Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu le-am scris si fetelor de la nov-dec sa voteze ratusca noastra , dar ma gandeam sa pun link-ul la semnatura mea ca sa-l vada bine....ce zici mamico??

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu le-am scris si fetelor de la nov-dec sa voteze ratusca noastra , dar ma gandeam sa pun link-ul la semnatura mea ca sa-l vada bine....ce zici mamico??

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

pai zic

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Poze cu David si noua "membra" a familiei

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5359416815664051810

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mihaela-mult curaj!Stii cum se zice ca ghinionul nu vine singur. Chiar s-au adunat la voi. Puitii nostrii sunt puternici decat ne inchipuim noi....

Chato scapa ieftin ca trimise furtunoasa la noi. Am dormit toti in ac camera ca urla vantul si l-au luat pe al mare fricile. Noroc ca am schimbat ferestrele ca altfel sigur dormeam cu ele in brate.

Anastasiei ii iesi astazi de dim schema cu intorsul pe burta, asa ca acu am incurcat-o ca vrea sa exerseze permanent si se enerveaza cand nu reuseste din prima...

si eu raportez caderi masive de par, dar isi revine el candva(la fel am patit cu Alex)

ce e drept, e drept... ratusca noastramerita sa ne "reprezinte" pe podium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

mababei prin cite ai trecut! bine ca s-a terminat cu bine

Copiii vostri ginguresc? Ca Monica mai scoate cite un g izolat si atit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mababei..bine ca ati trecut de tot ghinionul asta..de acum va dioresc multa sanatate si ganduri pozitive! DD sa fie in casa voastra sa va pazeasca de rele!

simona..tudor gangureste cel mai mult dimineata si dupa somnul de pranz..rade, tipa, ghiuie..si iar rade si scoate tot felul de sunete..care seamana a cuvinte cate-odata..

plec ca s-a trezit!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

g, e si un r...mai degraba arrr, dar noi avem si o luna in plus...cateodata ni se pare ca-i un cuvant, dar avem si noi imaginatia bogata...cresteti mari si voi curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Copiii vostri ginguresc? Ca Monica mai scoate cite un g izolat si atit.

Daaaa. A mea e vorbareatza tare: toata ziua: "aaaa", "eeeee", "gggg" si combinatii.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am revenit!

vazui discutii despre intilneli la anul (anu asta consider ca va faceti de cap ) si m-as baga si eu daca nu o puneti prea departe (de aeroport ).

ca sa nu ma-ntorc cu mina goala, luai bilete de vapor pentru sardinia, in septembrie; o sa mergem cu un cuplu de amici care-s in germania si ne vedem doar la vacante, o data pe an (au si ei un baietel care face 2 ani in octombrie).

mababei, bine ca s-a terminat cu bine cazatura aia urita!! mie mereu mi-e teama de asa ceva si cert sotul ca o mai lasa pe dragoana singura pe masa de infasat. (cos de gunoi avem linga ea, dar apa nu e)

vazui discutii despre kile, io ma laudam cu minus un kil fata de cind am ramas gravi, dar l-am luat inapoi, mi-a fost mila de el si l-am adus linga preteni
problema mea nu-s kilele, ci ca arat altfel la acelasi numar de kile, nu-s cum sa va zic: am mai mult fund, bazinul e inca mai larg cu vreo 4-5 cm fata de cum era inainte, tzitzele astea de pamela anderson ma deranjeaza ca-s multe si grele, parca am doua mingi...

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mababei - doamne cate ati patit. sanatate si tie si piticuluiucide-i pe magarii de la billa. listeria??????????giz...daca manca o gravida. merita omorati sau macar puscarie ca astia's pericol public pe bune.

cat despre gangurit...oooo...dopuri de urechi iti trebuie cateodata. are zeci de feluri de a face si le foloseste la greu.e suficient sa il intrebi "da?"si o ia de la capat.vorbeste si cu diverse obiecte interesant cum ar fi un scaun,sau o cutie de pizza. clar copilul asta nu scapa nemancat de mine
oricum la ce gura am eu e clar ca seamana cu mine

Mergi la inceput