Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Iuliapapusa cafeaua e foarte buna mai ales cand ai ochisorii lipiti si trebuie sa pleci la ultima zi de muncaaaa yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Multumim de tratatie 
Cea mai fericita
32 + cu 
lutoniana spune:
Ralucapaun am vazut pozele esti in gasca cu Manga, Iuliapapusa, Diana15
te pup cu drag.
Dar nu am inteles de ce sunt asa mici ....ca nu am putut sa te vad bine si sa studiez cu ce rimel te-ai dat ....oare numai la mine e asa ? 
Cea mai fericita
32 + cu 
aidaciolac spune:
'neata si eu 
deja sunt murata ca m-am invartit si eu putin prin casa
, huh , oare cat de cald va fi si azi !!!
lutoniana 
bravo fatoooo , ultima zi de servici , sa iti fie de bine si asteptare linistita la ziua Z

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ionika spune:
Multumesc pentru aprecieri! Din pacate aparatul meu foto s-a busit si mai dureaza pana il repar.
Ina alta ordine de idei, aseara am avut dureri si contractii cam naspa, am luat 2 no spa la interval de 2 ore, ca nu treceau. Nu a cedat, asa ca am luat jumatate de Gynipral.
Stie cineva la ce diferenta trebuie luate no spa, daca mi-a recomandat max 4/zi?Adica, daca nu cedeaza durerile pot lua alta pastila?
Cat am fost in spital mi s-a spus sa nu stau cu dureri ci contractii, mai ales ca am uter cicatricial.
Ioana
techila spune:
buna dimineata!
sa o felicitam cu totii pe lutoniana care de azi incolo va intra in randul celor care fac...nimic!!!!

. de trei ori TRAIASCA!!!!

si mie mi-a venit destul de tarziu soatza ieri din bulgaria, m-a luat de la mama in miezul nopitii si am mers la casutza noastra mirosind a cornuri. nu m-am laudat de ce a fost plecat: a achizitionat inca 3 panoaie solare asa ca o sa am muuuult curent electric

. si sunt sigura ca voua vi sa pare banala si stupida bucuria mea, dar eu am CURENT!!!! acum sunt doreii pe casa si le monteaza.
soatza e plecata sa cumpere nu stiu ce materiale, il astept sa imi faca si mie cafeluta

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
mkunigunda esti in lista 
cine mai are de dat date ?![]()
ionika felicitari si la cat mai multe 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
wow techila e super
nu e deloc banal ... sa stii ca si eu sunt interesata dar nu am nici o idee cat este investitia si cat face fata sistemul ... cu/fara soare ...
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac wow techila e super nu e deloc banal ... sa stii ca si eu sunt interesata dar nu am nici o idee cat este investitia si cat face fata sistemul ... cu/fara soare ...Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mai asteapta nitel ca iti zic eu cum e si la cat se face fata, ce suporta si ce nu si iti zic eu cat costa investitia si iti zice soatza mea unde e cel mai ieftin, cel mai bun....ca el le stie pe toate

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si
aidaciolac spune:
merci 

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi