Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 15
kemsy spune:
No comment...

Alo, domnul/doamna moderator??!!!! Va rugam, avem un nebun printre noi, nu-i puteti indica strada corecta????
A, sa ma duc sa verific Pm-ul dupa mesajul asta!!

Gianina
29+ cu
Loris Stefan/Mateibebe
lilanda spune:
Fetelor, am rugamintea sa ignorati userul care va deranjeaza; sau sa-i reclamati mesajele, fara alte comentarii pe forum. Va rog!
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Kawaichan, taaareeee!!!!! ![]() ![]() ![]() PM-urile se pot raporta la moderatori? |
se pot raporta ca spam
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Kawaichan, taaareeee!!!!! ![]() ![]() ![]() PM-urile se pot raporta la moderatori? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Ma tot uit pe la butoane dar nu-l gasesc decat pe ala de raportat spam-ul si care o poate bloca sa nu-mi mai trimita PM
Anyway,se poate raporta de la mesajele de pe forum,ast aam facut-o o data si o s-o mai fac pana va fi banata.Mihaela
32+ cu
baby Joshua
magdala spune:
Buna fetelor!
toate gravidutzele.
Si 

tuturor sarbatoritelor acestei luni.
Dupa lupte seculare care au durat zeci de ani, am reusit sa citesc macar ultimele capitole, ca aveti o vitezaaa, nu am sa reusesc niciodata sa tin pasul cu voi.
si 
Felicitari Kiki pentru pereche.
Am citit ca s-a vb de candida, bat-o pacostea, dar nu prea avem cum sa scapam de ea, mie dr gine mi-a zis ca nu-mi da nimic pt ea, sa o tratez cu ceai de galbenele - mancarimea - si dc se agraveaza mai vb.
Apoi vorbirati de animalutze, eu tot am avut in casa prin adolescenta, adusi de ai mei frati de prin coclauri, asa ca m-am lecuit - in primul rand nu e vb numai de lipsa de spatiu ci de timp - ar fi si pacat sa chinui bietul animal sa stea singur in casa toata ziua si nici rabdare nu prea am. Daca vreau animale - de toate tipurile, ma duc sa fac o cura de tara si imi trece.
Respectul meu cel mai profund celor care reusesc sa tina animalutze - cu par in special - la bloc.
Si nu mai vorbiti atat de bunataturi, ca moor de poftaa
, mie dr mi-a zis sa iau max 14 kg in sarcina, asa ca m-am dat pe fructe, in special pepene rosu, numai sa nu dau iar iama in ciocolata, ca ajunsei deja la limita dr-ului, si mai am de dus - sincer vorbind, cred ca mai iau vreo 5 kile pana nasc - sa dea D-zeu sa ajungem cu bine pana la termen.
Am uitat ale cui erau hainutele din poze, dar erau suuuuperbeeee. Mi-au dat lacrimile caci mi-am adus aminte cand am nascut-o pe bombonica mea cea mare si am fost cu mama sa facem cumparaturile pentru ea.
Scorurile din spitale, sincer, nu am nici cea mai vaga idee cat/daca/cui o sa dau ce o sa dau.
Eu l-am intrebat pe dr. direct - cat ma costa sa veniti sa ma asistati la nastere, iar el mi-a spus ca o sa vb atunci, sa fiu eu multumita si dupa aceea discutam.
De la soacra mea stiu - care stie de la cliente de ale ei, ca se vehiculeaza - la Constanta cel putin - preturi de la 500ron la 3000 ron pentru dr. Pp ca pentru o nastere normala nu-ti trebuie anestezist, nu-i asa?
Eu am nascut prima oara cu moasa din spital, asa ca nu stiu prea multe despre ''protocolul'' din spitale.
Mergem cu D-zeu inainte.
31+ cu 
Mami Magda cu
Rafaela si bebe2
Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Da, praji scrie pe sotz in seara asta ![]() |
mai pe sot scrie ca e praji
sau iti aduce praji 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anamaria1979 spune:
Raluca bine ai venit !
Uve got mail felicitari pentru mamica ta.
Fetelor mi-ati facut pofta de krantz. SUnt la mama la Buzau dar ma duc maine de dimineata la o cofetarie buna aici sa caut![]()
Cristina Ana imi pare rau de problemele voastre si ale copilului.
Dupa cum am scris un doctor tare ORL m-a diagnosticat cu otita externa mi-a dat un tratament care eu nu-l puteam sa-l iau fiind gravida (am sunat-o si pe ginecoloaga si mi-a zis sa nu iau schema respectiva).
Azi plecand din Bucuresti si ajungand la Bz mama imi spune sa ma duc la policlinica aici ca e o cunostinta veche de a ei de garda la ORL (doctor in varsta cu experienta). Ma duc nu spun nimic de celalt si ce credeti imi diagnostic de furuncul de origine microbiana. MI-a venit sa lesin dar asa se explica durerile ascutite din urechi, ca ala se tot umfla acolo si a copt nitel.
In fine doctora de azi mi-a dat un antibiotic usor ce se da si in sarcina si la sugari si badijonari cu nidoflor respectiv rivanol. Acum mama mi-a bandajat ambele urechi zici ca sunt extraterestru ca sa protejeze urechea.
Cam atat
. Sunt cam amarata recunosc. Nici nu am putut manca nimic zilele astea si ma simt vinovata data de copil ca-i fac rau. Nu vreau sa intristez pe nimeni dar vreau sa stie toata lumea cum stau lucrurile la policlinicile private din Buc (asta se numeste Hipocrat 2000 parca, e aproape de mine pe bd-ul Chisinau, au si serviciu de ambulante). Uneori in privat gasesti numai incompetenti si totusi adevaratii profesionisti lucreaza in conditii mai putin bune la stat. Mentionez ca doctora de azi nu mi-a luat nimic desi am vrut sa-i dau.
+ 31
diana_n spune:
Techila declar mesajul tau cu "ammmmmm" mesajul saptamanii !!! 
Fetelor, nu stiati ca e normal sa ne creasca pulsul in sarcina ?! Pana la sfarsitul sarcinii vom avea in plus peste 1 litru de sange de pompat, biata noastra inimioara se simte.
Creste si temperatura, sotul mereu rade de mine dupa ce se aseaza pe scaun cand m-am ridicat eu, ca frige
pai daca m-am transformat in masina de facut copiii, ce sa fac?
Toate personajele astea care mananca prajiturile si nu ofera locul in autobuz nu vad intr-o gravida decat o femeie cu burta. Nu vad ca organele interne sunt mutate, nu se vad hormonii sus pe grafic.
Puneti soacra/mama sa puna mana mai des pe burta, oftati mai des, plangeti-va de dureri inexistente, putin teatru acolo nu strica
In autobuz e simplu, puneti burta pe umarul nesimtitului ![]()
Diana
32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
mai pe sot scrie ca e praji sau iti aduce praji ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Numai imi va aduce, nu mai servesc din el de ceva vreme
32+
Natalia
magdala spune:
| citat din mesajul lui diana_n Techila declar mesajul tau cu "ammmmmm" nesajul saptamanii !!! ![]() Fetelor, nu stiati ca e normal sa ne creasca pulsul in sarcina ?! Pana la sfarsitul sarcinii vom avea in plus peste 1 litru de sange de pompat, biata noastra inimioara se simte. Creste si temperatura, sotul mereu rade de mine dupa ce se aseaza pe scaun cand m-am ridicat eu, ca frige Toate personajele astea care mananca prajiturile si nu ofera locul in autobuz nu vad intr-o gravida decat o femeie cu burta. Nu vad ca organele interne sunt mutate, nu se vad hormonii sus pe grafic. Puneti soacra/mama sa puna mana mai des pe burta, oftati mai des, plangeti-va de dureri inexistente, putin teatru acolo nu strica Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
''In in autobuz e simplu, puneti burta pe umarul nesimtitului

ma si vad.
31+ cu 
Mami Magda cu
Rafaela si bebe2Vine bebe2 - si fiecare zi e o victorie spre VIATA
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

)