Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 6
katteryna spune:
Deci 1.trimitem una bucata pupic direct pe burtik Mariaanei
2.rugam Ionika sa ne mai trimita pozici ca nu ne saturam cu una.
3.facem cerere la Cristina sa il mancam pe Andreiutul ei de care ne este tare drag!Si cat de prietenos este el cu fetitele!
33+ cu floricica
RAISA MARIA
lutoniana spune:
Andra pasare de noapte numai asa tarziu ajungi acasa ? hmmmmmm...sa nu crezi ca nu am observat si nu am notat ![]()
![]()
in calitate de mamaie ce sunt ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
daciana.ilie spune:
deci nu ma prinde la nici un vaccin ... m-am hotarat - multumesc diana
- subscriu ....
daci
30+ cu Darius
mkunigunda spune:
Bine ai venit Raluca
Poti sa ne zici de unde ai comandat hainutele? Si eu caut sa cumpar, dar prin magazine nu prea am timp sa ajung acum, asa ca metoda on-line e perfecta
Tequila eu am alta strategie, legat de mijloace de transport in comun: ma duc la locurile rezervate si ii scol de pe scaun cu "imi dati voie sa ma asez?" si gata...pana acum a mers, nu comenteaza nici unul
Uve got mail felicitari pentru reusita mamei! Ca o paranteza: eu incep sa o inteleg pe mama mea mult mai bine si sa o admir mai mult de cand sunt insarcinata, ma simt mult mai aproape de ea decat inainte. Ii multumesc pentru tot ce a facut ptr mine, mai ales ca m-a crescut singurica.
Lutoniana super bancul

Fetelor din Bucuresti: foarte frumoasa intalnirea, sper sa o mai repetati si sa pot sa ajung si eu. Tare as vrea sa ne cunoastem. Din August sunt in concediu prenatal

_
28+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.
katteryna spune:
Lutoniana permiti sa ma bag si io la somnic? Ca taaaare m-a obosit maratonul...Promit sa revin dimineata cu cafea proaspat macinata
Somn usor fetelor!
33+ cu floricica
RAISA MARIA
diana_n spune:
Monica mai esti pe forum? te rog zi-mi cum faci baghetele la cuptor?
Diana
32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
aidaciolac spune:
ok , si eu la faza de recuperat imbracata in
nu de alta dar sa nu mai pierd maine timpul ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
Diana te referi la bruschete?
Daca nu mai e Monica iti pot spune cum le-am facut eu dar nu am folosit baghete ci paine neagra ca asa mi-a placut mie. Am taiat felii subtiri pe care am pus rosii tocate marunt, usturoi tocat la fel si cascaval ras. Pofta mare!
Acu chiar am plecat la somn. Pupici pe burtici
33+ cu floricica
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
Mai sunt, aici pe baricade, pe ora Americii ![]()
DEci pusei baghetele taiate pe jumate la cuptor, cand s-au rumenit le-am scos si uns cu usturoi si deasupra rosii tocate unse cu un strop de ulei de masline (adus de la Grechia) si neste busuioc (uscat ca la noi nu este proaspat) si le-am pus pe paine. SI am papat 3 jumatati de baghete ca purcelu'
Prin baghete inteleg painici mici gen bagheta, cam un sfert de bagheta. DA poti sa faci si cu felii de paine sau ce vrei tu.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata