Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 16
kawaichan spune:
Hallo fetele,
Io am lenevit toata ziua in speranta ca-mi trec arsurile de de dimineata.Inca le mai am dar moderato.
Gegea,e 95% bumbac si 5% spandex,asa scrie pe eticheta.
Techila felicitari pt panoaie
Si pe mine ma pasioneaza subiectul dar deocamdata nu avem pe ce sa le punem,eventual pe acoperisul blocului
Sa ne tii si pe noi la curent daca ai chef cu detalii tehnice![]()
Selen felicitari pt ursulica!
Manga welcome back to "insorita" Londra![]()
Mihaela
32+ cu
baby Joshua
aidaciolac spune:
selenico wow 2,4kg
felicitari si o dondoneata sanatoasa 
manga bine ai revenit si ma bucur ca esti 'ok' in comparatie cu dusul in RO
la party cu noi ![]()
luto asteptam sa dai de baut si de papa ca si asa imi e foame si azi nu am gatit nimic ca a zis husbandu ca la restaurant ca sa nu fac caldura in casa
si acum se fofileaza 
pazza si eu cand am fost la ultimul control s-a speriat dr in prima faza cat de jos e bebe ca nu putea nicum sa ii masoare capul si cand a masurat colul s-a linistit ... asa ca caaaalmaaaa 
monicutz mai dar ce tarziu te-ai trezit
oare de ce? ![]()
... ma bag acum sa vad si celelalte poze puse in ultimele zile in contul comun
o sa caut ca nebuna ca deh , daca nu am linkuri ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kawaichan spune:
Iulika nu trisa cu DPN-ul
Stiu ca e exciting sa vezi mai multe sapt la semnatura dar cand vei naste pun pariu ca iti vor scrie varsta sarcinii in functie de ultimul UM in carnetul de gravida:))
Vrei sa ne batem in DPN-uri?
Al meu e pe 27 august acum,sic sic sic![]()
Mihaela
32+ cu
baby Joshua
madalina84 spune:
Salutare si de la noi
Mie aseara nu mi-a mai mers forumul dar pana sa stricat de plictiseala m-am apucat sa citesc primele capitole ale odiseei.M-a emotionat tare sa citesc cum fiecare fata venea cu vestea ca are 2 liniute
.Am vazut ca MIMIKA si MONICA au fost printre primele,caci unele fete au mai avut si necazuri
Eu eram in Germania cand am facut testul si cu rusine recunosc ca nu am fost tare incantata(din cauza respectivului donator)dar apoi mi-am revenit![]()
Sa revenim la prezent si eu am probleme mari cu arsurile,beau multa apa dar daca vad ca nu ma lasa iau un rennie.
Fetele voi vb numai de mancare si deserturi
si la mine a plecat bucataru la peste,asa ca pana maine cam pauza la bunatati
Va
si sa aveti o zi minunata fara calduri prea mari
29+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
SELEN felicitari pt grasunica,chiar e mare
LUTONIANA petrecere frumoasa,daca pana acum lucrai si tot aveai timp de prezenta imi inchipui cate absente o sa luam de acum incolo![]()
MANGA bine ai revenit acasuca,una din ele![]()
29+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
kawaichan spune:
Luto,ce culori iti plac tie la hainute? Eu zic ca mai degraba tii cont de asta..sa fiu in locul tau as lua de tot felul,in afara sa rochite/fustite pe care le-as lasa pe dupa,in caz ca e fetita![]()
Mihaela
32+ cu
baby Joshua
mimika spune:
Si burtica mea e mai jos, ca cica fac baieti
. Dar am vazut tot felul de modele de burti, nu cred ca e obligatoriu sa stai cu ea in gat. Si nu iti mai face atatea griji, pazza 
32+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
katteryna spune:
Buna dimineata tarziu si de la noi!
Stiu ca am promis cafelute proaspat macinate in dimineata asta...ma revansez cu un suc de ananas?![]()
Ralucapaun si eu vad pozici mici mici ca si Lutoniana dar descifrez o fata frumoasa pe acolo
Gegea
spor la treaba in renovari iar rezultatul sa fie asa cum iti doersti tu!Sper sa ajungeti la un compromis si in privinta numelui.Eu una sunt innebunita dupa Teodor
Lutoniana cate ore mai ai la servici?

Techila SUPER!!!Ti-au plecat doreii sau i-a clantanit si alungat un anume caine rau din curte?![]()
Selen
2400 la 32 saptamani?? Bravo ursulica!Papa de la mami tot!
Alex hainute sunt bestiale!Sa le purtati sanatoase!Nu mai zic nimic de blanita ca m-a lasat cu gura cascata!E superba!
33+ cu floricica
RAISA MARIA
selen80 spune:
multam de felicitari, doar ca v-am derutat putin, am 33 de sapt, nu 32, nu am apucat sa schimb si semnatura....oricum, eu sper sa se opreasca totusi pe la 3.5, sa nu ajunga chiar la 4
vad ca a revenit si Madalina, o sa citesc eu in urma sa vad de ce ne-a tinut in suspans atata timp
si Manga e acasica...zi merci ca-s 14 grade acolo, aici e nebunie mare, eu respir f greu cateodata, iar AC n-am decat sus in dormitor, unde n-am net
asa ca stau si sufar in living....
vineri am mai cumparat si eu niste lucrusoare, aveau reduceri la Cridokids...am luat cu galben, portocaliu, bleu, verde, i-am zis vanzatoarei sa nu-mi arate nimic roz
deja a luat soacra-mea lucruri roz, plus ca am eu o presimtire ca tot ce vom mai primi cadouri vor fi tot pe roz
cu burtica o sa fac poze cat de curand...dar nu e f mare, va zic de pe acum....iar eu am luat pana acum 6.5 kg toata sarcina 
sincer nu ma asteptam la o astfel de evolutie, avand in vedere tenditele mele spre ingrasare....
32+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni