Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ILinca, daca ai o adresa de mail pe gmail.com atunci ai un meniu in stinga sus printre care sint si poze ... dai click si te duce in picasa pe contul tau; de-aci-ncolo sti, ca doar ai incarcat poze si pe contul comun.
IO plec iar in oras, vreau sa gasesc cadou pt o pretena care a nascut acum o luna si mergem in vizita "oficiala".
Va pupez, sa nu fiti cuminti

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Monica, distractie placuta la Felix!
Fetele..am vazut ca vreti multe cartea..e in format electronic..asa ca intrati la mine pe mess ca nu va stiu adresele:((petreancodrina)..am si alte carti...Radu Anton Roman, Jamie Oliver's..multe..multe...si reteta de shaorma(pt novus)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Scriu repede, ca sunt de tura la curatenie si pana vine tati cu fata din parc tre sa fac ceva si eu am deschis calc primu lucru

LA MULTI ANI! celor 3 zglobii de azi

Multumim tuturor pentru aprecieri
Vazut si eu fetita adorabila! Novus, Alexandra

Chato, Anda, , da, e parcul Zavoi. Nu stiu in ce stadiu era chioscul asta, ca eu abia anu trecut am vazut parcu prima data, da' e mumos si liniiiisteeee

Moni, distractie placuta la bai, pupam copiii nazdravani

Diana, esti tu modesta. Eu nu as rezista si copil si muncitori si cate ai tu pe cap. Normal ca mai zici, ca te mai plangi, dar esti fooarte pozitiva, ceea ce ajuta mult. Eu mai am de lucrat

Gata, fug la treaba, ca ma da sotu afara din casa

Pupici la pitici si mamici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

E fantastic, si la piscina sunt fluturi, albi, galbeni. Unul mare, alb, tot dupa mine era, apoi a zburat exact la balconul de la camera noastra.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Kea, nu cred ca se poate ce vrei tu. Stiu ca ai mai intrebat, insa banui ca nimeni nu stie raspunsul, de aia nu s-a zis nimic.Dupa ce ieri a dormit toata ziua, Eva s-a trezit azi la 6 . Da' nu m-am suparat pe ea, ca m-a lasat sa dorm, din cand in cand m-a mai apucat de par sau a mai tras cate un chiot. Votat si eu.Am admirat poze cu ghioceii nostri, si m-am topit s-o vad pe Alexandra muncind si pe Ana Bianca atat de eleganta! Ce sa mai zic de Davidutul Olgai, e minunat, iar pozele langa doggie sunt adorabile. Ma tot gandesc ce frumos o sa creasca ei impreuna si ce prieteni buni o sa fie. Am avut si eu un catel nascut cam odata cu mine, am crescut impreuna si eram foarte atasati unul de celalalt. Din pacate a murit cand aveam eu 14 ani, dar de uitat nu l-am uitat!Ayla, balaceala placuta! E uimitor cum te urmaresc fluturasii! Cineva acolo sus te iubeste si se gandeste la tine!Vaaai, Pisik, si eu am o gasca de treaba azi, dar la mine in casa inca se doarme ( a se citi sotul), astept sa dea un semn sa ii pasez fie fata, fie aspiratorul. Sa vedem daca-mi merge Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, ce frumos e slide-ul. Da' de ce nu-ti place webshots? Ori aici, ori pe picassa, Sophiphi e superba, cu gurita ei ca un nasturel , iar body-ul cu "When God created me..." e tare dragalas. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele!!!! Diana, Ayla, cum faceti sa cautati mesaje din urma, de ce eu nu reusesc sa vad decat capitolele la care am scris, nu si mesajele?

Am mai intrebat, dar nu-mi raspunde nimeni

Greu se mai aduna dolareii aia! Pana cand trebuie sa-i adunati?

Keutu cheliutu 3 luni

kea din pacate nu vezi mesajele.. doar capitolele; eu le-am luat la puricat ca-mi era dor de primele zile de gravidute si nu aveam somn

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Fetele..am vazut ca vreti multe cartea..e in format electronic..asa ca intrati la mine pe mess ca nu va stiu adresele:

((petreancodrina)..am si alte carti...Radu Anton Roman, Jamie Oliver's..multe..multe...si reteta de shaorma(pt novus)

de ce nu le pui pe mail-ul comun?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am fost cu bebita la cumparaturi de costume pentru tati; a scimbat serviciul si aici e tinuta obligatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

am vazut ca sunt fete darnice asa ca astept kilele

novus, crina mea a inceput deja sa stea in fund da nu cred ca asta e un impediment ca oricum n/am de gand sa stau cu ea la plaja cand sunt 40 de grade...las ca va zic cum ne/am descurcat la intoarcere.

si cineva zicea ca i s/a indesit parul...super! esti o norocoasa. eu mai am putin si raman cheala. deja m/am tuns de 2 ori. cade la fel da macar nu mai e asa lung si pare ca pica mai putin

week/end minunat tuturor!
pupam piticii

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI

Mergi la inceput