Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
diana_n foarte tare burtoiul meu pe un nesimtit , hm , no way
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
psssst , psssst , cred ca husbandu meu a fugit dupa ceva prajitureala ca si asa el are mai multa pofta de dulce ca mine asta in ultimul timp
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac diana_n foarte tare burtoiul meu pe un nesimtit , hm , no way Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si
kawaichan spune:
citat din mesajul lui lilanda Fetelor, am rugamintea sa ignorati userul care va deranjeaza; sau sa-i reclamati mesajele, fara alte comentarii pe forum. Va rog! "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Cum se procedeaza in concluzie daca primesti ceva neplacut pe PM?
Daca utilizez butonul de spam ajunge mesajul ala sa fie citit de un moderator?
Mihaela 32+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
citat din mesajul lui kawaichan Luto,gata serviciul? |
Mai am si maine dimineata si cand vin acasa va fac cinste cu cate o salata de cruditati (e bine Monica ? )
va rog sa ma credeti ca nu mai pot nici sa merg ....si gafai parca sunt un mistret ...offfff.....
Si fac si eu ca Manga....am o celulita pe pulpite
Dar deh....asta e..hormonii imi joaca feste...acum rad acum plang....important e sa fie Bebitza sanatos ca intra mami in concediu si se apuca sa-i cumpere de toate
Cea mai fericita 32 + cu
cristina_ana spune:
Anamaria, imi pare rau ca ai atita de tras!!! Sper sa te faci repede bine!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monica_dicut spune:
Mmmmmmmmm da Kranz inchid ochii si urechile si calculatoruuuuuu
Aida nu vrea sa imprumute sotz... beyyy fetelor da io chiar sunt cea mai amarata de aici???/ Huh
Croissante chipita, pizza... da frumos. AD nah ca va spun. Mi-am luat si eu ieri un ecler din Auchan, nah Ca n-oi muri daca bag si io o prajitura o data pe saptamana. NU?
Crisule nasta cu enteroviroza aia, am avut si eu un episod urat anul trecut tot prin sapt 31 venita de la mare. Am scapat cu banane si orez fiert cu morcovi. In 24 de ore eram ca noua sa va treaca la toti 3 ca vad ca si in tau sunt toate bubele astea, mama lor de bube
raluca , bine ai venit
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kawaichan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
|
Fetele,eu ma retrag,e 1 noaptea pe aici si ma doare fundul deja de la atata butonat
Noapte buna si un weekend placut celor care revin doar luni
Mihaela 32+ cu baby Joshua
Fragutza spune:
Monica
Anamaria, praji bune in BZ gasesti pe Colonel Buzoianu, Cornovac parca se numeste cofetaria..au o gramada de bunatati pe acolo.
32+ Natalia
cristina_ana spune:
Monica, exact aia mi-a zis si mie sa mananc: banane, orez, branza de vaci si supa chioara de legume! Eu ca eu, dar mie imi e mila de piticutz, ca are temperatura, e asa, lesinat, imi arata ca il doare burtica si nu vrea sa manance nimic!
Si stai linistita cu eclerul ala, ca sigur nu patesti nimic de la el!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE