Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 15
kemsy spune:
No comment...
Alo, domnul/doamna moderator??!!!! Va rugam, avem un nebun printre noi, nu-i puteti indica strada corecta????
A, sa ma duc sa verific Pm-ul dupa mesajul asta!!
Gianina 29+ cu Loris Stefan/Matei
bebe
lilanda spune:
Fetelor, am rugamintea sa ignorati userul care va deranjeaza; sau sa-i reclamati mesajele, fara alte comentarii pe forum. Va rog!
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Kawaichan, taaareeee!!!!! PM-urile se pot raporta la moderatori? |
se pot raporta ca spam
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Kawaichan, taaareeee!!!!! PM-urile se pot raporta la moderatori? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Ma tot uit pe la butoane dar nu-l gasesc decat pe ala de raportat spam-ul si care o poate bloca sa nu-mi mai trimita PM Anyway,se poate raporta de la mesajele de pe forum,ast aam facut-o o data si o s-o mai fac pana va fi banata.
Mihaela 32+ cu baby Joshua
magdala spune:
Buna fetelor! toate gravidutzele.
Si tuturor sarbatoritelor acestei luni.
Dupa lupte seculare care au durat zeci de ani, am reusit sa citesc macar ultimele capitole, ca aveti o vitezaaa, nu am sa reusesc niciodata sa tin pasul cu voi. si
Felicitari Kiki pentru pereche.
Am citit ca s-a vb de candida, bat-o pacostea, dar nu prea avem cum sa scapam de ea, mie dr gine mi-a zis ca nu-mi da nimic pt ea, sa o tratez cu ceai de galbenele - mancarimea - si dc se agraveaza mai vb.
Apoi vorbirati de animalutze, eu tot am avut in casa prin adolescenta, adusi de ai mei frati de prin coclauri, asa ca m-am lecuit - in primul rand nu e vb numai de lipsa de spatiu ci de timp - ar fi si pacat sa chinui bietul animal sa stea singur in casa toata ziua si nici rabdare nu prea am. Daca vreau animale - de toate tipurile, ma duc sa fac o cura de tara si imi trece.
Respectul meu cel mai profund celor care reusesc sa tina animalutze - cu par in special - la bloc.
Si nu mai vorbiti atat de bunataturi, ca moor de poftaa, mie dr mi-a zis sa iau max 14 kg in sarcina, asa ca m-am dat pe fructe, in special pepene rosu, numai sa nu dau iar iama in ciocolata, ca ajunsei deja la limita dr-ului, si mai am de dus - sincer vorbind, cred ca mai iau vreo 5 kile pana nasc - sa dea D-zeu sa ajungem cu bine pana la termen.
Am uitat ale cui erau hainutele din poze, dar erau suuuuperbeeee. Mi-au dat lacrimile caci mi-am adus aminte cand am nascut-o pe bombonica mea cea mare si am fost cu mama sa facem cumparaturile pentru ea.
Scorurile din spitale, sincer, nu am nici cea mai vaga idee cat/daca/cui o sa dau ce o sa dau.
Eu l-am intrebat pe dr. direct - cat ma costa sa veniti sa ma asistati la nastere, iar el mi-a spus ca o sa vb atunci, sa fiu eu multumita si dupa aceea discutam.
De la soacra mea stiu - care stie de la cliente de ale ei, ca se vehiculeaza - la Constanta cel putin - preturi de la 500ron la 3000 ron pentru dr. Pp ca pentru o nastere normala nu-ti trebuie anestezist, nu-i asa?
Eu am nascut prima oara cu moasa din spital, asa ca nu stiu prea multe despre ''protocolul'' din spitale.
Mergem cu D-zeu inainte.
31+ cu
Mami Magda cu Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Da, praji scrie pe sotz in seara asta |
mai pe sot scrie ca e praji sau iti aduce praji ca nu prea inteleg
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anamaria1979 spune:
Raluca bine ai venit !
Uve got mail felicitari pentru mamica ta.
Fetelor mi-ati facut pofta de krantz. SUnt la mama la Buzau dar ma duc maine de dimineata la o cofetarie buna aici sa caut
Cristina Ana imi pare rau de problemele voastre si ale copilului.
Dupa cum am scris un doctor tare ORL m-a diagnosticat cu otita externa mi-a dat un tratament care eu nu-l puteam sa-l iau fiind gravida (am sunat-o si pe ginecoloaga si mi-a zis sa nu iau schema respectiva).
Azi plecand din Bucuresti si ajungand la Bz mama imi spune sa ma duc la policlinica aici ca e o cunostinta veche de a ei de garda la ORL (doctor in varsta cu experienta). Ma duc nu spun nimic de celalt si ce credeti imi diagnostic de furuncul de origine microbiana. MI-a venit sa lesin dar asa se explica durerile ascutite din urechi, ca ala se tot umfla acolo si a copt nitel.
In fine doctora de azi mi-a dat un antibiotic usor ce se da si in sarcina si la sugari si badijonari cu nidoflor respectiv rivanol. Acum mama mi-a bandajat ambele urechi zici ca sunt extraterestru ca sa protejeze urechea.
Cam atat. Sunt cam amarata recunosc. Nici nu am putut manca nimic zilele astea si ma simt vinovata data de copil ca-i fac rau. Nu vreau sa intristez pe nimeni dar vreau sa stie toata lumea cum stau lucrurile la policlinicile private din Buc (asta se numeste Hipocrat 2000 parca, e aproape de mine pe bd-ul Chisinau, au si serviciu de ambulante). Uneori in privat gasesti numai incompetenti si totusi adevaratii profesionisti lucreaza in conditii mai putin bune la stat. Mentionez ca doctora de azi nu mi-a luat nimic desi am vrut sa-i dau.
+ 31
diana_n spune:
Techila declar mesajul tau cu "ammmmmm" mesajul saptamanii !!!
Fetelor, nu stiati ca e normal sa ne creasca pulsul in sarcina ?! Pana la sfarsitul sarcinii vom avea in plus peste 1 litru de sange de pompat, biata noastra inimioara se simte.
Creste si temperatura, sotul mereu rade de mine dupa ce se aseaza pe scaun cand m-am ridicat eu, ca frige pai daca m-am transformat in masina de facut copiii, ce sa fac?
Toate personajele astea care mananca prajiturile si nu ofera locul in autobuz nu vad intr-o gravida decat o femeie cu burta. Nu vad ca organele interne sunt mutate, nu se vad hormonii sus pe grafic.
Puneti soacra/mama sa puna mana mai des pe burta, oftati mai des, plangeti-va de dureri inexistente, putin teatru acolo nu strica In autobuz e simplu, puneti burta pe umarul nesimtitului
Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
mai pe sot scrie ca e praji sau iti aduce praji ca nu prea inteleg Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Numai imi va aduce, nu mai servesc din el de ceva vreme, e prohibitie
32+ Natalia
magdala spune:
citat din mesajul lui diana_n Techila declar mesajul tau cu "ammmmmm" nesajul saptamanii !!! Fetelor, nu stiati ca e normal sa ne creasca pulsul in sarcina ?! Pana la sfarsitul sarcinii vom avea in plus peste 1 litru de sange de pompat, biata noastra inimioara se simte. Creste si temperatura, sotul mereu rade de mine dupa ce se aseaza pe scaun cand m-am ridicat eu, ca frige pai daca m-am transformat in masina de facut copiii, ce sa fac? Toate personajele astea care mananca prajiturile si nu ofera locul in autobuz nu vad intr-o gravida decat o femeie cu burta. Nu vad ca organele interne sunt mutate, nu se vad hormonii sus pe grafic. Puneti soacra/mama sa puna mana mai des pe burta, oftati mai des, plangeti-va de dureri inexistente, putin teatru acolo nu strica In in autobuz e simplu, puneti burta pe umarul nesimtitului Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
''In in autobuz e simplu, puneti burta pe umarul nesimtitului '' Diana, ma si vad.
31+ cu
Mami Magda cu Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!