Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Sophia Maria
,
bebe de Ada1974
,
Antonio Gabriel
,
bebe de sor3lla

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Bazar pentru Bogdan;Bazar pentru Mihaita;Bazar pentru Sebi;Bazar pentru Ema
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
DD e mare ![]() pentru mamica de ratusca si cea de piton![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! Bazar pentru Bogdan;Bazar pentru Mihaita;Bazar pentru Sebi;Bazar pentru Ema![]() |
Wow, ce emotionant. Cand te gandesti ca floricica...lenesa e pitonul energuc de azi. Doamne mari sunt minunile tale.
Lucia, i love you!
Noi suntem la plaja, copii se simt super, clau ne-a trezit de la 6 sa mearga la piscina. Luana papa bine si a dormit bine dupa balaceala la piscina. Eu am bagat-o putin la apa termala, dar nu am tinut-o mult, nu stiu cum e cu concentratia de sarurir fiind apa termala.
Va citesc din umbra.. Cu greu de pe mobil.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() ![]() La multi ani! Sophia Maria , bebe de Ada1974 , Antonio Gabriel , bebe de sor3lla ![]() ![]() ![]() ![]() www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! Bazar pentru Bogdan;Bazar pentru Mihaita;Bazar pentru Sebi;Bazar pentru Ema![]() |
La multi ani si de la noi!
Ca nu pot scrie altfel de pe mobil... Si nici vota azi :((
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Kea spune:
Fetele!!!! Diana, Ayla, cum faceti sa cautati mesaje din urma, de ce eu nu reusesc sa vad decat capitolele la care am scris, nu si mesajele? 
Am mai intrebat, dar nu-mi raspunde nimeni
Greu se mai aduna dolareii aia! Pana cand trebuie sa-i adunati?
3 luni
Ayla21 spune:
Am reusit sa votez dolareii lui Dodo.
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Multumim inca o data pt aprecieri (copil si catel
)
Novus, Pisik super poze, copii superbi 
Ayla distractie faina la plaja 
Dodo am votat. Ai PM de la mine.
Olga, mamica lui David iepurasul 

chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Astazi am fost amandoua la birou si poftiti sa vedeti ce am lucrat: http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3730624984/ Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
oooooooooooooooooooo, ce fetita dulce!! cred ca a lucrat la strins inimi pe drum! :)

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui andiaroro rad de una singura (restul poporului doarme tun ca doar e 6,30)- am vazut pozele lui Pisik si am avut si eu o intrebare "existentiala", pe care o gasesc la chato 3 pagini mai incolo (citeam in sens invers)...aia cu: foisorul si zavoiul ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
si tu, ana? :))
voi cind mergeti acasa la valcea? noi nu avem in plan anul asta...
Famille Dragoon cu
Ilinca_M. spune:
Hallo, tufete...Si io exact ca Dyana, am cazut in butoiu' cu melancolie, ma gandeam ca anu' trecut pe vremea asta aveam ultimu' Mosh Craciun
...Daca mi-ar fi zis cineva:"femeie, la anu' pe vremea asta o sa ai o camera de bebe cu-surpriza- bebe in ea!" as fi zis ca are fantezie...Si acum avem Sophiphi si pitonas si mutzunel si pisicutze si dragonele si "rugbisti"
si platinati (chiar, ce-o fi facand Platinatu'?) etc.
Asa...Sophia mea "vorbeste" de numa numa, scoate la sunete...Novus (daca bine tin minte tu ai zis) si Sophiphi a mea a zis acum 2 zile asa de clar "mama" ca m-am socat. Era dupa baitza, incercam s-o imbrac (in ultimul timp nu-i mai place s-o imbrac dupa baie:))) si a inceput sa protesteze si a zis clar, asa, cu obida:"MAMA". Era si vecina la noi, altfel as fi zis ca am halucinatii. Bine, e clar ca n-a avut absolut nicio intentie de a zice asa, pur si simplu asa i-au iesit sunetele, da' m-am emotionat:)). Si intr-o noapte a scos alta, de ne-am shushu pe noi si io si husbandul: a inceput sa se foiasca in patut, sa fosneasca si noi eram atenti sa vedem ce face...si numa auzim: "AI, AI!", baaai, deci am izbucnit intr-un ras...cum se vaicarea ea ca o baba "ay, ay".
Tufete mie nu-mi place site-ul pe care am pozele (adica de-asta cu slide-show http://community.webshots.com/slideshow/573570570exGXKX?mediaPosition=17) As vrea si io cum aveti alte tufete, picassa sau flickr, da' nu stiu cum sa fac:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Wow, ce emotionant. Cand te gandesti ca floricica...lenesa e pitonul energuc de azi. Doamne mari sunt minunile tale. Lucia, i love you! Noi suntem la plaja, copii se simt super, clau ne-a trezit de la 6 sa mearga la piscina. Luana papa bine si a dormit bine dupa balaceala la piscina. Eu am bagat-o putin la apa termala, dar nu am tinut-o mult, nu stiu cum e cu concentratia de sarurir fiind apa termala. Va citesc din umbra.. Cu greu de pe mobil. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
distractie placuta la balaceala, monica! poate gasesti colacel cu scaun pentru Luana, asa are doar funduletul si picioarele in apa!
Famille Dragoon cu

Alexandra (03.03.09)