Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Hai ca deja am inceput sa notez scorurile, dar se cam apropie de ceea ce vroiam si eu sa dau, nu ma gandesc decat sa ne fie bine, ca banii, i-om face noi cumva!
Multumim fetelor de info, mai bagati, cele care stiti.
----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
merci fetelor de raspunsuri
... pai cu tarifele astea o sa faceti ca mine ca ajungeti sa va ganditi serios sa nasteti la privat
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Pe mine daca ma apuca nasterea acum nu am nici un ban de dat pentru spital. Si sa vreau. Raman nenascuta? Ma taie Tutu pe viu? Ma taie singur? 32+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti hi5 |
Bbelusa cea iubita
techila spune:
deci vin cu vesti proaspete ca prea aveam multe nelamuriri. mi-am intins antenele si am aflat urmatoarele despre nasterea naturelle la polizu acum 3 luni, date exacte si adevarate, de la persoane de incredere: rezerva 80 de euro (nu merita nici 10 euro ca ii cadea tencuiala de pe pereti) in care a stat 2 zile, anestezist 3 mili,
doctorul 6 mili (merge si cu 5), 500 de mii la moasa si la asistenta sefa (care vine direct si iti zice in fata "eu sunt sefa asistentelor"). plus toate asistentele premiate, dar degeaba ca nici nu le pasa cand plangea fetita cea nou nascuta (de la tatic stiu eu acum aceste treburi). sper ca v-am fost de ajutor
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si
tulibu spune:
am o curiozitate, daca am facut in sapt 23 eco morfofetala, cand ar trebui sa o fac pe a doua? ca nu mai am rabdare, vreau sa il vad pe bebe si sa ma asigur ca e bine! cred ca de vina sunt nervii mei care cred ca au plecat la cumparaturi singuri si pe mine m-au lasat sa imi iau campii. am luat-o razna clar.
Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
tulibu spune:
la clinica privata eu am auzit de scoruri de genul 70-80 de mil sau chiar mai mult, stiti voi altceva?
Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
mimika spune:
La Elias cica sunt rezerve cu 100 euro, cu AC, TV, frigi, dus propriu...
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
luhtien spune:
si fix cum spunea cineva de pe acilea, cum scrii si tu la un subiect...ahahhhha! celelalte fete sunt departeeee.
acum suntem la bani...cum nu e nimeni din craiova eu cu cine sa ma sfatuiesc? am auzit vehiculandu-se pe aci 7-800 pentru normala la doctor si 10-12 pentru cezariana. restul tot cam asa 100-150 la anestezist, 100 la neo, 100 la mana a doua si 10 la asistente.
Daca aflu ceva din provincie, va spun.
aaaa...stie cineva ceva de vreo injectie antitetanos care s-ar face in saptamana 32???
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+28
alex25 spune:
citat din mesajul lui tulibu am o curiozitate, daca am facut in sapt 23 eco morfofetala, cand ar trebui sa o fac pe a doua? ca nu mai am rabdare, vreau sa il vad pe bebe si sa ma asigur ca e bine! cred ca de vina sunt nervii mei care cred ca au plecat la cumparaturi singuri si pe mine m-au lasat sa imi iau campii. am luat-o razna clar. Ioana 25+ bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1"> |
Morfo de trim III se face pe la 32 de sapt, dar nu este obligatori decat daca iti spune dr care te monitorizeaza, in rest sunt normale eco lunare de la control.
Bbelusa cea iubita
techila spune:
citat din mesajul lui tulibu la clinica privata eu am auzit de scoruri de genul 70-80 de mil sau chiar mai mult, stiti voi altceva? Ioana 25+ bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1"> |
la clinici e mai usor ca aia au tarifele trecute pe site. la euroclinic cezariana este 90 mili pentru un pestisor si 100 mili pentru 2 pestisori. naturelle este cu 10 sau 20 de mili mai putin. dar asa cum ziceam, gasesti pe site sau poti sa suni si ti se spune exact, ca macar la aia e pe fata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si