Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 17
katteryna spune:
Iulika pupam Zzuzika harnicuta!
Pai nu tre sa stie soriceii bata-i vina cine-i sefa prin zona?
Lutoniana stai linistita cu hainutele.Asa intrasem si eu in panica la inceputul saptamanii si cand m-am pus pe cumparat...si inca nu mi-a iesit microbul din sange dar tre sa mai vedem si alte magazine![]()
Manga ma bucur ca ai calatorit mai bine!Oare bebe simte presiunea?
Dar acum e bine si il pupa tati al lui, nu? Si zici ca ai poza cu Tudor Chirila?Hmm sunt geloasa!
pazza si mie mi se spune ca am burtica jos.Relax, nu putem fi toate la fel
33+ cu floricica
RAISA MARIA
MangaGirl spune:
mimiko soacra ta e mortala. da' d c nu-i spune sotul vreo 2?
cat despre sarcina jos...asa mi s-a spus si mie, placenta subtire, copilul jos tare, burta tuguiata. acum ca s-a intors poate simt ca-l scap.
kiki felicitari pentru fetita
.
techila esti mortala cu petitul :)
am vazut ca s-a vorbit de animale in casa. eu am avut pisica de 2 ori...de fapt stateam in casa cu persoane cu pisici. ar trebui sa-mi fac un test? ca ele nu au fost vaccinate. nu ma pronunt, stiu insa de la mama ca o colega de munca are toxoplasmoza de la pisici. de fpat si ea si mama ei. si a facut femeia tratament, dar nu-i mai trece. stiu ca isi facea probleme in sarcina. si mai stiu ca ori ea ori o alta colega cand a ramas gravida a trebuit sa isi caute casa ca mama ei care are ap cu 3 camere nu a vrut sa renunte la pisici la rugamintea fetei. ca altfel ar fi stat cu ea.
am si prietene cu pisici care au copii sanatosi, dar eu una nu cred ca as mai tine. mai ales cum sunt astea englezesti tubby foarte latoase si care lasa par peste tot.
caini nu am avut, asa ca nu ma pronunt :)
MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:

Ce dulce esti..
.Nu e vb de trisat dar ma zis ca voi calcula cum calculeazå moaså si nu vor scrie data UM ci data de la eco tocmai de aia am si schimbat..Mie din luna 4 imi calculeaza moasa asa..Påi suntem aproape..Eu am 28 august..Esti inaintea mea cu o zi..Mie mi se pare o coincidenta så nasc exact pe 28 august dar vom vedeawww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
pai mai veveritelor, dimineata eram doar eu cu aida la datorie pe forum...m-am dus si am prestat treaba, am dat cu lavabil prima mana la dulapul pestilor. deci am fost arnica![]()
vai mimika, cand ai zis cu perna de laptat - ca era doar soacra-ta acasa am crezut ca zici ca a mancat-o
. iertare pentru gandurile necurate
lutoniana, ti-ai raspuns singura, nu se sprijina in nici un fele casele neconsumatoare de resurse pamantesti, era vorba la un moment dat, intr-adevar, dar da-ti seama ca a murit. se facusera liste...eram si noi pe ele...nebunie mare, deja se calculau spagile ca se te bage pe liste...a crapat oricum
o sa fac un mesaj acum cu ce inseamna exact casa mea...preturi si altele
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila vai mimika, cand ai zis cu perna de laptat - ca era doar soacra-ta acasa am crezut ca zici ca a mancat-o ![]() . iertare pentru gandurile necurate![]() |
nooo, ca ea are dinti de aia falsi, ii da jos pe toti odata, cred ca nu s-ar fi descurcat sa molfaie la polistirenul ala din perna
Deci, pestii au dulap aproape terminat. Dar o usa, ceva?
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
Iulika29 spune:
Må duc så bag poze proaspete de ieri ..Tare frumos a mai fost, Tare fain e så ai caså, curte..Dar poate, poate vom putea si noi vreodatå så ne indeplinim visul..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui techila vai mimika, cand ai zis cu perna de laptat - ca era doar soacra-ta acasa am crezut ca zici ca a mancat-o ![]() . iertare pentru gandurile necurate![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
Techila esti de coma

[:)))]Mihaela
32+ cu
baby Joshua
kawaichan spune:
citat din mesajul lui Iulika29![]() Ce dulce esti.. .Nu e vb de trisat dar ma zis ca voi calcula cum calculeazå moaså si nu vor scrie data UM ci data de la eco tocmai de aia am si schimbat..Mie din luna 4 imi calculeaza moasa asa..Påi suntem aproape..Eu am 28 august..Esti inaintea mea cu o zi..Mie mi se pare o coincidenta så nasc exact pe 28 august dar vom vedeawww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
Mihaela
32+ cu
baby Joshua
mimika spune:
Mie mi-e ca ii nasc de ziua mea, pe 14 august, ca undeva pe atunci o sa am 36 de saptamani, targetul asistentei lui Tutu. E si frumos, dar chiar sa fim 3 din familie nascuti in aceeasi zi?
Bine, ca ziua mea s-ar cam anula, ca nu as mai conta asa mult...
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
diana_n spune:
Gegea al 2-lea nume al baiatului meu e Theodor si inseamna "darul lui Dumnezeu"
Alex25 vine baby curand, intr-adevar
Acum la a 2-la sarcina parca trec altfel saptamanile.
Ce mi-au placut hainutele tale, m-a distrat hainuta de ploaie (tare nu cred c-o sa ajunga vreo picatura la ea, o s-o protejezi tu mult prea mult
) si mi-a placut vesta de blana. N-am mai vazut asa ceva, e foarte frumoasa !
Lutoniana eu stiam ca am baiat si tot am cumparat doar hainute verzi si galbene. Verde kaki deschis e culoarea mea preferata, lenjeria de pat e pe verde (cu animale din jungla), perdeaua din camera lui, asa ca si Peter prefera verde
. Era mic de tot si prefera mingea verde, mai tarziu trenul verde (Percy pentru cunoscatori), masina verde (Chick Hicks din Cars pentru cunoscatori). De fapt lui ii sta bine in albastru ca e blond, dar vrea verde. Sincer n-am avut de gand asta, dar se pare ca de mici le putem forma gustul.
Diana
32 saptamani si Peter (3 oct 2005)