Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 7
mkunigunda spune:
Saptamana viitoare ma duc si eu putin la marea neagra, credeti ca pot sa stau la soare? Mentionez ca analizele sunt ok, la fel si tensiunea, mi-e doar teama sa nu afecteze razele burtica. Si am costum din 2 piese, ce ziceti, merge?
Doctora mea e in CO, si nu as suna doar ptr atata lucru..
Orice alte sfaturi legate de plaja si baie sunt bine-venite!
_
28+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco daciana, tu l-ai facut?(vaccinul) ![]() anco 31+ |
zau ca m-ati inebunit cu vaccinul ala , in 2002 am nascut cu cezariana si nu am facut nici un vaccin si nici probleme nu am avut si nici acum nu imi voi face

luto super tare bancul

nah azi a fost ziua revenirilor in odisee

... mai am de

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mkunigunda spune:
Somn usor Monica
Eu ma duc sa fac niste gogosi
, ca acum e mai racoare. Azi am crezut ca mor de cald, a fost crunt
si nu am iesit din casa decat dimineata si dupa-masa (a se citi pana la serviciu si inapoi)
Daca imi ies bune, va pun reteta pe forum 

_
28+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
Iulika29 spune:
Gata am terminat si eu de citit si tot må asteptam så scrie si Manga dar la cat de bella si cucieritoare s-a facut nu cred ca a mai lasat-o Sergiu si la comp..
..Bineinteles ca atunci cand termin de citit voi va intoarceti in pat
..
Am citit ca ati schimbat parola..daca sunteti dragute , cand aveti timp så mi-o tirmiteti si mie..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
33+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Daca imi ies bune, va pun reteta pe forum ![]() ![]() _ 28+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala. |
Asa så faci..poate probez si eu..
..Kinga nu?www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
33+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui katteryna Lutoniana permiti sa ma bag si io la somnic? Ca taaaare m-a obosit maratonul...Promit sa revin dimineata cu cafea proaspat macinata |
Bine fie dar la 7 e desteptarea la cafea
Cea mai fericita
32 + cu
mary_07 spune:

Mi se inchid ochii aici de somn...dar tot nu m-am lasat pana n-am recuperat tot tot
Ati avut azi tastarnita nu gluma
Monica,parca tu ziceai de paste cu varza calita
si inca cineva de paste cu cartofi...

dupa emoticone va dati seama ca mi s-a facut pofta si as dori reteta

Merg sa vad pozele![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
33+, cu
-Razvan
daciana.ilie spune:
fetelor, eu ma bag la un dush ..nush al catelea pe ziua de azi si merg la somn
nb va urez !
daci
30+ cu Darius
anco spune:
SI eu sunt lonely si ma plictisesc.
Anco, soatza ta pe unde umbla? AL meu e pe drumul de intoarcere de la Iasi si stau cu tensiunea la maxim si inima-n gat. Nici sa dorm nu pot pana nu il vad safe langa mine. Ca asa m-am saturat de drumurile lui de numai pot 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
[/quote]
al meu tocmai a ajuns de la rosia montana, asa ca va pupacesc pe toate si va spun noapte buna
anco 31+
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Eu ma duc sa fac niste gogosi si nu am iesit din casa decat dimineata si dupa-masa (a se citi pana la serviciu si inapoi)Daca imi ies bune, va pun reteta pe forum ![]() |
Adica tu faci gogosi dinacelea framantate si crescute si prajite la 12 jumate noaptea ?

Cea mai fericita
32 + cu