Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

si fix cum spunea cineva de pe acilea, cum scrii si tu la un subiect...ahahhhha! celelalte fete sunt departeeee.

acum suntem la bani...cum nu e nimeni din craiova eu cu cine sa ma sfatuiesc? am auzit vehiculandu-se pe aci 7-800 pentru normala la doctor si 10-12 pentru cezariana. restul tot cam asa 100-150 la anestezist, 100 la neo, 100 la mana a doua si 10 la asistente.
Daca aflu ceva din provincie, va spun.

aaaa...stie cineva ceva de vreo injectie antitetanos care s-ar face in saptamana 32???

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+28

Despre vaccinul asta l-am intrebat si eu pe medicul meu care mi-a ras in nasA zis ca daca vreau sa imi fac pot sa fac...doar ca nu mai e cazul ca doar nu nasc in campDeci am ajuns la concluzia ca nu mai fac

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

am o curiozitate, daca am facut in sapt 23 eco morfofetala, cand ar trebui sa o fac pe a doua? ca nu mai am rabdare, vreau sa il vad pe bebe si sa ma asigur ca e bine! cred ca de vina sunt nervii mei care cred ca au plecat la cumparaturi singuri si pe mine m-au lasat sa imi iau campii. am luat-o razna clar.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Morfo de trim III se face pe la 32 de sapt, dar nu este obligatori decat daca iti spune dr care te monitorizeaza, in rest sunt normale eco lunare de la control.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

merciii frumos pt raspuns , eu ma duc la control abea pe 03.08, si nu mai am rabdare, parca as vrea sa imi zica cineva zilnic ca e totul ok, dar va zic cred ca azi am o zi f proasta, cred ca e de la caldura

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

ce parola? pentru ce?????
io baba zanateca

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna burticilor!
Eu cu otita m-am cam impacat, in sensul ca am mai trecut dar ma racaie asa o durere surda de nu pot sa dorm deloc.
Cristina Ana sper ca sotul tau este si el mai bine.
Este bine ca scrieti despre tarife ptr ca si pe mine ma intereseaza cat se da la cezariana, mai ales ca se apropie momentul.
+ 31,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Oooooo, ce scoruri. SI eu sunt la fel ca mimika, daca ma apuca acum... n-am bani. Zic in fiecare luna ca pun de-o parte si ii beau pana la urma... (bine acum sunt nerecunoascatoare ca mai avem niste ceva banuti prin banca nu raman eu nenascuta)

techila, te contrazic putin cu Polizu si rezervele. Umbla tot felul de povesti. Eu personal am fost si am vazut cu ochii mei. Arata impecabil (in plus renoveaza acum si tot restul spitalului)Acolo e adevarat ca depinde mult si de care doctor apartii. Pe fiecare camera e trecut numele doctorului care o "detine" (desi e vorba si de camerele cu 6-8 paturi nu doar rezervele)

La mine e putin complicat cu doctora si scorurile si sunt total in ceata, nu stiu cum sa ma inteleg cu ea. NU stiu daca ma va opera ea ca principal daca fac cezariana (ca sunt caz cica special), daca nu cumva vor fi mai multi doctori in jurul meu. Cui sa-i dau, cine va fi mana a 2-a, cat trebuie dat??? SUnt varzaaaa. DEci prin urmare vreau sa nasc natural ca sa stiu clar cu cine nasc si cui ii dau

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, am si eu o nelamurire, din cate stiu la Euroclinic (ma rog, peste tot la particular) nu sunt dotati si nu primesc nasterile premature si le trimit la Polizu....tu cum ai gemeni, nu esti predispusa la asa ceva? Eu am cunostinte care au patit-o...tu ce stii despre asta?

Tulibu, cu placere, toate avem stari din astea, nu it face griji.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUHTIEN mie mi-a zis dr de familie de acest vaccin dar ginecologul mi-a zis sa nu fac nici un vaccin asa ca sunt in pom si pomul in aer
Oricum medicul meu de familie e dus,de fiecare data cand ma duc la el ma omoara cu rh sotului,pai de unde dracu sa iau eu rh lui si care naibi sot?!.I-am zis odata sa-l faca si probabil la durut in si oricum dr ginecolog mi-a zis ca nu are nevoie de rh lui daca eu il am pozitiv.Alta isprava m-am dus sa-mi dea analize de trim 3 si mi-a dat nici jumate din ce mi-a dat gine si a zis ca restu in luna a8a,binenteles ca eu le-am facut pe toate,deci nu sunt tare prietena cu el.
Dr meu ginecolog a cerut 12 mil:5 el,4 mana a doua,1-1.5 anestezist si restu asistente,asta pt cezariana.Eu zic ca e binisor fata de cat ma asteptam eu.AAA si i-am dat ieri un parfum de la sora-mea,gucci envi,asa ca jar mananca daca nu vine cand o-i naste

29+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Si mie mi-a spus medicul de familie ca nu mai este necesar antitetanosul ca nu mai suntem pe vremuri alea de demult asa ca am renuntat.
Nu cred ca este obligatorie morfofetala la 32s, mie una doctora mi-a spus ca nu facem decat una (cea de la 24s parca) si restul ecografii normale.
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Madalina, daca tu ai rh pozitiv nu te intereseaza al tatalui, oricum cam tembel dr tau de familie, no offence!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor da pe unde o umbla selenica noastra??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput