Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 15
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pazza o de la mine pt cine s-a trezit somnorici...m-am trezit cu o pofta de si nu are cine sa mearga pana la magazin sa imi ia... ...al meu viitor sot lucreaza ture de noapte iar ziua pana la 3-4 nu se trezeste... bine ca s-a inventat internetul ca daca nu faceam cu capul..imi dati si mie un sfat...am aproape 27 de saptamani si cred ca sarcina e pozitionata cam jos...am sa pun zilele astea si o poza luni merg la medic dar pana atunci parca trec ani ...ooofff greu e sa nu sti nimic ![]() 26+.. |
ce inseamna ca e pozitionata jos? E burtica mai jos, asa o vezi tu? Sau stii ca ai placenta mai jos, spre col?
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Vrem si noi niste poze cu bella si cucieritoarea Manga ![]() , din Romania.. |
si eu vreau si mai vreau si cu burta Selenicai sa vedem cum arata cu asa o Ursulica in ea

Cea mai fericita
32 + cu
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui pazza imi dati si mie un sfat...am aproape 27 de saptamani si cred ca sarcina e pozitionata cam jos...am sa pun zilele astea si o poza luni merg la medic dar pana atunci parca trec ani ...ooofff greu e sa nu sti nimic ![]() 26+.. |
Så stii ca si eu am 'dus' sarcina jos..Asa a zis moasa si se vedea ca am burticutza jos nu am avut-o asa in sus cum am vazut la alte fete, deci e diferit , så nu iti faci griji..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
pazza spune:
mimika e burtica mai jos...poate gresesc eu...dar am doua vecinute care au aproximativ aceeasi varsta a sarcinii ca mine si e pozitionata burtica tare sus...mda..poate sunt eu mai
cumnata mea a nascut de curand si mi-a zis si ea ca i se pare ca e sarcina pozitionata cam jos...acu nu stiu ce sa fac...pana merg la medic o sa fiu cam 
26+..
pazza spune:
Iulika29...
oricum eu sunt cam agitata...mi se pare totul suspect...ultima data cand am fost la medic il intrebam de ce nu m-am ingrasat mai mult...la 26 de sapt am ,,reusit'' sa ma ingras doar 4 kg si jumatate ...numai burta e de mine
26+..
MangaGirl spune:
ah ce bine e sa fi primita asa regeste :) bine v-am gasit...daca e party ma inscriu, numai sa pot sta pe un scaun sau fotoliu mai bine...ca in picioare nu cred ca ma risc. astept pozele de la fratele meu sa le pun si eu pe webshots. poate pe maine ca azi face o excursie in tg mures sa o lase pe bunica-mea acasa.
am vazut ca se vorbea de etahn hawk...ia sa ma laud si eu oleaca. intr-adevar mama lui, leslie are o fundatie in bacau, la 5 min de unde stau ai mei. sta in Romania de multe ori si o prietena si fosta colega de facultate ii cunoaste f bine pe ambii. mama ei a fost inspectoare de engleza si e prietena buna cu leslie. asa ca irina (prietena mea) l-a cunoscut, au si cinat la un evenminet impreuna si ma intreba daca nu vreau sa fac baby sitting pentru cei doi copii vara asta in londra, ca el are un proiect aici si avea nevoie de cineva cu experienta. eu fiind cu burta mare si cu munca...am zis pas of course, sorry no can do.
si tot din capitolul laudarosenii...l-a cunoscut si pe tudor chirila pe o trecere de pietoni in marble arch. de fapt l-am vazut pe trecerea de pietoni si nebuna de colega mea a alergat dupa el ca sa-mi faca mie o poza. mie imi place mult cum scrie pe blogul lui...mi s-a parut putin arogant, desi a fost curios sa stie ce facem in londra. eu m-am fastacit ca o proasta, de parca nu mai vazusem vedete in viata mea si ma si spalasem pe cap cu vreo 2 ore ianinte asa ca arat in poza ca dracu' dar....m-am tras in poza? m-am tras.
lucia de ce nu veniti voi la londra mai copii?
MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
ah si dupa spusele prietenei mele, etahn arata mai bine in realitate 

MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 deci ma iau si eu dupa link-ul tau, ca mi-e ca ma bate duamna profesoara, asadar POZICI NOI |
hehehe , am stiut eu de ce ma supar
, dar vesta aia de blana e totala
+ multe altele ... 
iulika zau ce pisi tare ai
, mie imi place la nebunie cum fac cand sunt cu prada in gura Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
pazza spune:
fetelor eu fug la viitoarea soacra...trebuie sa dam comanda de prajituri pentru nunta....
v-am
si ne auzim mai diseara....
o zii frumoasa...
26+..
Iulika29 spune:
Alex am vazut si eu pozici frumoase..
.vestuta de blanå m-a dat gata
..e atat de frumoasåå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas

de la mine pt cine s-a trezit somnorici...
si nu are cine sa mearga pana la magazin sa imi ia...
...