Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 4
silvi8 spune:
salutare!
am reusit si eu sa citesc mai mult din urma. deja am pierdut sirul... nu mai stiu cui si ce vroiam sa zic![]()
crina mea gangureste de mult. e f vorbareata> uia, aaaa, eeee, nco, si tot felul de chestii asemanatoare
deasta e impropriu spus gangureste ca pe g inca nu/l are in dotare.
de saptamana trecuta se rostogoleste de pe spate pe burta si mai nou sta in fundulet. mi se pare cam devreme dar acum ca a vazut ca poate nu prea mai pot sa o tin...
cu kg stau prost
in sensul ca sunt f slaba, eram si inainte si acum sunt si mai si. daca aveti kg care va prisosesc mai expediati la mine![]()
aveti grija de voi si pitici
si am vazut ca aveti de gand sa va intalniti...frumos da mi se pare f greu, cel putin ptr mine. noi deabia reusim sa ne intalnim "tulcencele" de pe forum. oricum pana la anu mai e destul...
si inca ceva
, noi mergem cu fetita la mare la sfarsitul lunii. de ce nu puteti merge cu copiii?
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
aris26 spune:
ei lasa,sa vezi cand o sa-l descopere pe gggg.al meu a avut o saptamanain care a tinut-o langa cu gggg-ul lui pana il racaia pe gat si il apuca tusea.
am uitat sa va zic ca vorbeste la telefon cu matusi'sa si chiuie cand vede catzeii(saracii ce jumulit ii asteapta). dar cel mai dulce(ca tot vorbim de progrese)mi se pare faptul ca intinde mainile spre mine si ma atinge pe fatza,ma trage de nas,imi baga degetele in ochi si imi povesteshte cate in luna si in stele
simina_kin spune:
Deja au votat 3 fete de la mine

22+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">
UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
olishka spune:
Mababei mi-au dat lacrimile cand am citit prin cate ati trecut
Ma bucur ca sunteti mai bine
[bAris[/b] intr-adevar seamana David cu catelusul
Si inainte vedeam asemanarea si il comparam cu un Shar-pei
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
Dyana ai PM
22+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">
UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
inapreda spune:
Mabei, imi dau seama ce sperietura ai tras; groaznic! bine ca sinteti bine; multa sanatate;
Silvia, ma ofer eu sa-ti dau niscai kg care nu stiu ce cauta la mine pe buci si pe burta ca doar eu nu le-am chemat 
Ian e vorbaret si sociabil si "rinjos" ca ma-sa ![]()
Fug ca mergem pe o terasa cu muzica live.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
anamariame spune:
Wow, mababei, crunt ce ti s-a intamplat. Slava Domnului ca nu a fost mai rau.Fetelor, eu vreau sa ies cu fata la plimbare si nu pot, ca e infiorator de cald. In ritmul asta, cred ca nici la 9 nu se mai racoreste afara.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 vaaaai olga..cat e d frumos!!! ![]() ![]() ![]() hihihi si are mai multe cute ca David |
Yup! Tare dragutzi amandoi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Yup! Tare dragutzi amandoi. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Multumim

Olga, mamica lui David iepurasul