Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

So,despre tarife...eu (de fapt sotul,ca eu eram pregatita pt operatie) a dat asa: 10 mil dr. , 2 mil anestezistei, si cate 1 mil dr. de copii si sefei de sectie.
Asta a fost acum aproape 2 ani.Toata lumea ne-a zis ca am dat prea mult dr. .Ce sa zic,eu cred ca depinde si de spital....ca nu se pot compara tarifele intre un spital din Sebes (unde am nascut eu) si unul din Bucuresti

Anul acesta vom da le fel,doar ca eu ma gandeam sa-i dam dr. 12,nu 10 ; sotul zice ca e ok si 10...mai vedem pana atunci

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui techila

nu dati cu pietre. asa a zis respectivul personaj, e cam de-o seama cu noi in sarcina. nu m-a interesat in mod deosebit, nu am relatii cu persoana, ea a zis, eu am transmis mai departe. o fi genul care da ca sa fie....pana mea. daca voi stiti altfel, normal ca faceti ca voi...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Chiar sunt curioasa cam cat se da la o cezariana...mai ales ca avem gemeni...tu ce stii?

KIKI 29+ si
Poze KIKI

mai kiki, nu prea m-am interesat, ca daca am fost chitita cam de la inceput pe nastere la particular...nu mi-a mai pasat. stiu de la un coleg de serviciu cu gemeni, a carui nevasta a nascut la elias anul trecut o fetita si un baietel, ca l-a dus cu totul cam la 1200 de iuro. asta stiu de la el (ma rog, de la sotz care l-a intrebat). si mai zicea si ca a avut o pila acolo, la spital (cam inutila pila, daca a dat atatia bani, ma rog).

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mersi de raspunsuri Techila si Mary .Chiar vroiam sa deschid si eu subiectul asta ca habar nu aveam cam cat se da la o cezariana...

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

gata, am sunat la cord blood center, mi-am facut progamare pe 24 august, ma duc sa semnez contractul si sa imi dea chitul, intre timp imi trimit contractul pe mail ,sa pot sa il citesc.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hehe, nu ma simt exclusa Monica, de fapt si eu cred ca suntem un grup tare unit, numai ca pana scriu eu (dupa ce citesc cu simt de raspundere) trecem la un alt subiect si asa ajung sa vorbesc despre analize la mancare si despre alte alea ca sa nu mai zic de care cand voi sunteti deja cu mintea pe alt subiect.

La cezariana eu am dat acum 2 ani 400 E la dr, insa era euro pe atunci 32 de mii parca si cu totul veneau tot in jur de 10 mil cum auzisem eu ca se poarta. Acum 400 E ar face cam 16 mil. ma mai gandesc, poate schimb moneda si pare mult mai mult.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

o prietena buna de a mea, a dat in martie la cezariana, 12mil la dr, 3 la anestezist, dar la restul nu mai stiu, ideea e ca i s-a spus ca a dat cam mult, aaa si asta era la elias.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

V-am amuzat cu naivitatea mea, ha? Am intrebat o fata de la odiseea de zmeurici cat a dat la cezariana si a zis asa: 100 euro anestezist, dr. 300-500 euro in functie de medic, neonatoloaga ei n-a vrut, dar am citit pe la alte fete ca au dat 100 euro si la neonatoloaga. Eu stiu ca mai este si mana a doua la ceza, la mine o fi si a treia, ca suntem mai multi, dar nu mi-a zis tarife. Si la asistente, infirmiere cate 10 lei, ca altfel nu se uita la tine pentru 5 lei.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:

Nici eu nu mai pot dormi noaptea, abia abia ma ia somnu,Mi-a zis dr sa stau pe stanga si i-am zis ca nu ii place lui bebe ca ma bate rau si a zis ca ii PLACE ,i-o place lui ce-i drept dar masa?!

nu e vorba de placut lui BB sau nu
e vorba de sanatatea lui BB. prin dreapta trec artera si vena cava inferioara, responsabile cu irigatul picioarelor tale, a cavitatii abdominale inferioare, deci inclusiv a uterului. Cine se afla in uter? BB! eu am observat ca daca dorm mult pe partea dreapta, ca nah! se mai intampla, ma dor tare rinichii cand ma trezesc si am picioarele amortite si ma apuca toti carceii la picioare.
deci incerc cat pot de mult sa evit!

sper sa iti fie de folos info!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pe mine daca ma apuca nasterea acum nu am nici un ban de dat pentru spital. Si sa vreau. Raman nenascuta? Ma taie Tutu pe viu? Ma taie singur?

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Din cate am inteles eu si de la dra mea si de la medicul de familie in sarcina e normal sa ajunga pulsul si la 120/min avand in vedere ca circulatia sangelui este dublata. De aici si sangerari gingivale sau nazale. Intrebati totusi doctorul. EU stiu ca am citit si pe net explicatia asta.

si eu am sangerari din nas si din gingii. nu imi fac probleme. stiu ca e de la sarcina, e normal.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+28

Mergi la inceput