Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
deci nu mai pot , adorm pe tastatura
asa ca va
si fug in pat langa sotior sa nu mai adorm in canapea ...
va
de nu va vedeti ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Noapte buna fetelor sa va fie somnul linistit si odihnitor 
Cea mai fericita
32 + cu 
Iulika29 spune:
Noapte bunå fetelor...Eu mai stau putin..Poate gasesc si un film cu care så ma ia soomnul mai tarziu..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
33+cu
Bruce Nicholas
mkunigunda spune:
Lutoniana nu de alea crescute, din alea cu lapte batut si praf de copt. Am mai facut in studentie prin camin, pe reshou si de-al naibii ce eram deschideam usa de la intrare sa se simta in tot caminul mirosul
...ce mai vremuri..
Acum nu am somn, am si dormit vreo 3 ore dupa munca, asa ca imi astept consoarta, tre sa aterizeze
Iulika, sa vedem daca imi iese experimentul...
PS Ma invatatzi sa dau raspunsurile cu citat ? Eu nu stiu sa fac![]()
Sunt si eu miiiiica..
_
28+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
Iulika29 spune:
Luto sår'na pt parolå..
33+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mkunigunda PS Ma invatatzi sa dau raspunsurile cu citat ? Eu nu stiu sa fac Sunt si eu miiiiica.. _ 28+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala. |
Te duci la mesajul la care vrei så råspunzi si vezi deasupra mesajului ca este o foaie micå cu sågeata verde si atunci cand pui mousul pe el apare reply with quote..Ei bine ala e
Sper ca ai inteles ceva ca pe mine azi m-a cam batut soarele in cap

33+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Cum mah gogosi??
Eu vroiam sa coc vinete
Nu de alta da e racoare.
Si vad ca nu-s singura care-si asteapta oatza. Anco e cea mai fericita ca a venit deja. Kinga, ne tinem companie, da faci cinste cu o gogoasa 
REstul vad ca ati clacat. RU-si-ni-ca ![]()
![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Cum mah gogosi?? Eu vroiam sa coc vinete ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
La ora asta???
..Adica la mine e miezul noptii dar la voi e 1
..Tare treaba..Gogosi, copt vinete la 1 noaptea..Nu-i rau..Eu ma bag in pat, ne auzim maine la cafea..

Spor la treabå, fetele..
33+cu
Bruce Nicholas
diana_n spune:
Katerryna, Monica multumesc frumos, le-am facut si am si mancat jumate de tava (cu sotul)
Diana
32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
mkunigunda spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Cum mah gogosi?? Eu vroiam sa coc vinete Si vad ca nu-s singura care-si asteapta oatza. Anco e cea mai fericita ca a venit deja. Kinga, ne tinem companie, da faci cinste cu o gogoasa ![]() REstul vad ca ati clacat. RU-si-ni-ca ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 31+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Eu am terminat! Astept sa se raceasca si le pudrez (cu zahar, nu cu altceva
Cum stai cu vinetele?
_
28+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.