Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 am fost cu bebita la cumparaturi de costume pentru tati ![]() ; a scimbat serviciul si aici e tinuta obligatorie![]() |
Doamne ajuta !

Monica "scalda" placuta

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Leeloo21 spune:
citesc din urma de dimineata pe bucati si nu mai stiu ce vroiam sa zic si cui..am votat, am vazut poze..legat d eintalnire..despre bucuresti nu am decat cuvinte proaste de spus..in afar de parcul herastrau pe care-l frecventam si tot timpul gasim ceva nou de facut sau de vazut..e mare parcul si deaceea..in rest eu obtez pt munte..valea prahovei..sau unde vreti voi! si daca fetele din bucuresti vor sa ne vedem intr-o dimineata zic ue..sau dupamiaza..eu dupa 6 sunt disponibila sa ies cu bebe..k inainte este cald..
sotul meu pozeaza botezul Simonei acum..noi nu ne-am mai dus din pacate pt k este prea cald si bebe doarme:( dar sper sa merg mai incolo la petrecere un pic cat sa ne cunoastem in persoana!![]()
saby ai niste poze minunate! sper sa fi multumita de ele!
monica distractie placuta la plaja!
si eu ca si chatonel parca..sper s anu incurc..nu mai folosim masa de infasat tocmai pt a preveni accidentele..ce-i drept noi aveam o masa oarecum improvizata..era ca un sertar ce se atasa patutului din lemn..si acolo aveam servetele umede uscate pampersi si tot ce aveam nevoie..dar am renuntat la ea si il schimb pe bebe in patul mare..pun o aleza sub el si il dezbrac la pielicica goala..iau cu mine tot ce am nevoie..dar oricum chiar daca uit ceva nu e bai si ma duc sa iau..oricum sunt toate acolo in camera..
folosesc masa doar dupa baita cand ii fac masaj..k este mai sus si cum masajul dureaza 15 min-30 min..ma doare si pe mine spaticul sa stau asa aplecata..
chiar vroiam s ava intreb ..voi faceti baita bebelului in fiecare zi?..k noi mai facem pauze cam la 3 zile..sau depinde..k daca suntem in vizita sau plecati undeva..sarim peste baita..stiu ca nu este nicio problema..dar multa lume ne-a zis k sa ii facem din 2 in 2 zile ca asa isi mai formeaza si bebe stratul lui de protectie..alti din contra..in fecare zi stass..k asa creste copilul..curatat..voi ce ziceti?
dar pe cap il spalati zilnic? sau macar la fiecare baita? noi da..avem shampon cu gel de dus 2 in 1..si nu cred ca este concentratia de sampon asa mare incat sa-i dauneze? la fel..lumea zice ca pe cap sa-l spalam doar de 2 3 ori pe sapt..oricum nu in fiecare zi..
si pt spalat rufisoarele bebelului ce detergent folositi? acum avem teo baby..dar parca are un miros cam puternic..am mai folosit si un det cumparat de la sensiblue..nu-i mai stiu numele..asa la cutie si special pt bebiti..
am vrea sa gasim un detergent lichid..k asta praf nu prea se dizolva..desi pun mult mai putin decat scrie pe ambalaj..si spal cu apa calda..
balsam de bebiti folositi? este de la maxim sau ceva de genul..au si detergent dar este tot praf..
hai k m-am intins..dar profit si eu k doarme bebe...
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
mababei spune:
Buna mamici!
Multumesc Andiaroro
Sirimie
Leeloo
Chatonel
Aris
Olishka
Inapreda
Anamariame
Ilinca
Gigelica
Kea
Novus
Pisik
pentru gandurile bune si incurajarile voastre. 

Multumim lui Dumnezeu ca suntem bine acum si ne rugam sa ramanem asa.
Am culcat zvarluga si am putin timp. Am inceput de ceva timp sa ii fac un program de somn si de masa ( desi aici mai avem de lucrat ) si vad ca, cu mici exceptii, raspunde bine.
Kea, ca sa iti raspund la intrebarea cum s-a intamplat ( care de altfel m-a framantat si pe mine pana am aflat ): s-a rostogolit si a incalecat marginea care nu era prea inalta (6 cm). L-am observat dupa accident cand exersa din nou ( de data asta pe pat ), se intorcea dintr-o zvacnire, probabil isi daduse seama ca e nevoie de forta pentru asta, si se legana un pic si apoi tasnea. Acum e expert si ii iese figura fara mare avant dar atunci asa putea el sa o faca. A ramas cu acest obicei de a tasni brusc, o face de exemplu cand e in brate si vrea sa apuce ceva, ce il tenteaza pe moment.
De vorbit, vorbeste si el intr-una si scoate sunete care mai de care mai nostime. Eu, dimineata, in timpul masajului si gimnasticii obisnuiesc sa-i spun tot fel de silabe iar pe unele le retine si le foloseste cand are chef. Calin zice clar ma-ma cand plange! L-au auzit si mama mea si nepoata mea, cand l-am lasat intr-o zi cu ele iar biata maica-mea era de-a dreptul tulburata de cat sufera copchilu dupa ma-sa. N-am reusit sa o conving ca nu era chiar un strigat constient.
Vazut, placut, pupat virtual fetite adorabile Sophia (alias Sophiphi), Ana Bianca, Alexandra. Idem pentru voinicutul David si sharpei-ul Lina.
Votat doar Dodo, deocamdata, poate pun link-ul si celelalte mamici!
Si
pentru Sophia Maria si Antonio Gabriel.
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
saby spune:
Am reusit sa pun si eu cateva poze de la botez/cununie. Mie imi plac foarte mult, sunt facute de sotul lui Leeloo pe care il recomand cu toata caldura, au iesit niste poze superbe.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
olishka spune:
Salutare!!!
Saby sunteti foarte frumosi, iar pozele intr-adevar sunt suuuuper
Abia asteptam si noi sa fim fotografiati ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

inapreda spune:
Sabina, ai fost o mireasa taaaaaaaaaaare 'mumoasa. De Maia nu mai vorbesc 

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
inapreda spune:
Leeloo, si eu aveam oarishce problemutze cu scaldatul de seara, motiv pentru care noi ii facem baitza in fiecare dimineatza; de cind e asa cald ii mai fac si dush in timpul zilei. La inceput aveam mustrari de constiintza ca nu eram in stare sa-l scald seara din cauza programului de iesit in oras pe terasa; apoi,am observat ca, in cazul nostru, baitza de seara nu-l face sa doarma mai bine sau, in fine, nu are alte efecte benefice in afara celui evident care tine de igiena. Din contra, mi se pare ca e mult mai happy afara, la aer, seara cind e cit, de cit, racoare. Ian e tare fericit dimineata la baitza: ii facem direct in cada mare, ajutindu-ne, bineinteles, de suport; se balaceste, da din miini si din picioare si chiuie de numa', numa'.
Hainutzele lui le spal, la fel ca ale noastre, cu Ariel sau Persil lichid; bineinteles, separat; si da, folosesc balsam dar fac clatire dubla.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Eu innebunesc cand ii vad ochii .A inceput sotul tau sa cumpere arma,gloante... www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! Bazar pentru Bogdan;Bazar pentru Mihaita;Bazar pentru Sebi;Bazar pentru Ema![]() |
sigurrrrrrrrrrr ca da !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
oooooooooooooooooooo, ce fetita dulce!! cred ca a lucrat la strins inimi pe drum! :) ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
daaaaa !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Sophia Maria , Antonio Gabriel 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Izia, 23 mars 2009