri.Pofta buna.

+27 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata
Iulia,ms de cafea
Uff,ca nici nu mai stiu ce sa fac de mancare...Monica,poate nu ai vazut postarea de asearate rugam sa-mi zici cum faci pastele cu varza calita; si inca cineva zicea de paste cu cartofi...

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salut, ce fac burticile mele frumoase si fericite ?

Nu am pierdut un cuvintel din ce ati scris, sunt f constiincioasa, am recuperat tot tot, insa e f greu sa pierd o zi fara sa va citesc, pt ca apoi imi este cumplit sa alerg si sa tot gafai dupa voi.
Noi suntem in renovari destul de mari si ma trece cu fiori cand aud vorbindu-se de "aranjarea cuibului", iar camera in care va dormi bebe arata mai rau ca o taverna, la momentul de fata. Sunt si f suparata pt ca amandoi ne hotarasem sa punem gresie antiderapanta si sa racordam la incalzire doua tevi care sa mentina pe sub gresie o temperatura constanta de 20-25 grade, insa faptul ca stam cu mama ne-a dat de furca fix ca atunci cand esti coinsiderat mic si prost ca nu stii ce faci. Ieri chiar am avut o zi aiurea tare din cauza asta.

Au fost multe sarbatorite, si gravidute si copii si soti, le urez multa sanatate si la multi ani frumosi !
Urez bun venit ralucai, o imbratisez pe cristina sa o mai lase in pace problemele, sa se insanatoseasca toti 3 repede, pe monica o pup si ma bucur ca a reusit sa nu puna prea tare la suflet rautatile unui anumit user , pe Manga o asteptam cu vesti de la revederea cu iubitul, pe kiki o felicit pt perechea de copilasi, iar de selenica, eu am retinut (sper sa nu zic si prostii )ca ea facea parte din gasca de joi cu mersul la eco.

In alta ordine de idei, noi inca nu avem un nume pt bebelus. Mai exact, nu ne putem pune de acord. Sotul meu e setat pe Frederic, care desi imi suna ok, imi inspira cam multa seriozitate si, in plus, ma gandesc cu groaza cand va fi intrebat bietul de el de mai multe ori cum il cheama si varsta la care va reusi si el sa isi spuna corect numele, fara sa il stalceasca. Eu as avea mai multe preferinte, insa la multe sotul meu stramba din nas si abia abia am gasit Matei (asta a fost ales inca de dinainte de a ramane insarcinata cu Daria si era pt eventualitatea in care iesea baiat atunci), Adrian si Teodor. Uof, ziceti si voi ceva... In ultima instanta, vom combina, dar tot nu sunt happy pe deplin. Sper, pana nasc, sa ne si hotaram totusi, sa nu ajungem sa continuam negocierile telefonice din maternitate.

kawacihan, pls, mi-e inima la wrap-ul acela rosu si frumos al vostru. Spune-mi, te rog frumos, compozitia materialului din care e facut. Te-am mai intrebat o data, insa atunci nu ai intrat o perioada. Eu am reusit sa iau unul, din bumbac 97% si elastan 3%, de aici de la o fata de pe forum, insa vreau sa ma orientez si spre un sling. si mersi !

S-a trezit printesa mea, sper sa mai intervin in timp real, pana se da startul nasterilor la odisee !

Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

............ sper sa mai intervin in timp real, pana se da startul nasterilor la odisee !

..se va intampla si asta ?

Gegea ne bucuram ca esti la zi cu cititul s ca esti bine.
Succese la amenajari si la ales numele

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput